Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    traktör gibi ses çıkıyor bu bir.
    görüntü iğrenç bu da iki.

Ağırlığı sorun değil 18 kg. görüntüsü beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Ghost

darklord45, cevap için tşk. Ben şu anda cihazdan memnunum. Bir değişiklik yapmak niyetinde de değilim. Benim düşüncem lamba bittikten sonra alınacak lamba hakkında fikir edinebilmekti. Ayrıca dediğin şekilde lcdinin ömrü biterse yapacağım ilk şey kaliteli bir lcd alıp makinayı modifiye etmek olacak. Zaten herşey hazır sadece lcdyi değiştirecem. Bu konulara elim yatkındır o yüzden zorluk çekmem. Hatta iyi bir lcd ucuza denk gelirse hiç beklemeden modifiye ederim.

sana tavsıyem dedıgım gıbı ya hamı marka lcd al yada lılluput marka 8 ınc tak dıyecem ama fresneller 7 lcd ye gore kesılmıs 7 bulmaya calısırsın tabı lcd nın omru bıtınce bırde unutmadam bılıyorsundurda bılmeyan arkadaslar a hatırlamada bulunuyum hazır konu acılmısken sakın olakı 250 watlık ampulu alıp dırek ampulu takarım degıstırrım ıs bıter dıye dusunmesler takım halınde almanız gerekıyor balastıyla beraber 175 watlık balastır ıvonun ıcındekı sız 250 watt ampulu 175 waat balastla yakamazsınız bolede ufak bır hatırlatmada bulunuyum tabı bu ıcındekı balastı sokeceksınız 250 watlık balastı monte ettıkten sonra 250 watlık ampul takacaksınız

• quote:

Orjinalden alıntı: yugams

arkadaşlar birşey merak ettim cihazda lambanın balastı mekanikmi yoksa eloktronikmi ? bakan oldumu hiç

mekanık ben baktım
    lambasıda 175 watt farklı olması mumkun degıl lambanın cunku balast 175 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 25 Nisan 2008; 20:43:33 >
  • murat-i arkadaşım ses olayına ben de katılıyorum. daha önce dile getirmiştim ama pek dikkate almadı kimse . ben de bişey idda edemedim çünkü ilk kez projeksiyon kullanıyorum. ses olayı beni de düşündürüyor ama satmak için de bence acele etme. bir çözüm bulabiliriz biraz düşünürsek... aklıma geçenlerde birşey geldi acaba aletin üzerine bir mukavva kutu koysam sesi azaltırmı . ama gerekli havalandırma deliklerini açarak tabiki. ama evinde uygun yeri olanlar için tabiki. görüntüsü çirkin olacak ama bence sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfymfy

murat-i arkadaşım ses olayına ben de katılıyorum. daha önce dile getirmiştim ama pek dikkate almadı kimse . ben de bişey idda edemedim çünkü ilk kez projeksiyon kullanıyorum. ses olayı beni de düşündürüyor ama satmak için de bence acele etme. bir çözüm bulabiliriz biraz düşünürsek... aklıma geçenlerde birşey geldi acaba aletin üzerine bir mukavva kutu koysam sesi azaltırmı . ama gerekli havalandırma deliklerini açarak tabiki. ama evinde uygun yeri olanlar için tabiki. görüntüsü çirkin olacak ama bence sorun olmaz.

arkadaslar en ıyı sese care benım cızdıgım plandakı sekıldır evınıde ıkı oda yokmu sızın duvara ojjektıf kısmı kadar delık acıyorsunuz dıger bır odada perdeye yansıtıyorsunuz olay bu o zman hıc ses kalmaz sesı azaltmanında baska alternatıf bır yolu yoktur bu cıhazdakı bu fanlarla oynama yapamazsınız ve uzerıne kutu felanda kar etmez cıhazı bozarsınız benım tavsıyem ya dedıgım gıbı baska bır odadan yansıtacaksın duvara delık delıp yada netı bır arastırın sesız calısan fanlar var fanlar markalarına gore cok farkedıyorlar
    bır arastırın derım ben ben anayolun uzerınde evım oldugu ıcın ha kamyon gurultusunden daha ıyıdır dıyom pek kulak asmıyorum

• kardeş sen ciddimisin ses için duvalı delme konusunda yapmayın yaf ben tavana bile kıyamama cihazı asmak için ses işini nasıl halledersiniz cihazda ses yapan fanların kac watla çalıştıgına bakın ve özelikleri neler büyüklügü vs sonra iyi bir elektirikçiye yada elektironikçiye gidin aynı tip sessiz olanlardan alın takın yada özel bir devre ile fanın devir sayısını düşürün vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfymfy

murat-i arkadaşım ses olayına ben de katılıyorum. daha önce dile getirmiştim ama pek dikkate almadı kimse . ben de bişey idda edemedim çünkü ilk kez projeksiyon kullanıyorum. ses olayı beni de düşündürüyor ama satmak için de bence acele etme. bir çözüm bulabiliriz biraz düşünürsek... aklıma geçenlerde birşey geldi acaba aletin üzerine bir mukavva kutu koysam sesi azaltırmı . ama gerekli havalandırma deliklerini açarak tabiki. ama evinde uygun yeri olanlar için tabiki. görüntüsü çirkin olacak ama bence sorun olmaz.

cihazı bugün iade için kargoya verdim.Sesi aynı traktör gibi.Görev yaptığım okulda 4 projeksiyon var ben böyle bir şey görmedim.
    42'' plazma almaya karar verdim.

• haırlısı olsun bakalım hp biraz lanet bir alış veriş stesidir umarım uraştırmazlar seni iade konusunda işi yokusa sürerlerse biraz sert ol haayyytt hhuuyyttt bagır çagır iade hakkın var hakkını yedirme
  • merhaba.bende bu makineyi almayı düşünüyorum varsa kullanan arkadaşlarlar görüntü koyabilirmi.bide piyasada vinew diye bir marka daha var hemen hemen aynı özelliklere sahip ama fiyatı 900 ytl. PERDE ALMAK İSTEYENLERDEhttp://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=05.009.4396.0003 adresini bir incelesin tripod perde fiyat gayet uygun.
  • arkadaş sen kullanan varsa görüntü eklesin derken dalgamı geçiyorsun. yada konuyu baştan okumadın. sana tavsiyem konuda başa dön ve baştan okumaya başla.

quote:

Orjinalden alıntı: mertche

merhaba.bende bu makineyi almayı düşünüyorum varsa kullanan arkadaşlarlar görüntü koyabilirmi.bide piyasada vinew diye bir marka daha var hemen hemen aynı özelliklere sahip ama fiyatı 900 ytl. PERDE ALMAK İSTEYENLERDEhttp://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=05.009.4396.0003 adresini bir incelesin tripod perde fiyat gayet uygun.

• değişik resimlerin olması yeni alıcak arkadaşlar için iyidir bence başka kullanan yada alan arkadaşlar varsa eklerse sevinirim.rahat ol sen
  • quote:

kardeş sen ciddimisin ses için duvalı delme konusunda yapmayın yaf ben tavana bile kıyamama cihazı asmak için ses işini nasıl halledersiniz cihazda ses yapan fanların kac watla çalıştıgına bakın ve özelikleri neler büyüklügü vs sonra iyi bir elektirikçiye yada elektironikçiye gidin aynı tip sessiz olanlardan alın takın yada özel bir devre ile fanın devir sayısını düşürün vs vs

evet ben cıddıyım
    ev benım olsa yapardım bır odadan dıger odaya yansıtırdım duvarı delıp ozaman hıc ses kalmazdı

• quote:

haırlısı olsun bakalım hp biraz lanet bir alış veriş stesidir umarım uraştırmazlar seni iade konusunda işi yokusa sürerlerse biraz sert ol haayyytt hhuuyyttt bagır çagır iade hakkın var hakkını yedirme

Tövbe yugams bir daha beleş verseler mal almam hb'dan.
    3 gün geçti soruma cevap alamadım.Halbuki sipariş verirken saat geçmeden cevap geliyordu.
    Bu arada Şikayetvar.com da yayınlamaları için şikayetimi belirttim.
  • evet SHARP XG NV4SE a arasında nekadarlık görüntü kalite farkı var bende merak ediyorum .....
  • valla bizim gibi çok parası olmayan yanıyo zengine hava hoş yani bu keyif işi napalım paramız yok diye keyfimiz olmasınmı bizde ucuz kaba agır ama iş görür cihazlarla keyif yapıyorum hemde ne keyiff be varya ivo yu alıp madifiye yapıcam nasılmı derseniz tabi suyu çıkana kadar kullanıcam sonra 250w lamba veya 400w lamba takıcam crjinal objektif takıcam ve son olarak yüksek çözünürlüklü lcd ile donatıcam ama dediğim gibi cihaz hoşaf olana dek kulanıcam daha sonra modifiye yapıcam
    arkadaşlar cihzın için de tam olarak neler var reflektor+lamba+condanser+irfilitre+freensel+lcd+freensel+objektif mi yani içinde ne malzeme var bilen varmı

• quote:

valla bizim gibi çok parası olmayan yanıyo zengine hava hoş yani bu keyif işi napalım paramız yok diye keyfimiz olmasınmı bizde ucuz kaba agır ama iş görür cihazlarla keyif yapıyorum hemde ne keyiff be varya ivo yu alıp madifiye yapıcam nasılmı derseniz tabi suyu çıkana kadar kullanıcam sonra 250w lamba veya 400w lamba takıcam crjinal objektif takıcam ve son olarak yüksek çözünürlüklü lcd ile donatıcam ama dediğim gibi cihaz hoşaf olana dek kulanıcam daha sonra modifiye yapıcam
    arkadaşlar cihzın için de tam olarak neler var reflektor+lamba+condanser+irfilitre+freensel+lcd+freensel+objektif mi yani içinde ne malzeme var bilen varmı

dostum ılla ben actım sırasıyla baktım bırde eyp ıle ugrastım ıcındekı parcaları bılıyom bunu sana benden baska sayacak olan yok ahada sayıyom gerıden sıarsıyla

1- reflektor
    2-175 watt meatl halıde lamba balastını solemıyom o malum mekanık cıhazın ıcınde bana gore onden sag tarafta arkaya dogru vay be yerınıde tarıf edıyoz
    3-condansor mercek
    4-ır fıltre ısıyı bloke eden
    5-fresnel lense kadar delıklı alamunyumdan yapılmıs hertarafında havalandırma delıklerı olan bır kutu yaklasık 15 cm felan
    6-fresnel lens
    7-2 santımetre sonra fresnelden sonra 7 ecran tft
    8-yaklasık 3,5-4 cm sonra tekrar yıne ıkıncı fresnelımız var
    9- ondan sonra yıne 18 cm cıvarında yaklasık 240 mm odaklı obejektıfımız mevcut sırasıyla parcalar bu ıcındekı tft ecranın devrelerınıde solemem gerek yok sanırım sagda solda yerlestırılmıs
     IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 29 Nisan 2008; 1:50:10 >

• İvo 1800 iade gönderdim.hb sorularıma yanıt vermiyor arkadaşlar ne yapayım şimdi.4 gün geçti.
  • darklord45 kardeş valla süper sıralamışsın malzemeleri tam düşündügüm gibi al cihazı hoşaf olana dek kullan sonra çek bi modifiye
  • arkadaşlar malum duvar görüntüleri verildi ama hiç lcd menü görütüsü verilmedi yawf biri lcd nin menü görüntülerini verebilirmi acaba ne tür ayarlar var ?.......
  • darklord arkadaş duvar görüntüsü süper gözüküyor ve bilgiler içinde teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.