Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: isacubukcu

çin çonlar sorun çıkardı herhalde.

1e1al.com daki HD Ready Cihaz gelmiş sonunda elyapimi-forum.com dan okudum.Bende bu cihazı bekliyordum.Yarın gidip alacağım.
    Görüntü ve cihazın özelliklerini yeni topic açarak sizinle paylaşırım arkadaşlar.Şimdiden heyacanlandım :)
  • lambanın dış koruma sacına bağlı transistör iki ayaklı olması gerekir sacdan ayır kontrollü bir şekilde dene sonucu yaz
    quote:

Orjinalden alıntı: muco56

selam benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.doğru ısı sensörü arızalı olabilir fakat ben bu sensörün nerede olduğunu bilmiyorum.bu sensörü piyasada bulabilirmiyiz acaba.şekil olarak neye benziyor tarif edebilirmisiniz.yada herhangi bir tv tamircisi bunu yapabilirmi.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Hadi hocam bir an önce alda nasılmış bizde görelim senin sayende. Bol resim ve bilgilerle bekliyoruz seni :)

quote:

Orjinalden alıntı: SCIENTIST

quote:

1e1al.com daki HD Ready Cihaz gelmiş sonunda elyapimi-forum.com dan okudum.Bende bu cihazı bekliyordum.Yarın gidip alacağım.
    Görüntü ve cihazın özelliklerini yeni topic açarak sizinle paylaşırım arkadaşlar.Şimdiden heyacanlandım :)

• quote:

Hadi hocam bir an önce alda nasılmış bizde görelim senin sayende. Bol resim ve bilgilerle bekliyoruz seni :)

quote:

Orjinalden alıntı: SCIENTIST

quote:

Projeksiyonuma bugün kavuştum.Yeni bir topic açtım orda bütün detayları vereceğim.Aşağıda linki veriyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_25441515/mpage_1/key_//tm.htm#25441515

• Hocam uğraşma gönder garantiye. daha önceki topiklerde vermiştim telefonunu ve adresini. önce telefonla ara firmayı kargo gönderim kodu veriyorlar ve indirimli gönderiyorsun. benim kargo 8 ytl tutmuştu. serviside çok hızlı ve düzgün çalışıyor zaten bir iki gün içinde geri gönderiyorlar. Fazla kurcalama derim garanti dışı olunca cebinden daha fazla masraf yaparsın.

quote:

Orjinalden alıntı: muco56

selam benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.doğru ısı sensörü arızalı olabilir fakat ben bu sensörün nerede olduğunu bilmiyorum.bu sensörü piyasada bulabilirmiyiz acaba.şekil olarak neye benziyor tarif edebilirmisiniz.yada herhangi bir tv tamircisi bunu yapabilirmi.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Geçenlerde gidip monitör kablosu ile bağlayabilmek için kablo aldım.bir süre düzgün çalıştıktan sonra şimdi "image shrunk fit to panel timing" diye bir yazı çıkıyor,bu yazı sürekli tekrarlıyor ve bilgisayar gör,ntüsünü alamıyorum.Vga dan bağlanamayacağımı düşünerek gidip bir video kablosu aldım ve ikinci monitör olarak video çıkışından bilgisayara bağladım ancak aldığım görüntü sanki önünde siyah bir perde varmışta ekrana o perdeden geçebilen koyu gri bulanık görüntü aktarılıyormuş gibi kötü bir sonuç aldım.Ekran kartımda S-video çıkışı da olmadığı için bilgisayarla ivo arasında hiçbir bağlantı kuramıyorum.Sadece Tv izleyebiliyorum,ne yapılabileceği konusunda bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi?
  • arkadaşlar 350 e satıyorum ılgılenenler pm atabılır
  • İvo cular kayboldu. Ne oldu bu Topic e böyle, hız kalmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: will2k

Geçenlerde gidip monitör kablosu ile bağlayabilmek için kablo aldım.bir süre düzgün çalıştıktan sonra şimdi "image shrunk fit to panel timing" diye bir yazı çıkıyor,bu yazı sürekli tekrarlıyor ve bilgisayar gör,ntüsünü alamıyorum.Vga dan bağlanamayacağımı düşünerek gidip bir video kablosu aldım ve ikinci monitör olarak video çıkışından bilgisayara bağladım ancak aldığım görüntü sanki önünde siyah bir perde varmışta ekrana o perdeden geçebilen koyu gri bulanık görüntü aktarılıyormuş gibi kötü bir sonuç aldım.Ekran kartımda S-video çıkışı da olmadığı için bilgisayarla ivo arasında hiçbir bağlantı kuramıyorum.Sadece Tv izleyebiliyorum,ne yapılabileceği konusunda bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi?

Bilgisayarının ekran kartının çözünürlüğünü değiştir.Düzelecektir...

• Terasta ve bahçemde kullandığım için aleti bi yere kurmak ve dengelemek sorun oluyor bazen. Bunun için aşağıdaki tripod u alıp, belki bi iki değişlik veya ekle kullanmak istiyorum. Bunun için daha iyi bir yöntemi olan var mı ?

4.5ft Aluminum Tripod
    Price: $24.18 free shipping

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???
  • arkadaşlar modlanmış ivo 2500 arıyorum (modlanmış yani araya cam konulmuş) teklifler pm den lütfen teşekkür
  • Arkadaşlar ivo sunu satmak isteyen varsa benimle iletişime geçsin, mslevent@yahoo.com, 1800 veya 2500 lümen fark etmez, fiyat da anlaşılır, istanbul içi elden almak istiyorum, kargo da olur, isteyen olursa PSP ile takas da olabilir.
  • ARKADAŞLAR BEN HEPSİ BURADADAN TAVAN ASKI APARATI SİPARİŞİ VERDİM. BEN İVOMU TAVANA ASACAM BEN BUNU AYAK MONTAJ VİDALARINDAN TERS OLARAKMI ASİM YOKSA İVOYA ÖZEL APARAT YAPIP NORMAL SEHPA ÜZERİNDE DURUYOR GİBİMİ ASAYIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.TERS ASILIRSA MAHZURU VARMI?
  • TERS ASMANDA MAHSUR YOK YETERKİ TARTSIN
  • BEN HEPSİBURADA DAN TAVAN ASKI APARATI ALDIM VE MONTAJINI YAPTIM. FAKAT İVOYA GÖRE APARAT BİRAZ UFAK GELDİ.BENDE UFAK BİR TADİLATTAN SONRA BAŞARDIM BANA GÖRE GÜZEL PLDU BİRDE SİZLERİN FİKRİNİ ALMAK İSTEDİM. İVO TAVANDA OLDUĞU İÇİN SES SORUNU KALKTI,YER İŞGAL ETMİYOR ÇOK GÜZEL OLDU.5+1 SES SİSTEMİNİDE BAĞLADIM OLDU BİR CEP SİNEMASI HERKESE TAVSİYE EDERİM .FOTOĞRAF EKLEDİM GÖREBİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco56 -- 17 Ekim 2008; 13:15:35 >

• http://www.dailymotion.com/video/x7fyst_1811081154_tech

arkadaşlar yukarıdaki videoda izleyebileceğiniz gibi bir problemim var,ivo ile pc arasında bağlantı kurduğumda sürekli olarak böyle bir mesajla karşılaşıyorum.
    ekran gidip geliyor bunu yanlızca 1024/768 çözünürlükte alıyorum diğer çözünürlüklerin hiçbirinde görüntü alamıyorum,no signal hatası veriyor.
  • arkadaşlar bende bir ivo t1800 var fakat kumandam yok satmak isteyen varsa veya bir yerden alıp gönderebilecek varsa çok sevinirim şırnak ilinin bir köyünde öğrtemenlik yapıyorum cihazı sınıfta kullanıyoruz tavan askı aparatı yaptırdık yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum ii çalışmalar

• Güncel
  • arkadaşlar teşekkür ederim bir tane bulup satın aldım herkese ii açlışmalar
  • arkadaşlar ıvosunu satmak isteyen varsa lütfen pm atsın. fiyat karşılıklı görüşülür.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.