Bildirim
iTunes Store'a Bağlanamıyor.
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
6 sa. önce paylaşıldı
HP Victus 16-R1001NT 9J205EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 16.1" Dos 144 Hz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-r1001nt-9j205ea-i7-14700hx-16-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx4060-161-dos-144-hz-dizustu-bilgisayar-47237995?magaza=teknoryabilisim
3 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben ve bir arkadaşımda daha aynı sorun var 3-4 gündür, genel bir sorun gibi duruyor, zira ara ara böyle sıkıntı yaşayanlar olmuş fakat işin ilginç tarafı onlar yaşadıklarında ben yaşamadım. Sorunun geçici olup olmadığını ve neden kaynaklandığını bilen var mı? -
forumda arat aynı sorum bu zamanlarda birçok kişide var bende yazdım.. aynı sorun bendede var.. ;)quote:
Orijinalden alıntı: DiveMaster
Ben ve bir arkadaşımda daha aynı sorun var 3-4 gündür, genel bir sorun gibi duruyor, zira ara ara böyle sıkıntı yaşayanlar olmuş fakat işin ilginç tarafı onlar yaşadıklarında ben yaşamadım. Sorunun geçici olup olmadığını ve neden kaynaklandığını bilen var mı? -
aynı sorun bende var arkadaslar ne yapcaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muticoo
forumda arat aynı sorum bu zamanlarda birçok kişide var bende yazdım.. aynı sorun bendede var.. ;)
arattim ama güncel bı konu bulamadım 2011 2008 vs vs vardı ...
iOS 6 sürümünü beklicez çözümü icin yoksa bilen var mı ?
aynı sorun uppquote:
Orijinalden alıntı: ProxDquote:
Orijinalden alıntı: muticoo
forumda arat aynı sorum bu zamanlarda birçok kişide var bende yazdım.. aynı sorun bendede var.. ;)
arattim ama güncel bı konu bulamadım 2011 2008 vs vs vardı ...
iOS 6 sürümünü beklicez çözümü icin yoksa bilen var mı ?
Alıntıları Göster -
Bende konu açtım.. Çözüm yok gibi.. Tekrar restore etmek falan istemiyorum denemediğim tek o kaldı.quote:
Orijinalden alıntı: wurucuteam
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bazılarıda apple jailbreakli cihazları öyle ayırıyor falan diyor ama alakası yok turkcell den alınmış jailbreaksiz cihazdada aynı sorun var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Temha555
Bende konu açtım.. Çözüm yok gibi.. Tekrar restore etmek falan istemiyorum denemediğim tek o kaldı.
Bazılarıda apple jailbreakli cihazları öyle ayırıyor falan diyor ama alakası yok turkcell den alınmış jailbreaksiz cihazdada aynı sorun var.
aynen bende de jailbreaksiz telefon ve aynı sorunu yaşıyorum yokmu çözüm ya -
Ya Steve jobs rahmetli olunca böyle oldu işte. İlgilenip sorun çözen yok. Şeyi araştırıyorum yapılabilirmi bilmiyorum. App Store'u silip yeniden yüklemek gibi birşey..quote:
Orijinalden alıntı: girantepquote:
Bende konu açtım.. Çözüm yok gibi.. Tekrar restore etmek falan istemiyorum denemediğim tek o kaldı.
Bazılarıda apple jailbreakli cihazları öyle ayırıyor falan diyor ama alakası yok turkcell den alınmış jailbreaksiz cihazdada aynı sorun var.
aynen bende de jailbreaksiz telefon ve aynı sorunu yaşıyorum yokmu çözüm ya
Alıntıları Göster
Belki update ip adresimi değişdi ne oldu bilmiyoruz.
-
yokmu çözüm, hala güncelleme yapamıyoruz anca pc den ..quote:
Ya Steve jobs rahmetli olunca böyle oldu işte. İlgilenip sorun çözen yok. Şeyi araştırıyorum yapılabilirmi bilmiyorum. App Store'u silip yeniden yüklemek gibi birşey..
Belki update ip adresimi değişdi ne oldu bilmiyoruz.
Alıntıları Göster -
Zaten itunes de bişey yok o kadar sorun degil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
herkes de olmaması çözüm bulmayı zorlaştırıyor kötü bir durummuş.quote:
Orijinalden alıntı: Happy_Returns
Zaten itunes de bişey yok o kadar sorun degil.
burada okuyup kontrol ettim. "tüm uygulamalar güncel" diyor bende. 4s kullanıyorum.
ben de müzik kısmında store a baglanmaya çalışınca store a baglanamıyor diyor fakat o da ben kredi kartı kaydı yapmadığımdan kaynaklı sanırım. ya da türkiye da store dan müzik satın alınamıyor olabilir emin değilim. -
Arkadaslar ben Tabletler baska bilgisayardan girince itunnes acti.sanirim dns ayarlarına ilgili bir mesele var ama henüz çözemedim. Siz de bu kanaldan araştırırsanız sanirim çözeceğiz meseleyi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Salvador_Limones
herkes de olmaması çözüm bulmayı zorlaştırıyor kötü bir durummuş.
burada okuyup kontrol ettim. "tüm uygulamalar güncel" diyor bende. 4s kullanıyorum.
ben de müzik kısmında store a baglanmaya çalışınca store a baglanamıyor diyor fakat o da ben kredi kartı kaydı yapmadığımdan kaynaklı sanırım. ya da türkiye da store dan müzik satın alınamıyor olabilir emin değilim.
Bu sorun için ayarlardan Store'a girip uygulamadı aktif etmen gerekiyor.
Bende de ayni sorun var yaw nasil duzelcek bu anlamadim
bir cok kiside aynı sorun varsa sorun Apple dan kaynaklidir bizden değil
o yüzden rahatım iOS 6 yi bekleyip sorun devam ederse Apple in Türkiye distribütörüne basvurabiliriz.
Abicim koskoca forumda, binlerce iphone kullanıcısı var, çözümü bilipte yazmaya üşenenler var :Dquote:
Orijinalden alıntı: ProxD
bir cok kiside aynı sorun varsa sorun Apple dan kaynaklidir bizden değil
o yüzden rahatım iOS 6 yi bekleyip sorun devam ederse Apple in Türkiye distribütörüne basvurabiliriz.
yoksa biz mi halledemicaz bu sorunları -
bende de aynı sorun var,konu açmıştım bı arkadaş modemden kaynaklı oldugunu modeme reset atıp yenı ip almamı söledı,süperonlıne aradım uzun işdi bende şımdılık erteledım aranızda modemini resetleyıp deneyecek varsa sonucu yazabılır.quote:
Orijinalden alıntı: wurucuteam
Abicim koskoca forumda, binlerce iphone kullanıcısı var, çözümü bilipte yazmaya üşenenler var :D
yoksa biz mi halledemicaz bu sorunları
Alıntıları Göster
-
Aynı sorun bende bir haftadır var. Telefon ne jailbreakli ne de başka bir şeyli. Kafayı yemek üzereyim bu sorun yüzünden. AppStore'ye girip tek tek programlarıma bakarak güncelleme yapıyorum bu da çok uzun sürüyor. Yok mu bir Allah'ın kulu "sorunu çözdüm ben!" diyen.quote:
Orijinalden alıntı: fastforyou
bende de aynı sorun var,konu açmıştım bı arkadaş modemden kaynaklı oldugunu modeme reset atıp yenı ip almamı söledı,süperonlıne aradım uzun işdi bende şımdılık erteledım aranızda modemini resetleyıp deneyecek varsa sonucu yazabılır.
Alıntıları Göster
-
bende sorun çözüldü arkadaşlar nasıl yaptığımı bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: bunelang
Aynı sorun bende bir haftadır var. Telefon ne jailbreakli ne de başka bir şeyli. Kafayı yemek üzereyim bu sorun yüzünden. AppStore'ye girip tek tek programlarıma bakarak güncelleme yapıyorum bu da çok uzun sürüyor. Yok mu bir Allah'ın kulu "sorunu çözdüm ben!" diyen.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- iphone borsa altın ekleme
- iphone konum yanlış gösteriyor
- iphone eski mailleri göremiyorum
- iphone ses kaydı gizleme
- telefon çalmadan arama bitti
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X