Şimdi Ara

iTunes Store'a Bağlanamıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
21.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende böyle bir sorun yoktu IOS 6 yükleyince başıma geldi :S . AppStore'a bir giriyorum top25 gözüküyor. bir girdiğimde gözükmüyor. Menü sürekli değişiyor. Ayrıca top25'e tıkladığımda iTunes Store'a bağlanamıyor hatası alıyorum
  • Bendede ios. 6 itibayile bu sorun basladi.. Bizde ios 7 yi bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede oldu kapatıp actım düzeldi valla 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios6 ile herşey düzeldi ;)
  • 6 ile sorun tekrar basladı... 5 te ag ayarlarını sıfırlayınca duzeliyordu, tarih değiştirme de çözmedi, zira tarih hatası hiçvermedi...

• ne güzel sevinmiştim ios 6 da sorun kendi kendine düzeldi diye bugun itibariyle yine aynı hata başladı
  • iios 6 sorun devam ediyor
  • Dün o hata bende de olmaya başladı daha yeni almıştım halbuki telefonu alır almaz hata verdi ama kendine kendine düzeliyordu aslında yaptığım şeyler ikide bir uygulama sayfasına giriş yapmak 2. olarak da çıkış yapıp giriş yaptım. Bugün bir hata yoktu.
  • ios6 çıktığından beri aynı sorun devam ediyor. Yeni uygulama yükleyebiliyorum ama güncelleme mümkün değil. İşin ilginç yanı 3G üzerinden denersem arada güncelleme yapıyor. Wireless üzerinden ise kesinlikle uygulama güncelleştirmesi yapmıyor ama itunes a bağlanıp ana sayfayı açıyor.
  • Bende de tam tersi. İos 6 yım. Güncellemede sıkıntı yok ama program indirmeyi denediğimde daha programın bilgileri gelmeden bağlanamıo diyo. Ç

• Aynı sorun bendede vardı farklı bi kablosuz ağda denedim sıkıntısız güncelledi

• Aynı sorun bendede mevcut
  • bende bu hatayi aliyorum guncelliyemiyorum
  • Sorun tamamen wi-fi ağından kaynaklanıyor. Benim çözemediğim bir problem etkiliyor.aynı dakika farklı bir wifi ile denediğimde sorun felan kalmıyor

• Çözüm: İlk olarak multitaskingden açık app.ları kapatın owi-fi ağı bağlantısını kesip geri bağlayın iph0nedan.
    Tekrar acın itunesu
    bağlantı problemi çözülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 26 Aralık 2012; 13:59:25 >
  • Aynı sorun bendede var. Müzik indiremiyorum

• Arkadaşlar ben çözdüm sorun gm ayarlarından kaynaklanıyor sanırım..
    1. Adım olarak önce ayarlar saat/tarih ayarları otomatik tarih güncelleme (kapalı) olmalıdır..
    2. Adım iTunes kimliği kapaltımalıdır..
    3. Adım Wifii Yada Hücresel bağlantıları kapatılmasıdır..
    4. Adım iPhone/iPad kapatılmalıdır..
    Son Adım 5. Adım'da ise tüm yaptığımız işlemleri 5. Adımdan geriye doğru tüm işlemleri aktifleştiriyoruz..
    Not : Saat/Tarih ayarları otomatik tarih ayarlaması kapalı olmalıdır..

Tüm Arkadaşlara Kolay Gelsin.. Umarım çözümü doğru anlatabilmişimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamfree -- 1 Şubat 2013; 23:56:21 >
  • Dün yayınlanan güncelleştirmeyi yükledikten sonra bu sorun bendede çıkmaya başladı bu yöntemleri denedim ama olmadı ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamfree

Arkadaşlar ben çözdüm sorun gm ayarlarından kaynaklanıyor sanırım..
    1. Adım olarak önce ayarlar saat/tarih ayarları otomatik tarih güncelleme (kapalı) olmalıdır..
    2. Adım iTunes kimliği kapaltımalıdır..
    3. Adım Wifii Yada Hücresel bağlantıları kapatılmasıdır..
    4. Adım iPhone/iPad kapatılmalıdır..
    Son Adım 5. Adım'da ise tüm yaptığımız işlemleri 5. Adımdan geriye doğru tüm işlemleri aktifleştiriyoruz..
    Not : Saat/Tarih ayarları otomatik tarih ayarlaması kapalı olmalıdır..

Tüm Arkadaşlara Kolay Gelsin.. Umarım çözümü doğru anlatabilmişimdir..

Teşekkürler. Bu sayede çözdüm

• arkadaslar bu hatayı burda gezerken gordum ve kafa yordum bu galiba pc uzerinden app kımlıgınızle ıcloud a bagladınız oraya gırıp oturumu kapatın
    :D olay tamamdıırrr :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.