|
İtüye myp yapamiom
-
-
Hocam her türlü arayarak da teyit etmeye çalış, sıkıntı çıkmasın. Ayrıca boş da olsa bir transkriptin var mı diye e devleti kontrol ettin mi? -
Ben aynı şekilde myp ile geçiş yapmıştım, herhangi bir sorun olmaz.
-
Ders saydırmayacaksan transkript zorunlu değil
-
2 tane belgeylemi hocam?Ben herhangi bir dönem eğitim almadım şu anki kayıtlı bulunduğum üniversitede.İtüde hazirlık eğitimi alabilirmiyim bilginiz varmı -
Aradım hocam fakat bana bitane mail verdiler oradaki adama yazıyorum da çok ilkel oluyor böyle saatlerce cevap bekliyorum adam beni anlamıyor vs vs pazartesi ayazağaya gitcem galiba bi yuz yuze anlatayim derdimi -
Hazırlık okuyabilirsin. -
Umarım hocam yarın bi yüzyüze gidip konuşucam umarim dilimden anlarlar çok zor derdimi anlatmak...2023 agustos ayinda kaptanliga tercih ysptim ve hiç gitmeden bölümü dondurdum hszirliga vs de gitmedim.(psikolojim bozuldu ondan) Bunu itü ogrenci işlerine anlatamadim maalsef bir turlu. -
Beyler yalwariom cewap verin -
Kanka itü dışından itüye her türlü yatay geçiş işlemleri için yeterlilik sınavına girmen gerekiyor yoksa değerlendirmede direk eleniyorsun diye biliyorum ben de ortalamayla yatay geçiş yapacaktım fakat yeterlilik sınavını unuttuğum için elenicem yüksek ihtimal
-
Ben PTE Sınavına girip öyle geçiş yapmıştım, sonradan kayıt için gittiğimde öğrenci işlerindeki kişi ingilizce yeterlilik belgesine boş sayfa yükleyip yeni başlayacak olan öğrenciler ile birlikte ingilizce hazırlık sınavına girebileceğim gibi bir şey demişti (PTE girmeseydim senaryosu için). Sen yine de gidip yerinde sor imkanın varsa, itü arı kapıdan girdiğinde direkt sağa dön ve dümdüz yürü orada öğrenci işleri.
-
Sana en iyi yolu soyleyeyim
Yarin git yuzyuze gorus
Kendini riske etme
Kafan karismasin
-
İtü de girmis simdi itunun baska bolume gecmeye ugrasiyor sanirim arkadas
-
Evet alabilirsin diye biliyorum. 2 sene hazırlık okuyanlar kaybediyor sadece hazırlık alma hakkını. Dediğim gibi garanti olması için sen yine de öğrenci işlerine sor, dediğim yerde bulabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper2452 -- 4 Ağustos 2024; 23:12:44 > -
@CH3COOH kanka ogrenci işlerine sorarsan beni de bilgilendirir misin
-
Tamam bilgilendirecem bu arada farkli bir uniden gecis ywpiyirum ona gore bilgi vercem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X