Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • satmak ısteyen varsa maıl atsın veya msn eklesın endercolakoglu@hotmail.com
  • satmak isteyen buraks_ugur@hotmail.com
  • arkadaşlar çok az kullanmış olduğum ivo projeksiyonu cihazımı satıyorum almak isteyenlere duyrulur.
  • 0 şekilde temin edebileceğimizi bir yer bilen var mı? internet sitesi veya dükkan?
  • Cihazı 3 yıldır kullanıyorum, sanırım gerçekten yogun kullanmış olmalıyım ki 6000 saatlik lamba ömrünün sonlarına yaklaştım, cihazda tek satırlık bir çizgi oluştu, fanların gürültü seviyesi arttı ve haliyle yeni lamba ihtiyacım da dogdu. Birkaç gün önce açmak için yeltendigimde montajın alyan başlı vidalarla yapıldıgını görüp evde alyan setim olmadıgı için vazgeçtim. Cihazla ilgili teknik paylaşıma girebilecek arkadaşlar varsa iletişim kurmak isterim, her ne kadar yeni nesil led aydınlatmalı projeksiyonlardan almaya niyetlensem de bu cihazı da atmak istemiyorum, ekrandaki çizgi ile ilgili sorunu gideremezsem yeni bir lcd panel takabilir miyim, İzmir'de yedek lamba nereden alabilirim? bilgisi olan arkadasım paylaşıma girerse gerçekten sevinirim.
  • Arkadaşlar acilen kaliteli sorunsuz bir projeksiyona ihtiyacım var. Fiyat çok önemli değil ama alternatifli şekilde bulunursanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar. bende bu cihazdan var. toplasan 100 saat bile çalışmamıştır. isteyen olursa satabilirim. Fiyatını bilmiyorum. Tekliflerinizi bekliyorum
  • Arkadaşlar yıllar sonra konuyu hortlattik ama ivo sahipleri duyar mı acaba sesimizi 250w lamba takip deneyen varsa görüşlerini bildirebilir mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.