Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUDA AYNI ÖLÇÜLERDE Bİ PERDE BENCE KULLANILABİLİR GİBİ GÖRÜNÜO

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=BxP02JyfsU2UUGv4UZIVvg
  • oda güzelde benim için ayaklı olamsı daha kullanışlı benim okuldada var baya kullanışlı kuruyorsun kaldırıyorsun
  • ODA SENİN BİLCEN İŞ KARDEŞ. BEN OLSAM ANNEME YAPTIRIRIM PERDE DİİNCE İLK ANNEM AKLIMA GELİO
  • duvar delme olayı olunca annem gelmiyor benim aklıma direk kovalar beni
  • kardeş 180x180 lik bir perdeye uygun bir görüntü için projeksiyonu 2 m ye kurman gerek bunu da dikkate al derim. benim projeksiyonun tam olarak objektifiyle duvar arasında 2.5 m mesafe var, duvardaki ekran ise 210 cm kadar. ben de perdeyi düşünüyorum ama 180 lik perde yetmiyor. görüntüsü büyük oluyor küçültme şansı yok dev gibi aleti de salonun ortasına koymak mesele.

ayrıca bu aleti alacaklara tavsiyen görüntü pikelleri benim duvarda aşikar. yani belli oluyor kablonun falan alakası varmı bilmem ama bu da bilginize

bir de ben bu aletin gerçekte 500 ansilümen olduğunu düşünüyorum. daha şimdiye kadar gündüz bu aleti hiç kullanamadım. kullanan varsa söylesin nasıl beceriyorlar... hava kapalıyken güneş yokken bile sonuç aalamadım. yani sadece gece kullanacaklarını bilsinler.
  • ne projeksion için nede perde için duvar delmem sanırım perde için bir çivi çakıp perdeyi tablo gibi asardım
  • Gündüz yada ışıkta görüntünün iyi olmaması kötü ama yinede ben almayı düşünüyorum
  • bnim için 2 m uzaklık yeterli sanırım ev de çok büyük değil zaten
  • mertche gelmedimi daha beni strese soktun valla
  • cihazla gündüz izlemek isterseniz bir 400w balast ve lamba takımı ile gündüz izlenebilir seviyeye gelir tabi lambanın kelvin degeri yüksek olması daha iyi sonuç verir bunu yaparken lcd nin sogutmasınıda iyi yapmak lazım
  • ben strese girdim valla kargoyu arıyorum sistemleri yokmuş bunların nezaman sistemleri olduki bekliyoruz valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcboysone

Gündüz yada ışıkta görüntünün iyi olmaması kötü ama yinede ben almayı düşünüyorum

pencereyi koyu renkli bişeyle kapatman yeterli ben öyle yapıyom böylece gündüzde izleyebilirsin
  • hok senden bi haber varmı gelmedimi daha
  • yurt içi kargo diyerlerine göre iyidir hele aras kargo Allah düşmanımı düşürmesin onların eline
  • ups de iyi adamlar aynı zamanlarda getiriyorlar 5-10 dakka belki oynuyor. işte ben heycan yaptım gelsin biran önce diyorum bakalım daha bu saatten sonra gelmez artık yarına
  • iyiki süper hızlı gönderi bide normal olsa 1 hafta bekliceksin kardeşim
  • Acaba bu ürünü direk elden alabilicemiz bi mağaza yokmu. Daha önce hb hiç kullanmadım uğraşmak istemiyorum. İnternette herşeyi weblebiden alıyorum hiç sorun yaşamadım, onlarda satmıo bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcboysone -- 30 Nisan 2008; 16:35:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugams

cihazla gündüz izlemek isterseniz bir 400w balast ve lamba takımı ile gündüz izlenebilir seviyeye gelir tabi lambanın kelvin degeri yüksek olması daha iyi sonuç verir bunu yaparken lcd nin sogutmasınıda iyi yapmak lazım

hee olsun ondan sonra dort cekıs traktor gıbı muhaha zaten bende ses olayın ataktım yugams bu sıralar baya bır rahatsız olmaya basladım sesten bılmıyom napcaz ya fanları degıstırecez yuksek devırlı dusuk fanlardan buyuk ıhtımal bende duvarı delemıyorum malesef fıkrı ben atmıstım ortaya duvar delme fıkrını ama yapamıyorum kıracıyımoturdugum evde muhtemelen yuksek devırlı sessız fan bulacaz bırde ben bugun dıkkat ettımde arkadsın evden nete gırıyom onun bılgısayar bızım ıvodan fazla ses cıkarıyor mubarek benım evdekı pc de gram ses yok tık yok cok sessız ya arastırdım bulamadım

yugams senın bıldıgın bır sıte varmı fan satan yuksek devırlı sessız bır fan bulamadım bulsam hemen modıfıye cekecem bırde sen arastır bakalım bulabılecegımız bır sıte varmı fan satan

• quote:

Orjinalden alıntı: pcboysone

Acaba bu ürünü direk elden alabilicemiz bi mağaza yokmu. Daha önce hb hiç kullanmadım uğraşmak istemiyorum. İnternette herşeyi weblebiden alıyorum hiç sorun yaşamadım, onlarda satmıo bunu

hb alımlarında bır sorun yasmadım ben suana kadar dostum saglam bır sıte ha bazı arkadaslar proplem yasamıs olabılır ama ben herhangı bır proplem yasamadım daha hb den en guvenılır sıtelerden bırıdır hb
  • Perpada her türlü fanı bulursun kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.