Şimdi Ara

itunesin türkçesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • itunesi appleın sitesinden türkçesini indirdim. ama pcde itunes simgesi birlikte aç dio ya öle çıktı. yani tanımıyor dosyayı. türkçesini nerden bulabilirim başka. şimdiden tşklr

• yamayla programın aynı versiyon mu?

itunes'in versiyon nosuna help>about itunes'den erişebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 27 Aralık 2006; 20:32:59 >
  • versiyon doğru. ben yamayı nereye atıcamı bilmiorum. bide windowsa uygun olmayabilir özelliklerine baktımda mac falan dio winsowsa uygun deil galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: atek34

versiyon doğru. ben yamayı nereye atıcamı bilmiorum. bide windowsa uygun olmayabilir özelliklerine baktımda mac falan dio winsowsa uygun deil galiba

Şaka mı ,bu?
  • bilgisi olan bişiler yazsın bizahmet şakamı deilmi bende bilmiorum özelliklerinde öle bişi yazıyor tam anlayamadım
  • atek34 ,henüz 7 serisinin windows için hazırlanmış Türkçe dil paketi yok.Bilkom tarafından hazırlanmış olan Türkçe paket ise MacOS sistemi için .Üzgünüm.
  • Evet Mac için var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce radio programı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çıkınca bilgilendirirseniz sewinirim yada nerden takip edebilirim tşklr
  • Windows sürümü için pek umutlanmanı salık vermem.İtunes için çok basit bir ingilizce yeterli aslında.Bir sorun olursa paylaş yapabileceğimiz yardımı verelim.
  • aslında bi sorun yokda itunesda çok özellik war tam kapasiteyle kullanmak için aramıştım. karambole atıyorum zaten müzikleri ipoda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.