vga bağlantı ayarları nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim. (pc ve ivo icin)
ne oldu bu marka ? başka marka altında satılıyorsa almak istiyorum
arkadasım ısı sensoru var ıcınde onu kasadan ayır veyahut lambaya yakındır ole bır aksılık vardır bende kulanıyorum 1 seneyı gectı sızden duyuyorum bole seylerı
Sayın darklord45!
Öncelikle iyi günler diliyorum.
Bende de IVO projeksiyon yaklaşık 20 ay oldu alalı. son bir aydır projeksiyonu açtıktan sonra bazen 5 bazen 10 bazen 15 dakika sonra lambası sönüyor.
Sizin 12.sayfada resminini de koyup bahsettiğiniz led lambalardan IVo projeksiyona takabilirmiyiz.? Olursa bana maliyeti ne kadar olur?
Aydınlatırsanız sevinirim.
IVO sunu satan varsa, ürün durumunu, şehri vs mesaj bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar
Bendeki IVO T1800 ün lambası açıldıktan 5 veya 10 dakika kadar sonra kapanıyor. arkasını açtım gerçektende lamba çok ısınıyor acaba ondan mı kapanıyor? Yeni bir lamba sorunu çözermi ? veya nasıl bu sorunu halledebilrim?
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: jajiyiko
Merhaba Arkadaşlar
Bendeki IVO T1800 ün lambası açıldıktan 5 veya 10 dakika kadar sonra kapanıyor. arkasını açtım gerçektende lamba çok ısınıyor acaba ondan mı kapanıyor? Yeni bir lamba sorunu çözermi ? veya nasıl bu sorunu halledebilrim?
teşekkürler
Üzülerek arkadaşın sorununa katılıyorum +1
bilen var mı???
arkadaşlar. ben donanım haber sitesindeki bir arkadaştan ikinci el ivo 1800 aldım. henüz pc ye bağlamadım. dvd ye bağladım görüntü alıyorum. rca kablosuyla uydu receiver a bağladım no signal yazıyor. dvd ye bağladığımda da no signal yazıyor fakat sonra görüntü geliyor.
sorunlar ne olabilir? uydu receiver a nasıl bağlantı kurarım? televizyon izlemek istiyorum(kendi anten girişinden değil uydudan izlemek istiyorum)
birde satın aldığım kişi makinayı hemen açma biraz ısınsın sonra açarsın dedi? ne demek oluyor? kapatırken de fan kapanmadan kapatma dümesine basma dedi. bütün bunlar ne demek? sizce cihazı açtıktan birkaç dakika sonra mı kumandadan açmalıyım?(ısınmasını bekledikten sonra?)
pc ye bağladığımda da görüntü alamamaktan korkuyorum.
lütfen yardım edin. sizce uydu anteni receiver dan neden sinyal alamıyor no signal yazısı çıkıyor? nasıl düzeltebilirim? cihazı açmak için cihazın biraz ısınmasını mı beklemeliyim? sorun nedir? neden no signal yazısı çıkıyor neden sinyal alamıyor?
herkese teşekkürler.
uydudan izlemek istiyorsan bence en iyi görüntü s video scart çıkından dönüştürücü ile s-video cıkışı alıyoruz uydu ayarlarından çıkışıda s-video olarak ayarla rahat rahat izlersin birde cihaza baglantı modunu seçmen lazım ivo nun kumandasından mode tuşuna basarak baglantını seç misal pc-svideo-gibi ve kumandadan ok tuşuna bas kumandanın sagında ok yazan tuşa ortadaki menu tuşuna değil (böylece projeksiyondan hangi baglantıdan görüntü alacagını belirtiyoruz), diger soruna gelince cihazı açmanda sorun yok kapatınca bir müddet fanlar çalışarak projeksiyonun içerisini sogutacak bundan dolayı biraz beklemen lazım birde dikkatimi çeken olay vga dan görüntü alacaksan projeksiyonu açmadan önce ivo nun vga girişine baglantı yap ve ivoyu aç sorunsuz izlersin
çok teşekkürler. sorunu akıllı kutuyla çözdüm. pek net değil ama idare ediyoruz. pc bağlantısı için söyledikleriniz için de ayreten teşekkür ederim. pc bağlantısını da en kısa zamanda deneyeceğim.
Merhaba Arkadaşlar Ivo 1800 Cihazını nereden temin edebilirim?Lütfen yardımcı olun
Teşekkürler
heryer 23 ivo yu sahibinden.com dan alabilirsin. sahibinden in arama motorunda aratırsan birkaç tane ilan vardı. biri 400 liraya demişti ama biraz beklersen piyasada 300 lira civarında bulunur diye biliyorum
Herkese merhaba!
IVO T1800 lamba problemi olanlara (lambası bir süre kapanan veya yanmayan) tavsiyedir.Lambanızı ve balastınızı 150 w lik ile değiştirin. Osram lamba kullanın. maliyeti 60 lira. ben değiştirdim. görüntü eski lambasında göre daha kaliteli
saygılar
ivo pro 1800 e 250 w lamba takan arkadaşlar lambayı nereden kaça temin ettiniz ve lamba değişince balast da değiştirmek gerekiyor mu
arkadaşlar bu cihazı nereden temin edebiliriz bilen varsa yazabilirmi ?? istanbul
up
öp
ivo procular bu topicte hareket falan kalmadı cihazlarını herkes hala problemsiz olarak kullanıyor işallah
İvo yu elden çıkarıp Sony HD ye geçeli çok oldu . :)
Bende paket halinde kaloları ile beraber kenarda duruyor. Bide ayaklı bi perde aldım. Arada akşamları terasa kurup izliyoruz.