Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eliniz yatkınsa piyasadan sessiz aynı boyutlarda fan alıp takabilirsiniz. Sorunsuz çalışmaya devam edecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: aliyayar

quote:

Orjinalden alıntı: vampire181

Arkadaşlar merhaba, Yaklasık 5 gün önce hb den ivo t1800 edinmiş bulunuyorum. Aletle ilgili sıkıntım ise çok fazla gürültülü çalışması.. Bu konusa bir öneriniz varmı acaba? çalışma sesini nasıl azaltabilirim?

gürültü derken fan sesini kastediyorsan bunu önlemenin bir yolunun olmadığını zannediyorum ama benim yaptığım gibi ses çıkışını iyi bir sisteme yönlendirirsen bu sesi hiç duymazsın bile...

• Arkadaşlar ivoyu bile kendimiz getirtmeye kalksak 600 - 700 ytl yi bulurdu herhalde fakat ben hediyesiyle 450 ytl ye aldım getirtmeye çalıştığınız cihazı bu işle profesyonel olarak uğraşanlara iletirseniz size daha ucuza malolacağını düşünüyorum bu benim kendi düşüncem ama sonuç ne olur bilmem inşaallah başarılı olursunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat-i-

quote:

Orjinalden alıntı: darklord45

621 ytl cıktı cıhazın fıyatı hb de hayırlısı olsun ıyıkıde almısık 419 ytl ye bırde hedıyesı vardı bır zmanlar 41 ytlık onuda aldık bız baya ucuza geldı bıze yaws

düşürdüler fiyatı yine aynı fiyata.zaten hakkı bu fiyat.

ya hb ne tutturdum yapıyo galıba anlamadım gun gune fıyatmı degısır ne tuturduk hesabı yapıyolar bence ama yınede en son ben 400 altına dusecegını zannetmıyorum bu fıyatlarla oynar durur 1-sene tahmınım bence hb nın elımızde kalmadı fılımıde senarjo bence yuklu mıktarda var ellerınde elımızde kalmadı dıyerek satısı artırıyolar bence fıyatlara oynayıp bu bır tıcarı taktıktır aslında malın degerı 600 se fıyatlarla oynayıp yıne o fıyata getırırler ısı bırgun 419 dan satr alet prım yapınca dıger gun 5 kısıye 641 den verınce 419 dakı farkı cıkarır cıhazı yıne 600 e satmıs olur tıcarı bır taktıktır bu elımızde kalmadı felanda fılan hıkaye bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 22 Nisan 2008; 16:54:48 >

• anladımki işin içinde para var para olan yerde yardımlaşma vs olmuyor herkez para para diyor kardeşim ivo yu getirmişken birde bu tarz daha kaliteli bir cihaz daha getir 200-300 pahalı olsun ama olsun ordan en ucuz malı al getir burda rahat satmak için evet sadece satış ötesi yok dediğim gibi servis olayıda üç beş iş bimezle anlaşmıştır sır prosedür geregi aslinde ebay da bu tarz çok cihaz var ucuz lambalı hd cihazlar ve iyibey diye bir site de bu işle ugraşıyo acap onlara bir model göstersek onlar getire bilirmi dediğim gibi nekadar çok olursak okadar borumuz öter.................
  • quote:

Orjinalden alıntı: vampire181

Arkadaşlar merhaba, Yaklasık 5 gün önce hb den ivo t1800 edinmiş bulunuyorum. Aletle ilgili sıkıntım ise çok fazla gürültülü çalışması.. Bu konusa bir öneriniz varmı acaba? çalışma sesini nasıl azaltabilirim?

ıcındekı fanı pc anakarta kullanılan fanla degıstırırsen sorun cozulur ama bır el becerısı gerektırır bu ıslemde halıyle veyahut sunuda yaparsan olur fanlara gıden beslemedekı voltajı dusurmen lazım cok yuksek devırde dondugu ıcın ses yapması gayet normal yanı bu olayı sole dusun 4,5 voltuk motora 6 volt verırsen donus hızıda artar seste artar halıyle ha ıste ıvodakıler fanlar yuksek devırlı fanlar dusurebılırsen voltajı sesıde buyuk olcude dusurebılırsın ama ne derece saglıklı olur sogutmada bılemem gercı adamlar cok guzel sogutma dızayn etmısler normalde el yapımı projeksıyonlarda bole bır cıhazda 6 tane fandan asagısının takan yoktur 2 ekran 1 emme 1 egzoz 2 tane lamba yıne 1 emme 1 egzoz ve ıstege baglı ektradan 2 tane daha takarlar bakınız allınboxta vardır orneklerı bu cıhazda alemınyum kullanıldıgından sogugu sıcagı cektıgı ıcın aynıu zamanda condansor mercekte ısısyı bloke eden ır fıltre kullanılmıskı buda lcd tarafına ısı gıdısını buyuk oranda azaltıyor ır fıltre ıyı dusunulmus dedım gıbı bence devırı dusursek fanlardakı daha ıyı ama ıllakı bır el becerısı ve elektronık bılgısı lazım bence

• alette sorun bulanayınca artık fanlara taktık kafayı yugams cavus napıyon gordum kadarıyla suan sende burdasın selam :)
  • a.s darklord45 kardeş.........
    yahu ivo t1800 ü biraz rahat bırakın arkadaşlar fan sesi vs bakın yanlışlıkla cihaza zarar verirseniz bin pişman olurşunuz yani fan sesi dediğiniz ses allah allah bi gürültü diyil zamanla alışırsınız zaten filim izlerken filmin gürültüsünden bişi duymazsınız
  • film izlerken sorun olmuyor gerçekten de ama bilgisayara bağlıyken arkadan müzik falan açmanız lazım. ama fanla ilgili bir işlem yapmak bence riskli çünkü adamlar bu gürültünün farkında değillermi ki.... elbette farkındalar ayarı verirken buna mecbur kalmışlardır diyorum daha yavaş çalışırsa fanlar belki arkadaşların dediği gibi soğutmadan ödün verir . bu alet için soğutma gerçekten öneli aksi taktirde lcd zarar görebilir. ama aynı derece de soğutacak daha sessiz bir fan takılabilir mi. birde kötü de olsa bir garantisi var sonuçta garanti kapsamı dışına çıkar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfymfy

film izlerken sorun olmuyor gerçekten de ama bilgisayara bağlıyken arkadan müzik falan açmanız lazım. ama fanla ilgili bir işlem yapmak bence riskli çünkü adamlar bu gürültünün farkında değillermi ki.... elbette farkındalar ayarı verirken buna mecbur kalmışlardır diyorum daha yavaş çalışırsa fanlar belki arkadaşların dediği gibi soğutmadan ödün verir . bu alet için soğutma gerçekten öneli aksi taktirde lcd zarar görebilir. ama aynı derece de soğutacak daha sessiz bir fan takılabilir mi. birde kötü de olsa bir garantisi var sonuçta garanti kapsamı dışına çıkar mı?

evet cıhazda herhangı bır degısıklık garantı kapsamına cıkar kabul etmezler ben soran arakdslar tavsıyem sesı azaltırmıyız dıyenlere kulaklarına tıkac taksınlar se kesılır puahahh baska care yok bırde en mantıklısı tabı ev kendınızınse yapabılırsınız ben kıracı oldugum ıcın yapamıyorum cıhazı goruntuyu yazsıttıgınız odaya degılde dıger bır odaya yanı duvara objektıf gırecek sekılde bır yuvarlak delık delın baska bır odaya yansıtın goreceksınız hıc ses kalmıyacak cıhaz baska oda ad sız baska odada ıste sıze cozum nasıl sadece duvara bır delık ısı bıtırır objektıf delıgı kadar yuvarlak bır delık dıger odayada askı araratı veya sehpa gıgı bısrseyle sabıtlersınız artık ordada sız yaratıcılıgınızı kullanın yansıttıgın yere netlıgını bırs efer ayarlayın delıkte kalan boslugunda kenarına sunger kesın butun ses proplemı halloldu ıste bu kadar basıt ben kıracı oldugum ıcın yapamıyorum kıracı olmasam yapacam ama maleseff :(
    yanı olayın seklı budur arkadaslar sagıdakı gıbı bılmem ısık tuttuysam ne mutlu bana bu buyuk olcude hatta sıfır ses gecırmez dıger tarafa

valla aslında ısın ozu bu tur cıhazlarda hıc ses duymayıncada ınsan yıne tuhaf olur arkadaslar sınema havası esmez ozman dusunsenıze sıfır hıc ses yok duvarda goruntu oynuyor oda abes bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 23 Nisan 2008; 1:56:53 >

• valla benım evde tam uygun su dedımı yapmaya ama gel gorkı kıracıyım ıste benım oturdum odaya yansıtıgım duvarın dıger duvarı yanı makınayı koydugum taraftakı duvar yan bıtısıgı mutfak bı matkap bırde sehpaya bakar ıs ama tadılat yok kahrolsun fasıst ev sahıplerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 23 Nisan 2008; 2:00:00 >
  • evet arkadaşlar çinden mail geldi cihazın kodu ile ilgili cevap aynen şu

Hi Bayram
    The HS code is 90083090
    Pls confirm
    If there is any other question,pls feel free to ask us!
    Look forward to hearing from you soon!

Best Regards

Shenzhen Ally industrial Co;Ltd
    Export department
    Sonia

umarım işimize yarar gümrük işlerinde
  • sanırım artık herkes ıvosunu aldı fılme futbola daldı artık cıhaz hakkında kımse bısey sormuyor gordum kadarıyla
  • Cihazda 175w ampul var bunu 250 ile değiştirsek Lcd'ye zarar verirmi acaba ureticin sayfasında aynı modelin 250 w modeli var tabi değiştirirsek ne kadar fayda eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirasoglu

Cihazda 175w ampul var bunu 250 ile değiştirsek Lcd'ye zarar verirmi acaba ureticin sayfasında aynı modelin 250 w modeli var tabi değiştirirsek ne kadar fayda eder

+1 dostum, bende bu şekilde düşünüyordum. Özellikle EYP ile uğraşmış olan sevgili @darklord45 kardeşimden bu konuyla ilgili görüşünü bekliyorum.
  • aynen yazıyorum gümrük ile ilgili bilgileri

üründe için verdiğiniz kod yanlış ama en yakın olanı gümrük vergisi commerin dediği gibi

% 3,7 ve kdv % 18 si vardır.

300 usd x0,21 = 60 usd vergisi vardır diğer masraflar içinde diğer masraflar içinde nakliyesi : 500 usd tutsa ucakla getirseniz .500 -800usd civarındada gümrükleme tutar .

CE işareti taşımasına ilişkin Standardizasyon 2008-09 Tebliğ gereğince, Elektromanyetik Uyumluluk Yönetmeliği kapsamına giren ve Avrupa Birliğinde serbest dolaşıma girmiş olduğu tevsik edilemeyen eşyanın serbest dolaşıma giriş rejimine tabi tutulması halinde anılan Yönetmelikler hükümlerine uygun olması zorunludur.
    Sanayicilerin ürettikleri ürünlerin bünyesinde kullanılmak üzere girdi olarak ithal edilmesi ve Sanayi Sicil Belgesi ile Kapasite Raporunun ilgili gümrük idaresine verilmesi halinde uygunluk yazısı aranmaz. (Md.8)
    05.08.2004 / 22270 yazıda ise; Geri Gelen Eşya kapsamında olduğu tespit edilenlerin ithalatta gümrük idaresine verilecek yazı eki taahhütname ile CE uygunluğu aranmayacağı, Bildirilmiştir.
    18.05.2007 / 14877 yazıda; Dış Ticarette Standardizasyon mevzuatı uyarınca aranması gereken Uygunluk ve Kontrol Belgeleri gibi belgelerin beyannamelerin tescil tarihi veya tescil tarihinden önceki bir tarihte alınmış olması gerektiği ile G.G.T.Seri No 31 gereğince basitleştirilmiş usul kapsamında sonradan ibraz edilemeyeceği vurgulanmıştır.

Ce belgesi üretici firma verir vermezse Türkiyede ürün kontrol edilir.

• 554 dolar bir ürünün fiyatı+antrepo+kdv+bandrol dahil fiyatı. CE belgesi karşı taraftan. Birde kargo masrafı eklenince hiçte uyguna gelmiyor. Maalesef yatar bu iş.
  • arkadaşlar perde işini nasıl hallettiniz, herkez benim gibi duvaramı yansıtıyor en iyi görüntüyü hangi perde veriyor gri olanmı beyaz olan mı? perde alacagımda ona göre fikir verirseniz teşekkürler
  • arkadaşım perde alıcaksan gümüş beyaz renk olandan al yada ben kendim perde yapacam diyorsan şu yerlere döşenen kalım muşambaların tersini kullana bilirsin hatta boyayabilirsin evde duvarın beyazsa heç uraşma izle gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: isacubukcu

554 dolar bir ürünün fiyatı+antrepo+kdv+bandrol dahil fiyatı. CE belgesi karşı taraftan. Birde kargo masrafı eklenince hiçte uyguna gelmiyor. Maalesef yatar bu iş.

quote:

Orjinalden alıntı: The Ghost

Arkadaşlar düşündüğünüz şey mümkün değil. Millet gümrükten bir parça sokmak için nelerle uğraşıyor, sizinki bi de toplu olacak. Düşündüğünüz gibi kolay değil bu gümrük işleri. Alacağınız cihazın vergilerle masraflarla belki yurtiçinde satılandan daha pahalıya gelir. O da bırakırlarsa. Bunun resmi prosedürleri var. Hevesinizi kırmak istemem ama gerçek bu.

En başta söylemiştim.

• quote:

Orjinalden alıntı: aliyayar

Arkadaşlar ivoyu bile kendimiz getirtmeye kalksak 600 - 700 ytl yi bulurdu herhalde fakat ben hediyesiyle 450 ytl ye aldım getirtmeye çalıştığınız cihazı bu işle profesyonel olarak uğraşanlara iletirseniz size daha ucuza malolacağını düşünüyorum bu benim kendi düşüncem ama sonuç ne olur bilmem inşaallah başarılı olursunuz...

önceden yazdığım bu yolu deneyin derim yani bu işle uğraşanlara getirtin daha ucuza geleceğinden şüphem yok.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.