Şimdi Ara

İtüye myp yapamiom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski üniversitemde hazırlık vs okumadım direkt dondurdum fakat itünün yatay gecisler icin olusturulmus ek madde 1 sitesinde bende ingilizce yeterlilik belgesi ve transkript vs istiyor.Ben sadece yks belgemi ve ogrenci belgemi yukledim sorun olurmu sizce ogrenci islerine mail attim ama cok iplemediler

• Hocam her türlü arayarak da teyit etmeye çalış, sıkıntı çıkmasın. Ayrıca boş da olsa bir transkriptin var mı diye e devleti kontrol ettin mi?
  • Ben aynı şekilde myp ile geçiş yapmıştım, herhangi bir sorun olmaz.

• Ders saydırmayacaksan transkript zorunlu değil

• Sarper2452 kullanıcısına yanıt
    2 tane belgeylemi hocam?Ben herhangi bir dönem eğitim almadım şu anki kayıtlı bulunduğum üniversitede.İtüde hazirlık eğitimi alabilirmiyim bilginiz varmı
  • Aug1 A kullanıcısına yanıt
    Aradım hocam fakat bana bitane mail verdiler oradaki adama yazıyorum da çok ilkel oluyor böyle saatlerce cevap bekliyorum adam beni anlamıyor vs vs pazartesi ayazağaya gitcem galiba bi yuz yuze anlatayim derdimi
  • CH3COOH C kullanıcısına yanıt
    Hazırlık okuyabilirsin.
  • Aug1 A kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam yarın bi yüzyüze gidip konuşucam umarim dilimden anlarlar çok zor derdimi anlatmak...2023 agustos ayinda kaptanliga tercih ysptim ve hiç gitmeden bölümü dondurdum hszirliga vs de gitmedim.(psikolojim bozuldu ondan) Bunu itü ogrenci işlerine anlatamadim maalsef bir turlu.
  • Beyler yalwariom cewap verin
  • Kanka itü dışından itüye her türlü yatay geçiş işlemleri için yeterlilik sınavına girmen gerekiyor yoksa değerlendirmede direk eleniyorsun diye biliyorum ben de ortalamayla yatay geçiş yapacaktım fakat yeterlilik sınavını unuttuğum için elenicem yüksek ihtimal

Ben PTE Sınavına girip öyle geçiş yapmıştım, sonradan kayıt için gittiğimde öğrenci işlerindeki kişi ingilizce yeterlilik belgesine boş sayfa yükleyip yeni başlayacak olan öğrenciler ile birlikte ingilizce hazırlık sınavına girebileceğim gibi bir şey demişti (PTE girmeseydim senaryosu için). Sen yine de gidip yerinde sor imkanın varsa, itü arı kapıdan girdiğinde direkt sağa dön ve dümdüz yürü orada öğrenci işleri.

Sana en iyi yolu soyleyeyim

Yarin git yuzyuze gorus

Kendini riske etme

Kafan karismasin

• Lazarus1456 kullanıcısına yanıt

İtü de girmis simdi itunun baska bolume gecmeye ugrasiyor sanirim arkadas

Evet alabilirsin diye biliyorum. 2 sene hazırlık okuyanlar kaybediyor sadece hazırlık alma hakkını. Dediğim gibi garanti olması için sen yine de öğrenci işlerine sor, dediğim yerde bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper2452 -- 4 Ağustos 2024; 23:12:44 >
  • @CH3COOH kanka ogrenci işlerine sorarsan beni de bilgilendirir misin

• Lazarus1456 kullanıcısına yanıt
    Tamam bilgilendirecem bu arada farkli bir uniden gecis ywpiyirum ona gore bilgi vercem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.