Şimdi Ara

iühf kaçla kapatır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene 4539 ile kapatmış. Bu sene 28 kişi gerilese giriyorum. Sizce kaçla kapatır fikri olan dostlar yazarsa sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Forum ölü

• yıl geçtikçe kontenjan artmasına rağmen sıralaması iyiye gitmiş riskli gibi bu yıl da 513 kişi alacaksa

• İlk 4k'da sayısalcı durumu nedir mesela say 100. ea dokunmayop kaçıncı olmuş bunlar önemli detaylar bir de iuhf iuhf'tür yine yazan yazar. Negatif bastım ama umarım gelir dostum hayırlısı hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    Hocam say 170.sinin sonucu gördüm ea dokunmadan 3800 küsür sıralama gelmiş eşit ağırlıkta. Ama işte bu sonuçtan ne gibi bir çıkarım yapılabilir bilmiyorum tam olarak tek parametre bu değil çünkü. Hayırlısı olsun ben mental olarak marmara hukuk’a hazırladım kendimi. Ora da gelmezse zaten diyecek söz yok çok üzücü olur

• ekmekarasıdöner1 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene belki gelir dedirtecek tek şey sayısalcıların 40 matematikle 3-4k ea sıralamalarını işgal edip eşit ağırlıktan tercih yapmayacak olmaları. Zor matematiğin getirisi gelir belki ama bilemiyorum belki de yoğun olarak 5k üstünü etkiler bu durum gelmez yine

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt

Şöyle denebilir 200 sayısal ilk4.5k da ve %99 iuhf yazmıcak sonraki parametreler kompleks dediğin gibi sen marmaraya hazırla iuhf olursa dahs çok sevinirsin olmazsa üzülmezsin tebrikler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 27 Temmuz 2024; 17:14:32 >

gelmese bile marmara hukuk da çok iyi ama iühfye göre muhtemelen daha zordur. İühf sınavları basit-orta arası insanlar sosyal medyada abartsa da

Sağ olun hocam çok teşekkür ederim. Marmara’nın gelmeme ihtimaline ne diyorsunuz peki, Sınava hazırlanırken en kötü Marmara hukuk’a giderim kafasında olduğumdan Marmara’dan sonraya bir şeyler yazmak da istemiyorum açıkçası. Sizin bilginiz var mıdır Marmara hukuktan sonraki hukuk fakülteleri hakkında

• ekmekarasıdöner1 E kullanıcısına yanıt
    Hocam zorluk işi gözümü korkutmuyor çok. Aksine zor olması iyi hukukçu olabilmek için daha iyi bir şeymiş gibi geliyor. Düzenli çalışıp halledeceğime inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recumbentibus0 -- 27 Temmuz 2024; 17:30:47 >
  • Up yok mu fikri olan

Hukuklar hakkunda detaylı bilgim yok hocam ama deü'dür herhalde ya da gazi marmara'dan sonra. Bence hukuk hukuk olduğu için yazmaman saçma olur bir marmara mezunuyla deü mezunu arasında pek fark olduğubu düşünmüyorum boşa 1 seneni kaybetmiş olursun.

Anladım hocam fikirler için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.