Şimdi Ara

iTunes Kurulum Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
62.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar indirdiğiniz iTunes bir paket olarak iner.iTunes.exe dosyasına sağ tıklayın rar gibi buraya çıkarın diyin oradan iTunes downloader kısmından yüklemeyi deneyin çözülücektir problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgenc55

Değerli arkadaşlarım Bende 3 günlük apple iphone 4s 32 gb kullanıcısıyım. Yeni kullanıcı anlayacağınız.

Bende biraz kurcaladım bu olayları bir kaç noktada soru işareti oldu kafamda.

1. ios 5 dediğiniz sürümmü oluyor? eğer sürüm ise bende 5.0.1 yazıyor yani en son güncel sürüm bu mudur?
    2. benim en büyük problemim itunes programını dizüstü bilgisayarıma kurdum fakat telefonu şarj olması için programdan daha önce taktım pcye
    pc taşınabilir hafıza olarak görüyor telefonu. Fakat ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü itunes telefonumu görmüyor. Nette araştırdğım tüm yöntemleri yaptım. yok da yok.

birde itunesin en son versiyonu 10.6.3.25 i kuramıyorum hata veriyor hata resmi alttaki gibi.

bu sorunlardan dolayı itunnes telefonu görmüyor. şuan 10.3.1.55 yüklü oda görmüyor ne yapacağımı bilmiyorum şaşırmış ve acayip sinirli durumdayım

yokmu bunun bir çözümü Allah aşkına

iTunes Kurulum Sorunu

çözüm işe yaradı çok teşekkürler! :)

• arkadaşlar ben acayip aslında basit bir şekilde çözdüm bunu ;
    1*itunes i indirin ve sağ tıklayıp ''winrar ile aç'' a tıklayın
    2*açılan winrarın içindeki tüm dosyaları masaüstüne alın ve tek tek kurun

ÇOK ÇOK ÇOOOK ÖNEMLİ NOT ! : Apple Aplication Support dan 2 adet var. Biri 32 bit için biri de 64 bit içindir(64 bit olanda zaten sonunda 64 bit yazıyodur yazmayan 32 bit olandır) Eğer bunların ikisini de kurarsanız bunlar çakışır ve program yüklenemez veya hata verir. Bu nedenle sadece birini kurun. Bu önemli adımı yaptıktan sonra diğerlerini yüklemeye devam edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eduardo1 -- 8 Eylül 2016; 0:14:34 >

• Mcuk kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam oldu...
  • Teşekkürler. Ben de kurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

quote:

Orijinalden alıntı: ssgenc55

quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

iTunes kullanırken sorun yaşamayan bir Allah kulu yok mu yahu? Ben de dahil hep sorun, hep sorun..

TÜM ARKADAŞLAR BURAYA BAKSIN

UMARIM İŞİNİZE YARAR ÇÜNKÜ BEN SORUNU ÇÖZDÜM.

ÇOK SAÇMA BİR YÖNTEM O YÜZDEN AKLIMA HİÇ GELMEMİŞ.

PROGRAMI TAMAMEN SİLMENİZE GEREK YOK.

1-HERZAMANKİ GİBİ YÜKLEME İŞLEMİNE BAŞLAYIN

2-KARŞINIZA AYNI HATA ÇIKSIN TAMAMA BASIN KAPANSIN.

3- DENETİM MASASINDAN PROGRAM EKLE KALDIRA GİRİN

4- APPLE İLE İLGİLİ TÜM PROGRAMLARA SIRAYLA SAĞ TIKLAYIP ONAR DEYİN

5- TÜMÜNÜ SIRAYLA ONARIN ONARMADIĞINIZ KALMASIN

6- DAHA SONRA TEKRAR HATA VEREN SETUPTAN PROGRAMI TEKRAR KURMAYA ÇALIŞIN

7- VE MUTLU SON ARTIK AYNI HATA YOK ÇALIŞIYOR !

Teşekkürler

2018 yılında olsakta senin 2012 de yazdığını yaptım düzeldi. teşekkürler hocam

• Be gıcık bir sorunmuş bu yahu. Bilgisayarı sıfırlıyayım dedim şimdi de iTunes yüklenmiyor. Hepsini denedim olmuyor. Parayla yükletebileceğim bir yer bulsam bile giderim herhalde. Benim için önemli bir program iTunes şimdi sırf bunun için bilgisayarı mı değiştireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm olarak bir Macbook almanızı öneriyorum. İçinde yüklü geliyor iTunes.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.