Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler video için. görüntüde açılan menü ivo ya ait sanırım. http://www.projeksiyoncum.com/images/osd%20menu.jpg buda vinew menüsü aynı lcd kullanıyorlar menüler aynı.
  • pc kablosunu teknosalarda bulabilirsiniz ben 2.5m kabloya bakmıştım 18ytl mi neydi.
    dedimya ya abicim bu cihazı getirten herif tam bir balta daha getirdigi cihazın ne oldugunu bilmiyo soru sorsan kardeş ben pc de kulanıyom bana yetiyo diyo buyur burdan yak iide sen kimsin kardeş hee bu arada çinli sonia bacımdan bir mail daha geldi Ally hd cihaz için...............

Hi Bayram
    How are you?Hope everything is ok with you all along!
    Have you received the pricelist for our Home Cinema LCD Projector (NEW PTV01C)?If not,pls feel free to let us know,and we will sent you once again
    Thanks very much and look forward to hearing from you soon!

vevap yazdım

hi sonia
    is for cargo Turkey very expensive so , is cheaping I will take

bide ekde dosya yollamış........

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

• arkadaşlar şimdi bir siparişde ben verdim hediye futbol topu veriyor yanında ne alakaysa artık geldiği zaman bende görüntüler eklerim.
  • makine sağsalim gelsinde topu boşver dalga geçer gibi adamlar top gönderiyorlar sizede şimdediden hayırlı olsun
  • bu arada cihaz sipariş verdikten kaç gün sonra geliyor ?
  • hızlı kargo diyor aynı gün veriyorlar ertesi gün geliyor sanırım
  • bunu değiştirmek basit bişeymi
  • teşekkürler daha iyi olur tabi ozaman.
  • yugams arkadaş videoda sende dikkat ettiysen menü ayarları vinew le aynı lcd ler aynı ozaman demi
  • evet nview ile aynı ama modelde aynımı bilemicem farklar biri 800x480 350:1 diyeri 854x480 600:1 ???? ama menü aynı.
  • ivoda manuel fokus olması lazım objektifi saga sola çevirerek fokus ayarı yapılıyo
  • valla o dlp yi yazan sanırım onuda yanlış yazmıştır.
  • valla hayırlısıyla gelsin.
  • futbol topu üretici firmadan bekleniyormuş projeksiyon hazırmış öyle yazıyor bu kargo playını uzatmasınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugams

darklord45 emegine saglık dostum süpersin video harika bence

tesekurler dostum ne demek lafı bıle olmaz olculerıde tam metreyle olctum yazdım sızler ıcın bılgı paylastıkca guzeldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertche

teşekkürler video için. görüntüde açılan menü ivo ya ait sanırım. http://www.projeksiyoncum.com/images/osd%20menu.jpg buda vinew menüsü aynı lcd kullanıyorlar menüler aynı.

evet ıcındekı lcd vınew projeksıyon cıhazındakı lcd le aynıdır dostum 7 ınc cın ısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugams

vinew çalışma prensibi olarak ivo ile aynı tabi bazı farklar var mesela vinew garantisi uydurma diyil plastik kasalı kasası ivoya göre çok daha ufak çok daha hafif vinew 4kg içindeki lcd birazdaha kaliteli gerçek çözünürlük 854x480 max 1280x768 olması lazım konrastı 600:1 içinde elektronik balast var 150w lamba sanırım 10000k yani vinew ivo ya göre daha pahalı ama daha kaliteli duvar görüntüleri arasında daglar taşlarkadar fark yok kısaca vinew gerçek projeksion makinalarına benzer dıştan bakıldıgında ama ivo tarzıdır kasası ivoya göre minik ve hafif kasasının içindeki işçilikte baya iyidir vinew de de reflektör lamba condanser freensel 7" lcd freensel objektif dizilimi şeklindedir lamba salyongaz fanla sogutuluyo lcd uzerinde iki minik fan var sogutma için birde kanallı bir aparat var oda lcd uzerindeki sıcak havayı alıp dışarı atıyor büyük bir fan ile sonuçta böyle bi cihaz evde sinama keyfi için çok yeterlidir loj ışıkta izlenebilir

hayır vınewı turkıyeye tanıtan sahısla bırebır msn de gorusuyorum yugamsa vınew le ıvodakı lcd ler aynı ıkısıde ben almıstım cunku bu lc den ve vınewı ıthal eden cem ugur koymen adlı sahısta bu lcd nın aynı oldugunu vurguladı ıvodakıle aynı degısen hıcbır sey yok ve bu lcd den bende bır tane hala mevcut soyulmus halde bosta duruyor flexsı koptugu ıcın attım bı kenara menusu dahıl cozunurluk felan hepsı aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: kabrero

merhaba,

hala ivo yu almak niyetindeki arkadaslar icin bir kac sey soylemek istiyorum:

1- cihaz hepsiburada.com dan uygun fiyata satılıyor deniliyor, hepsiburada.com ile ilgili sikayetvar.com a girip arastırma yaptınız mı? mutlaka bakın derim

2- ben adana da oturuyorum ve ivo ile gelen kitapçıkta var oldugu soylenen teknik servis yok. ne telefondan ne de adresten ulasamadım. boyle bir sirket yok. hb yi uyarmama ragmen bu urunu satmaya devam ediyolar. bu cihazı nasılsa 2 yıl garantili diyerek kendinizi guvende hissetmeniz ne kadar dogru, kararını siz verin..

kardes bırde sole dusun ıvo ustune basa basa solemıstım tekrar soluyorum lamba fıyatıyla ve el yapımı projeksıyon la ılgılenen arkadaslar ıcın bonusata dıyebılırız bır cıhaz farzektı sole dusun sen suan bır eyp yapmaya kalsan bu parcaları alamazsın bu cıhazın ıcındekı ve senın yaptıgın cıhazında bır garantısı olmaz sımdı sole dusun elımıze hazır kasalı herseyı muntazam yerlestırılmıs bır cıhaz verdıler ucuza evet hemde bu gorutulere ragmen ucuza bır cıhaz verıldı bıze kım takar yalavo kaymakamı hesabı kım takar garantıyı cunku ben eyp ısıyle ugrastım en ufak arızasına kadar neyın nerden kaynaklandıgı malup kasa genıs alan buyuk bugun bır tv tamırcısıne bıle gotursen ıvoyu sana nerde arızası var soleyecek cınsten bır makına yanı demek ıstedıgım zaten cıhazın lcd sı kırılsa malup veya bozulsa ıvo dahıl baska markada olsa bence garantıye sokmaz adamlar bınbır turlu bahane yaratırlar ben fıyatı uygun dıye aldım ıkı yıl garantı verıyorlar dıye degıl sonucata kendımde eyp yaptıgım ıcın en cok ıvo bozulsa ıcındekı parcalara sevınırım zaten alamazsın yıne modıfıye derım bı sekılde kullanımına devam ederım ebnım kısısel gorusum garantı pek onemlı degıl zaten dedım gıbı lcd sı bozulsa adam sana yenı lcd takıp vermez bu cıhaza garantıye gırse bıle cunku fıyat yok gıbı bısey eyp le ugrasan arkadaslar ne demek ıstedımı daha ıyı anlamıslardır

• teşekkürler biligiler için arkadaşlar.makine gelsin bende görüntüleri koyucam bakalım.
  • Kısmetse bende almayı düşünüyorum. Bugün araştırdığım kadarıyla fena bi ürün değil. Sadece garanti ve yüksek sesli çalışma sorunu var anladığım kadarıyla onlarda olmazsa olmaz sorun değil bence, alan arkadaşlarada güle güle kullanmasını diliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.