Şimdi Ara

iTunes Match

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iTunes Match üyeliği aldım ve aktifleştirdim. Buraya kadar bi problem yok. iTunes a attığım müzikleri kendisi otomatik olarak buluta gönderdi fakat ben ordan bazı müzikleri silmek istediğimde siliyor ama iTunes matchte de bulutta gizlensin mi diye bi uyarı veriyor ve silmiyor. Kısacası buluta yüklenen mp3 lerimden silmek istediklerimi tamamen nasıl silebilirim (bulutta gizlenmesini istemiyorum tamamen ordan silinmesini istiyorum)? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• Orada çeviri hatası var geri dönüşebilir şekilde siliyor olması lazım zaten herhangi bir alan sorununuzda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Orada çeviri hatası var geri dönüşebilir şekilde siliyor olması lazım zaten herhangi bir alan sorununuzda yok.

cevabınız için teşekkür ederim. kapasite olarak 25000 müzik yükleyebiliyoruz açıklamalara baktığımda. Diyelim ki 25000 kapasiteyi doldurdum ve başka müzikler yüklemek istiyorum daha önceki yüklediklerimden bazılarını silip yenilerini rahatlıkla ekleyebilirim di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napster20

quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Orada çeviri hatası var geri dönüşebilir şekilde siliyor olması lazım zaten herhangi bir alan sorununuzda yok.

cevabınız için teşekkür ederim. kapasite olarak 25000 müzik yükleyebiliyoruz açıklamalara baktığımda. Diyelim ki 25000 kapasiteyi doldurdum ve başka müzikler yüklemek istiyorum daha önceki yüklediklerimden bazılarını silip yenilerini rahatlıkla ekleyebilirim di mi?

yükleyebilirsiniz sanırım kapasite sorunu yaşayan ben görmedim bugüne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G930 connection to android phone
    11 yıl önce açıldı
    App Store / Itunes Gift Kod
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.