Şimdi Ara

iTunes Store'a Bağlanamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
2
Favori
21.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AppStore'dan ''Güncellemeler'' kısmına tıklayınca ''iTunes Store'a Bağlanamıyor'' hatası alıyorum.''Öne Çıkanlar, Kategoriler, Top 25, Ara'' bölümlerinden herhangi bir sorun yok ve uygulamaları indirebiliyorum.

Telefonum iPhone 4S ve yazılım iOS 5.1.1.Jail Break kullanmıyorum.

• Ben ve bir arkadaşımda daha aynı sorun var 3-4 gündür, genel bir sorun gibi duruyor, zira ara ara böyle sıkıntı yaşayanlar olmuş fakat işin ilginç tarafı onlar yaşadıklarında ben yaşamadım. Sorunun geçici olup olmadığını ve neden kaynaklandığını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiveMaster

Ben ve bir arkadaşımda daha aynı sorun var 3-4 gündür, genel bir sorun gibi duruyor, zira ara ara böyle sıkıntı yaşayanlar olmuş fakat işin ilginç tarafı onlar yaşadıklarında ben yaşamadım. Sorunun geçici olup olmadığını ve neden kaynaklandığını bilen var mı?
    forumda arat aynı sorum bu zamanlarda birçok kişide var bende yazdım.. aynı sorun bendede var.. ;)
  • aynı sorun bende var arkadaslar ne yapcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

forumda arat aynı sorum bu zamanlarda birçok kişide var bende yazdım.. aynı sorun bendede var.. ;)

arattim ama güncel bı konu bulamadım 2011 2008 vs vs vardı ...

iOS 6 sürümünü beklicez çözümü icin yoksa bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ProxD

quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

arattim ama güncel bı konu bulamadım 2011 2008 vs vs vardı ...

iOS 6 sürümünü beklicez çözümü icin yoksa bilen var mı ?

Alıntıları Göster
    aynı sorun upp
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurucuteam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende konu açtım.. Çözüm yok gibi.. Tekrar restore etmek falan istemiyorum denemediğim tek o kaldı.
    Bazılarıda apple jailbreakli cihazları öyle ayırıyor falan diyor ama alakası yok turkcell den alınmış jailbreaksiz cihazdada aynı sorun var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temha555

Bende konu açtım.. Çözüm yok gibi.. Tekrar restore etmek falan istemiyorum denemediğim tek o kaldı.
    Bazılarıda apple jailbreakli cihazları öyle ayırıyor falan diyor ama alakası yok turkcell den alınmış jailbreaksiz cihazdada aynı sorun var.

aynen bende de jailbreaksiz telefon ve aynı sorunu yaşıyorum yokmu çözüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: girantep

quote:

aynen bende de jailbreaksiz telefon ve aynı sorunu yaşıyorum yokmu çözüm ya

Alıntıları Göster
    Ya Steve jobs rahmetli olunca böyle oldu işte. İlgilenip sorun çözen yok. Şeyi araştırıyorum yapılabilirmi bilmiyorum. App Store'u silip yeniden yüklemek gibi birşey..
    Belki update ip adresimi değişdi ne oldu bilmiyoruz.

• quote:

Ya Steve jobs rahmetli olunca böyle oldu işte. İlgilenip sorun çözen yok. Şeyi araştırıyorum yapılabilirmi bilmiyorum. App Store'u silip yeniden yüklemek gibi birşey..
    Belki update ip adresimi değişdi ne oldu bilmiyoruz.

Alıntıları Göster
    yokmu çözüm, hala güncelleme yapamıyoruz anca pc den ..
  • Zaten itunes de bişey yok o kadar sorun degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happy_Returns

Zaten itunes de bişey yok o kadar sorun degil.
    herkes de olmaması çözüm bulmayı zorlaştırıyor kötü bir durummuş.
    burada okuyup kontrol ettim. "tüm uygulamalar güncel" diyor bende. 4s kullanıyorum.
    ben de müzik kısmında store a baglanmaya çalışınca store a baglanamıyor diyor fakat o da ben kredi kartı kaydı yapmadığımdan kaynaklı sanırım. ya da türkiye da store dan müzik satın alınamıyor olabilir emin değilim.
  • Arkadaslar ben Tabletler baska bilgisayardan girince itunnes acti.sanirim dns ayarlarına ilgili bir mesele var ama henüz çözemedim. Siz de bu kanaldan araştırırsanız sanirim çözeceğiz meseleyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

herkes de olmaması çözüm bulmayı zorlaştırıyor kötü bir durummuş.
    burada okuyup kontrol ettim. "tüm uygulamalar güncel" diyor bende. 4s kullanıyorum.
    ben de müzik kısmında store a baglanmaya çalışınca store a baglanamıyor diyor fakat o da ben kredi kartı kaydı yapmadığımdan kaynaklı sanırım. ya da türkiye da store dan müzik satın alınamıyor olabilir emin değilim.

Bu sorun için ayarlardan Store'a girip uygulamadı aktif etmen gerekiyor.

• Bende de ayni sorun var yaw nasil duzelcek bu anlamadim

• bir cok kiside aynı sorun varsa sorun Apple dan kaynaklidir bizden değil
    o yüzden rahatım iOS 6 yi bekleyip sorun devam ederse Apple in Türkiye distribütörüne basvurabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProxD

bir cok kiside aynı sorun varsa sorun Apple dan kaynaklidir bizden değil
    o yüzden rahatım iOS 6 yi bekleyip sorun devam ederse Apple in Türkiye distribütörüne basvurabiliriz.
    Abicim koskoca forumda, binlerce iphone kullanıcısı var, çözümü bilipte yazmaya üşenenler var :D

yoksa biz mi halledemicaz bu sorunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurucuteam

Abicim koskoca forumda, binlerce iphone kullanıcısı var, çözümü bilipte yazmaya üşenenler var :D

yoksa biz mi halledemicaz bu sorunları

Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun var,konu açmıştım bı arkadaş modemden kaynaklı oldugunu modeme reset atıp yenı ip almamı söledı,süperonlıne aradım uzun işdi bende şımdılık erteledım aranızda modemini resetleyıp deneyecek varsa sonucu yazabılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

bende de aynı sorun var,konu açmıştım bı arkadaş modemden kaynaklı oldugunu modeme reset atıp yenı ip almamı söledı,süperonlıne aradım uzun işdi bende şımdılık erteledım aranızda modemini resetleyıp deneyecek varsa sonucu yazabılır.

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende bir haftadır var. Telefon ne jailbreakli ne de başka bir şeyli. Kafayı yemek üzereyim bu sorun yüzünden. AppStore'ye girip tek tek programlarıma bakarak güncelleme yapıyorum bu da çok uzun sürüyor. Yok mu bir Allah'ın kulu "sorunu çözdüm ben!" diyen.

• quote:

Orijinalden alıntı: bunelang

Aynı sorun bende bir haftadır var. Telefon ne jailbreakli ne de başka bir şeyli. Kafayı yemek üzereyim bu sorun yüzünden. AppStore'ye girip tek tek programlarıma bakarak güncelleme yapıyorum bu da çok uzun sürüyor. Yok mu bir Allah'ın kulu "sorunu çözdüm ben!" diyen.

Alıntıları Göster
    bende sorun çözüldü arkadaşlar nasıl yaptığımı bilmiyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.