Ozel olmazsa ne is yapiyorsunuz merak ettim. Cevaplamak zorunda degilsiniz Iveco aldim deyince aklima ilk bu geldi..
Hayirli ugurlu olsun, Allah bol kazanc versin.
quote:
Orijinalden alıntı: supremum01
Ozel olmazsa ne is yapiyorsunuz merak ettim. Cevaplamak zorunda degilsiniz Iveco aldim deyince aklima ilk bu geldi..
Hayirli ugurlu olsun, Allah bol kazanc versin.
sinopta halı mobilya ev tekstili perde işi ile uğraşmaktayız
teşekkür ederim
Hayirli olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Dharma Initiative
Hayirli olsun
Hayırlı olsun. Tasarımı biraz farklı ne kötü ne iyi ama ekmek teknesi bu yargılamaya gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Pasha37
Hayırlı olsun. Tasarımı biraz farklı ne kötü ne iyi ama ekmek teknesi bu yargılamaya gerek yok.
Alıntıları Göster
geçen bunun abisi herhalde tır dorsesi çekiyordu,çok komik görünüyordu,ama güçlü birşey demekki...
Hayirli olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
Hayirli olsun
ne taşıyacak çoğunluk olarak acaba? hayırlı olsun boş iken mi 100km de 6.4 yaktı yüklü ne kadar yakar
quote:
Orijinalden alıntı: nuri37781
ne taşıyacak çoğunluk olarak acaba? hayırlı olsun boş iken mi 100km de 6.4 yaktı yüklü ne kadar yakar
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun, forumun gazabı sizden uzak olur inşallah.
quote:
evet şuan çıplak hali ile bu kadar yaktı kanepe baza yatak taşıyacak araç
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
quote:
evet şuan çıplak hali ile bu kadar yaktı kanepe baza yatak taşıyacak araç
Alıntıları Göster
işte resimler
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
işte resimler
Alıntıları Göster
Hayırlu uğurlu olsun.
Yol bilgisayarı benim doblo ile aynı. Zaten fiata ait iveco. Tasarimi da güzel bence. Merak ettiğim isuzu npr veya mitsubishi canterlara baktiniz mi? Lastikleri de continentalmis bu da güzel birşey.
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
Yol bilgisayarı benim doblo ile aynı. Zaten fiata ait iveco. Tasarimi da güzel bence. Merak ettiğim isuzu npr veya mitsubishi canterlara baktiniz mi? Lastikleri de continentalmis bu da güzel birşey.
Gerek fiyat politikasi gerek enden biraz dar olusu nedeni ile hic bakmadik bile ayrica cift teker pek dusunmuyoruz
sinoplu
kullanıcısına yanıt
Hocam kazasız belasız,hayırlı işler.Tekerinize taş değmesin.Gerçekten sorunsuz araçlar bunlar.Bir önceki kasa olandan var akrabamda panelvan olanı.3.viteste lastik ötüyor Performans olarak muhteşem ve mazotu yakmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Urbanrevolt
Hocam kazasız belasız,hayırlı işler.Tekerinize taş değmesin.Gerçekten sorunsuz araçlar bunlar.Bir önceki kasa olandan var akrabamda panelvan olanı.3.viteste lastik ötüyor Performans olarak muhteşem ve mazotu yakmıyor.
Hocam hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.
Bende bundan 1 tane 27.05.2015 tarihinde aldım. Araç 3 gün önce 6200 KM baskı balata bitirdi. Servis dediki söyle böyle kullanıcı hatası falan. Tamam dedik 1086 TL ye baskı balata değişti. Lakin bu sabah tekrardan baskı balatadan koku geldi. Acaba boyle birsey basına gelen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: taken
Hocam hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.
Bende bundan 1 tane 27.05.2015 tarihinde aldım. Araç 3 gün önce 6200 KM baskı balata bitirdi. Servis dediki söyle böyle kullanıcı hatası falan. Tamam dedik 1086 TL ye baskı balata değişti. Lakin bu sabah tekrardan baskı balatadan koku geldi. Acaba boyle birsey basına gelen var mı?
Alıntıları Göster
hocam hayırlı olsun araç benim sorum önden çekişin bu tür araçlarda ne gibi bir dezavantaj yarattığıdır. master ı o yüzden elden çıkarmıştınız galiba.