telefon bir türlü itunes ' e bağlanamıyor ...Sadece itunesten restore yapılabiliyor...şu an itunes 'e bağladığımda telefonu "iTunes was unable to load dataclass information from Sync Services! Tools" bu hatayı veriyor ve hiç bir işlem yapmaıyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim...
itune 7.6 da bu hatayı veriyor 7.7 dede öyle ... 7.5teyse bağladığımda direk itunes donuyor hiçbirşekilde geri gelmiyor... Detaylı biçimde tamamen çok kez silip yükledim itunesi ama bişey farketmedi...
Şu an 7.7 kurulu teşekkürler Acil yardımlarınızı bekliyorum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
başka bilgisayardan deneseydin keşke. çünkü sorunun iTunestan olduğunu söylüyor.
senin 2.0.2'ye geçme zamanın gelmiş
sorun itunes'de diyelim nasıl yapıcam...başka pcde bu hatayı vermiyor denedim...
2.02 ye geçme zamanım gelmiş yorumunu anlamadım... açılklarsan sevinirim
kaldır yeniden yükle.
Arkadaşlar bu sorunun tek çözümü var pc ye son kurduğunuz xp veya vistayı kaldırmak... Ben xp de yasadım bu sorunu service pack 3 'dü... Service pack 2 ye geri döndüm sorunsuz çalısıyor...
Bu ara bu hataya yabancı forumlar dışında hiç bir türk forumunda veya sitesinde rastlamadm sanırım ender rastlayanlardan biriyim...
İlerde bu hatayı alabilcek birinin hatayı aldığı sitemden farklı bir cd ile pc'ye format atması sorunu çözecektir...