Şimdi Ara

iTunes Store'a Bağlanamıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
2
Favori
21.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimkisi bu sabah itibariyle çözüldü kendiliğinden.. bişi yapmadan .. bugün etkinlik var diye mi yaptılar acaba??
  • gözün aydın bizde gelişme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurucuteam

gözün aydın bizde gelişme yok

Cidden ne yapacağız hala bir hareket yok aynı hatayı aldıkça sinir oluyorum
  • Çözümü yazıyorum:

-EK: Once home tuşuna iki kez basıp arkaplanda açık olan appstore uygulamasını kapatın.-

Gidin ayarlara, tarih ve saat bölümünden otomatik denetlemeyi kapatın, sonra elle tarihi atıyorum 2 sene, 3 sene sonraya alın. Örnek bugün için tarihi 13 eylül 2012 yerine 13 eylül 2015 olarak ayarlayın ve çıkın.

Appstore'u açın ve güncelleme kısmına gelin, bir iki kere itunes store'a bağlanamıyor hatası alacaksınız, sonra diyecek ki tarih ayarlarınız bozuk düzeltip gelin. Tamam deyip çıkın.

-EK: Yine iki kez home tuşuna basıp, yine arkada açık olan appstore'u kapatın.-

Dediğini yapın ve önceden değiştirdiğimiz ayarları bugüne göre düzenleyin.

Şimdi updateleri tekrar deneyin. Çözülmüş olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ready2strike -- 13 Eylül 2012; 10:39:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ready2strike

Çözümü yazıyorum:

-EK: Once home tuşuna iki kez basıp arkaplanda açık olan appstore uygulamasını kapatın.-

Gidin ayarlara, tarih ve saat bölümünden otomatik denetlemeyi kapatın, sonra elle tarihi atıyorum 2 sene, 3 sene sonraya alın. Örnek bugün için tarihi 13 eylül 2012 yerine 13 eylül 2015 olarak ayarlayın ve çıkın.

Appstore'u açın ve güncelleme kısmına gelin, bir iki kere itunes store'a bağlanamıyor hatası alacaksınız, sonra diyecek ki tarih ayarlarınız bozuk düzeltip gelin. Tamam deyip çıkın.

Yok dostum ya bu da işe yaramadı. Tarihi değiştirip appstore'ye bgirdikten sonra bir iki kere değil 20 kere hata aldım yine demedi tarih ayarlarınız bozuk falan diye. Hala aynı tas aynı hamam

• işe yaramadı
  • Günlerdir bu konuyu takip ediyordum. Çoğu kişi gibi benimde problemim aynıydı. Gitmediğim telefoncu kalmadı. Hepsi farklı birşey söyledi. iTunesi sil yükle format at vs. gibi. Aramadığım forum sitesi kalmadı.

Sırf bu yorumu yapmak için üye oldum. Zaten takipçiydim iyi de oldu.

ready2strike arkadaşın dediklerini uyguladım ve sorunum düzeldi. Bu problemi nasıl çözdün bilmiyorum ama hakkaten emeğine sağlık büyük bir dertten kurtardın beni.
    Umarım diğer arkadaşlarda bu çözümle sorunlarını düzeltebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dynermit

Günlerdir bu konuyu takip ediyordum. Çoğu kişi gibi benimde problemim aynıydı. Gitmediğim telefoncu kalmadı. Hepsi farklı birşey söyledi. iTunesi sil yükle format at vs. gibi. Aramadığım forum sitesi kalmadı.

Sırf bu yorumu yapmak için üye oldum. Zaten takipçiydim iyi de oldu.

ready2strike arkadaşın dediklerini uyguladım ve sorunum düzeldi. Bu problemi nasıl çözdün bilmiyorum ama hakkaten emeğine sağlık büyük bir dertten kurtardın beni.
    Umarım diğer arkadaşlarda bu çözümle sorunlarını düzeltebilirler.

Teşekkürler ancak uluslararası forumlarda tartısılmıs konu, bu çözümün önerildiğini görmedim Türkçe kaynaklarda, katkı olsun diye yazdım sadece.

Aynı dert bende de vardı çünkü, 5.1.1'li iPod Touch sorun yaşıyordu, bunu uygulayarak düzelttim.

• Beyler ben sorunu halen yaşamaya devam ediyor. Benden başka yaşayan da var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliCeS

Beyler ben sorunu halen yaşamaya devam ediyor. Benden başka yaşayan da var mı acaba?

bende de sorun devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetle ilgili sorun olunca bunu diyor.. bende de nadir yapiyordu wifiden girince
  • sorun devam ediyor...
  • Sorun halen devam ediyor
  • Bende de ayni sorun var ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çözümü yazıyorum:

Tarih ayarıyla ilgili çözüm bende işe yaradı. teşekkür ederim.

• ios 6 güncellemesıyle düzeldi bende
  • ios 6 hepsine çözüm oldu aynı sıkıntılar vardı bende gm sürümü düzeltti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaosorg

quote:

Çözümü yazıyorum:

Tarih ayarıyla ilgili çözüm bende işe yaradı. teşekkür ederim.

Rica ederim. iOS 6 zaten çözmüş olayı yorumlara bakılırsa. Gerçi ben 4. nesil iPod'u iOS 6'ya geçirmeyi ağırlaşabileceğinden hareketle düşünmüyordum zaten, o açıdan bende bu çözümün işe yaraması iyi olmuş diyebilirim... :)

• IOS 6 ile birlikte güncelleme sorunum düzeldi arkadaşlar. Darısı sizin de başınıza.
  • Bağlantı sorunu bende de var arada sırada hata veriyor bazen düzeliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.