Bildirim
iTunes Sync
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seninki iyi yine ben 2 saatten fazla bekledim bitmeyince iptal ettim iki defa.. 3.1.3 ve itunesi güncelledikten sonra böyle oldu neden bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: MrEnqin
telefonumu ne zaman itunes e baglayıp bir uygulama yüklemek istesem senkronize olayı en az 1 saat sürüyor. eskiden böyle birşey olmuyordu bunun sebebi ne olabilir acaba.. en son yüklemeye çalıştıgım şey Opera mini fakat halen yüklenecek.
-
benim versiyon 3.1.2 fakat, itunesi format attıgım için yeniden yüklemiştim. Sanırım yeni itunes den kaynaklanıyor. -
sync başladıktan biraz sonra back-up işlemi başlıyor. bunu iptal edersen sync devam ediyor fakat sadece bir kere yukarıdaki çarpı işaretine basın. bu sayede back-up'ı yapmayacak ve sync kısa sürecek. En azından bende böyle -
quote:
Orijinalden alıntı: emir.kotil
sync başladıktan biraz sonra back-up işlemi başlıyor. bunu iptal edersen sync devam ediyor fakat sadece bir kere yukarıdaki çarpı işaretine basın. bu sayede back-up'ı yapmayacak ve sync kısa sürecek. En azından bende böyle
evet güzel bir çözüm oldu tşk ederim arkadaşım. -
ya benımkınde, de benzer bir sorun var. mesela sync yapıyorum önce,sonra 10-15 dakka bekletıyor. ondan Sonra kutuphaneye muzık atıyorum. tekrar sync yapıyorum. "transfering purchases from "iphone(cihaz adı) copying bilmem ne bimem ne çıkıyor."
ben yanlış bişi mi yapıyorum ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X