Şimdi Ara

İtunes tanımadığım hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi arkadaşlar,telefonum 2.el alındı. İtunes dan kendi apple kimliğim ile normal içerik indirebiliyorum fakat facebook ve whatsapp de güncelleme istedi güncellemeye çalışırken farklı bir apple kimliğinin şifresini girmemi istedi sistem. Önceki sahibinin bilgileri olabilir fakat başka hiçbir yerde ihtiyaç duymuyor sadece güncellemede ihtiyaç duydu

• Hangi uygulamaları güncellerken eski hesabın şifreni istiyor ise o uygulamaları cihazdan silip kendi apple kimliğiniz ile tekrar indirin.Sorun düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

Hangi uygulamaları güncellerken eski hesabın şifreni istiyor ise o uygulamaları cihazdan silip kendi apple kimliğiniz ile tekrar indirin.Sorun düzelecektir.

Hocam whatsapp ve facebookta oldu. dediğiniz gibi kaldırdım tekrar yükledim. şuan problem yok fakat sonrasında güncelleme geldiğinde tekrar uğraştırırmı beni acaba diye düşünmüyor değilim.bu arada teşekkür ederim ilginiz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquerock -- 24 Şubat 2015; 19:18:03 >
  • Hayir, artik senin apple kimliginden guncelleme soracaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

Hayir, artik senin apple kimliginden guncelleme soracaktir.

Teşekkürler hocam.
  • Eski hesapla isiniz kalmasın istiyorsanız cihazı komple sıfırdan kurun yeni cihaz olarak başlayın sıkıntınız asla olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Eski hesapla isiniz kalmasın istiyorsanız cihazı komple sıfırdan kurun yeni cihaz olarak başlayın sıkıntınız asla olmaz

Yalnız sıkıntı ben cihazı komple sıfırlamıştım zaten,içerikleri ve herşeyi silmiştim. Beni şaşırtan bu durum. Üstelik facebook ve whatsapp da sonradan yükleme. örnek bir problem de bulamadım bununla ilgili. neyse simdilik bir problem yok,tekrar çıkmaz inş,yedekleme yapmaya üşeniyorum şimdi sıfırlama için. Bir bekleyelim bakalım.
  • Cihazı aldığınızda sifirlamadan iTunes bağlantısı kurmuş iseniz cihaz yedeklenmistir otomatik olarak sifirladiktan sonra yedekten kur dediyseniz cihaz o programları o hesap ile beraber atar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.