Şimdi Ara

İTunes üzerinden ios 17 güncellerken cihazım dondu. yedeğe ulaşamıyorum (veri kaybı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 12 cihazımı İTunes üzerinden ios 17'ye güncellerken güncelleme ekranında dondu ve cihazıma format atmak durumunda kaldım.

İTunes güncelleme yapmadan önce yedek aldı ancak yedeği tam olarak almadığı için yedeği uygulama görmüyor(Belgelerim kısmından yedeğin boyutunu kontrol ettiğimde yedek 18GB boyutunda ancak cihazımda 50GB civarında veri vardı). Türlü ücretli uygulamaları denedim fakat hiçbiri yarım yapılan yedeği görmedi. Silinen verilere ulaşmak için de türlü uygulamaları da denedim ancak bir sonuca ulaşamadım. Uygulamalardan ve İTunes üzerinden yalnızca geçen sene aldığım yedeği görebiliyorum. Yarım yapılan yedeği çözebileceğim yahut yedekteki verileri kurtarabileceğim bir yol var mı?

• Ssd den 400gb verim tuzla buz olduğunda R-studio ile sıfır kayıp ile kurtarmıştım hocam telefonlar için de oluyor mu bilmiyorum. Paralı bir uygulama 50$ olması lazımdı ama hakkını veriyor eğer bütçen yetmezse interneti biraz araştır ücretsiz bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDogus kullanıcısına yanıt

teşekkürler, telefon için kullanılıyordur umarım. 50$ veririm ama göz attım da kullanılmıyor sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.