Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim bir sorunum var. bir ay önce ivo t 1800 projoksion cihazı aldım.her şey normaldi.duvarda izliyordum. 180x180 perde aldım izlemeye başladım.görüntünün sğ taraf yüksekliği 180 mm,sol taraf ise 160mm, sağdan sola doğru bir eğiklik oluyor. keyston ayarı yapıyorum bir türlü tutturamıyorum.sağ düzeliyor sol bozuluyor sol düzeliyor sağ bozuluyor.benimde moralim bozuluyor.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ne yapmam lazım iyi kötü elektronikten anlarım.yapmam gerekeni söylerseniz kendim yapabilirim.acaba lcd kaymış olabilirmi? gerçi hiç sarsmadım amma genede belli olmaz.haberlerinizi bekliyorum her şey için teşekkürler.
  • bişeyler çok ısınıp eğilip bükülmüş gibi sanki. İçini açıp bakmak lazım, yamuk duran birşeyler varmı diye kanımca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muco56

arkadaşlar benim bir sorunum var. bir ay önce ivo t 1800 projoksion cihazı aldım.her şey normaldi.duvarda izliyordum. 180x180 perde aldım izlemeye başladım.görüntünün sğ taraf yüksekliği 180 mm,sol taraf ise 160mm, sağdan sola doğru bir eğiklik oluyor. keyston ayarı yapıyorum bir türlü tutturamıyorum.sağ düzeliyor sol bozuluyor sol düzeliyor sağ bozuluyor.benimde moralim bozuluyor.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ne yapmam lazım iyi kötü elektronikten anlarım.yapmam gerekeni söylerseniz kendim yapabilirim.acaba lcd kaymış olabilirmi? gerçi hiç sarsmadım amma genede belli olmaz.haberlerinizi bekliyorum her şey için teşekkürler.

kardes oncelıkle yapman gereken gıdıp bır 55 ekran tv aparataı alman yada 37 de oluyor ben 37 tv askı aparatı aldım oldu yansıttıgın duvarın veya perdenın tam karsısında yasıttıgın yer yanı cıhazı koydugun yer perdeye veya duvara tam oratalı sekılde yansıtı ve altakı keystonele ugras duzlemeye calıs aletı ılk oncelıkle egre sorun devam edıyorsa ıcındekı fresnellerden bırısı yerınden oynamıs olabılır acıp bakılması lazım derım ben

• arkadaşlar ivo 1800 üm var satabilirim ilgilenenler pm atabilir 10 saat falan kullandım daha 1 ay oldu nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parabolica -- 14 Temmuz 2008; 0:15:25 >
  • kaça aldın öğrenebilirmiyiz
    quote:

Orjinalden alıntı: UçanTürk

vinew modelinden aldım ikinciel ucuza geldi, 16:9 - 2,5 metre görüntü şimdilik özetlere bakıyorum ama maç keyfi başka vgadan filmler iyi ama yuv girişle receiverla kanallar çok daha net oluyor ama alet iyi ısınıyor :)
  • sevgili arkadaşlar sizlere bir kaç deneyimimden bahsetmek istiyorum. Öncelikle fresnel ile ışık arasına cam koymayan arkadaşlarda ilerki zamanlarda fresnelin eğiklik problemi meydana gelecek. Bu durumda görüntüde fazla ışık kırılmasından dolayı tam ortada beyaz ışık parlatıcak :) daha önce çok isyan etmiştim bu duruma özellikle futbol maçları izlerken. ama sonunda kendi çaremi kendim buldum ve dün fresneli çıkarttım bombeli kısmının tersine iyice yamulttum ve yaklaşık bi yarım saat o şekilde tuttum (elime ağrılar girdi ) daha sonra 6 mm 18X15 cm cam buldum ve kendim kestim (çok zor oldu camcıda kestirmenizi tavsiye ederim cam kırıkları yerdeydi ve biri ayağıma girdi) sonuç itibari ile muhteşem oldu yani ilk günkü gibi ve artık LCD ime koruyorum ısıdan burdaki arkadaşlarada teşekkürler yeniden cihazdan keyif almaya başladım özellikle darklord a teşekkür şu an artık NIDEC fanlarımda var ama hala takıyım mı takmıyımmi onun arasındayım çünkü fanların devirleri çok farkediyo durup dururken cihazı yakmıyım. tavsiyeniz nedir? Birde bu fanlarda 3 kablo var cihazda 2 kablo nasıl bağlıcam?

• Bir kaç dk. önce hava da artık kararıyor diye , pc kapatıp içeri ivonun başına gittim . Her zaman ki gibi önce aletin arkasında ki kırmızı tuşa basarak makineyi çalıştırdım , sonra kumandadan açıp bir bira almaya mutfağa gittim . Giderken herşey normaldi önce tv sesi geldi , bir süre sonra duvarda görüntü belirecekti .

Ama mutfaktan döndüğümde makinede ne ışık ne de ses vardı . Önce elektrik kesildi sandım , ama hayır elektrik vardı . Döndüm arkadaki kırmızı tuş ile bir kaç defa on-off yaptım , hiçbir şey olmadı . Fişi çıkarıp taktım , yine yok . Acaba prizde filan mı bir sorun var veya sigorta filanmı attı diye başka bir prize taktım . Ama yine birşey olmadı .

İVO öldü...

İşin üzücü yanı daha alalı 10 gün olmamıştı , arıza yaptı . Tamam ucuz mal filan ama , zaten bir sene götürse bile bana yeter diyordum daha doyamadım . Şimdi işi gücü bırak koca aleti sök paketle ( gelen kutusunu da atmıştım ) geri yolla sonra bekle ki dönsün .

Acaba HB yerine direk ithalatcı firmaya mı yollasam ? Sanki bu forumda ithalatçı firma ile ilgili bilgi vardı ...

• quote:

Orjinalden alıntı: hakantt

Bir kaç dk. önce hava da artık kararıyor diye , pc kapatıp içeri ivonun başına gittim . Her zaman ki gibi önce aletin arkasında ki kırmızı tuşa basarak makineyi çalıştırdım , sonra kumandadan açıp bir bira almaya mutfağa gittim . Giderken herşey normaldi önce tv sesi geldi , bir süre sonra duvarda görüntü belirecekti .

Ama mutfaktan döndüğümde makinede ne ışık ne de ses vardı . Önce elektrik kesildi sandım , ama hayır elektrik vardı . Döndüm arkadaki kırmızı tuş ile bir kaç defa on-off yaptım , hiçbir şey olmadı . Fişi çıkarıp taktım , yine yok . Acaba prizde filan mı bir sorun var veya sigorta filanmı attı diye başka bir prize taktım . Ama yine birşey olmadı .

İVO öldü...

İşin üzücü yanı daha alalı 10 gün olmamıştı , arıza yaptı . Tamam ucuz mal filan ama , zaten bir sene götürse bile bana yeter diyordum daha doyamadım . Şimdi işi gücü bırak koca aleti sök paketle ( gelen kutusunu da atmıştım ) geri yolla sonra bekle ki dönsün .

Acaba HB yerine direk ithalatcı firmaya mı yollasam ? Sanki bu forumda ithalatçı firma ile ilgili bilgi vardı ...

Üzüldüm böle bişey başınıza gelmesine.

Ben firmayla görüştüğümde direkt olarak onlara yollıyabileceğimi söylemişlerdi hatta anlaşmalı kargo firmalarıyla yollarsan 8-10 lira gibi bi kargo ücreti ödüyormuşuz en geç 15 gün içinde de aleti tamir edip geri yolluyorlarmış.

Yanlız yollamadn evvel firmayla mutlaka görüşün, bilgi verin ona göre yollayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: WILDBOYS

kaça aldın öğrenebilirmiyiz
    quote:

vinew modelinden aldım ikinciel ucuza geldi, 16:9 - 2,5 metre görüntü şimdilik özetlere bakıyorum ama maç keyfi başka vgadan filmler iyi ama yuv girişle receiverla kanallar çok daha net oluyor ama alet iyi ısınıyor :)

550 ama yenisi çıkmış hdmi girişli, beklesem daha iyi olacaktı.
     IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

• kim getirmiş türkiyeye hdmi lısını acaba? Nerde satılıyor?
  • quote:

quote:

quote:

Bende sabırsızlıkla bu makınayı bekliyordum.İthalatçısı ile konuştum bu ay içinde stoklara gireceğini söylediler

• bu aletin sıfırı ne kadar
  • 800 lira olacakmış ben sormuştum
  • satılık ivo t1800 düşünen olursa 380 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugams

satılık ivo t1800 düşünen olursa 380 ytl

HD cihaz çıktığı için ivonun fiyattaları çok düşer gibime geliyor.İyiki acele etmedim.Şu HD cihazım gelsinde doya doya ps3 oynayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakantt

Bir kaç dk. önce hava da artık kararıyor diye , pc kapatıp içeri ivonun başına gittim . Her zaman ki gibi önce aletin arkasında ki kırmızı tuşa basarak makineyi çalıştırdım , sonra kumandadan açıp bir bira almaya mutfağa gittim . Giderken herşey normaldi önce tv sesi geldi , bir süre sonra duvarda görüntü belirecekti .

İVO öldü...

daha önceki sayfalarda ivonun yetkili servisinin adresini ve telefonunu vermiştim. kargo gönderim ücreti 8 ytl tutmuştu. göndermeden önce firmayı ara ve kargo bilgilerini öğren. iki gün içinde tamir edip geri gönderdiler. servisi gayet hızlı çalışıyor.

• quote:

quote:

quote:

way be alete bak harbi süper bir alet scart ve sd kart girişi bile ilave etmiş adamlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: cool111

quote:

quote:

quote:

way be alete bak harbi süper bir alet scart ve sd kart girişi bile ilave etmiş adamlar.

aslında oyun ve hd dışında bukadar çözünürlük abartı,normal divxler 600*300 gibi çözünürlüklerde, ivolar kayıpsız hakkını veriyor zaten.yani düşük pixelli divxleri yine aynı gösterir.

• HDMI yetmez,çözünürlük,kalite ve diğer özelliklerde üstünlı
  • satılık ivo t1800 düşünen olursa 380 ytl bende de aynen 20 saat kullanılmıştır en fazla
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.