Şimdi Ara

Itunes üzerinden iphone a fotoğraf gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski telefonumda bulunan fotoğrafları itunes üzerinden iphone a aktarmak istiyorum ama işin prosedürünü tam olarak kavrayamadım.

Itunes a bağlandıktan sonra fotoğrafları seçip, eşzamanlayı seçip oradan istediğim klasörün içindeki fotoları aktarabiliyorum. Başka bir klasör daha aktarmak istediğimde önceki fotoğrafları iphone dan siliyor.

Bir de, iphone a aktardığımda fotoğraflar uygulamasında itunes dan gelen fotoğraflar/videolar bilgisayarımdaki diye bir klasörde tutuluyor ve silinmiyor. Sadece başka bir klasöre aktarabiliyorum. Başka bir klasöre aktardıktan sonra yine de silemiyorum, sadece itunes üzerinden silinebiliyor. O zamanda aktardığım klasördeki fotoğraflarda siliniyor.

Kısacası ben bu işi anlamadım, android de kopyala yapıştır yapardım konu kapanırdı. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Konuları açıyorum sonra kendim cevap veriyorum.

Bu sorunun bir çaresi yok, yani mümkün değil. Fotoğraf/videoları itunes üzerinden attığınızda illaki bir önceki klasör siliniyor. Itunes dan atarken telefonunuzda bulunan klasörün aynısını tekrar seçmeniz gerekiyor, yoksa bir öncekini hemen siliyor.

Konu hakkında apple teknik destek i aradım, onlarda durumun bu şekilde olduğunu başka şekilde bir yöntem olmadığını söylediler. Ancak icloud üzerinden atmanız gerekiyor o şekilde de zaman alır diye söylediler.

Şimdi de yeni bir başlık açacağım, o da fotoğrafları neden eskiden yeniye doğru görüntülemek zorundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 5 Ocak 2018; 14:21:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.