Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lippincoat Tarih 2 Temmuz 2008; 13:14:36
    arkadaşlar kimsede ekran ortasında hafif bir beyaz ışık yok mu yaa tek bende mi var problem özellikle yeşil ekranda çok bariz belli

Bendede hafif var sonradan cıktı ama cok belli olmuyor cihazı açtığmda lcd den önceki fresnel merceğin hafif bombe yaptığını gördüm tahminim ondan bombenin tam ortasında fazla kırılma oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirae -- 2 Temmuz 2008; 21:30:49 >
  •  IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

Buda benden ölesine grimsi bi duvara yansıltılmış daha duzenegı kurmadım olesıne goruntu nasılmış die bakmak açısından full hd bi görüntü yansttım resımdeı cızgıler foto makınasından asıl goruntu goruntedekı sag ustden anlayabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parabolica -- 3 Temmuz 2008; 9:32:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: parabolica

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

Buda benden ölesine grimsi bi duvara yansıltılmış daha duzenegı kurmadım olesıne goruntu nasılmış die bakmak açısından full hd bi görüntü yansttım resımdeı cızgıler foto makınasından asıl goruntu goruntedekı sag ustden anlayabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lippincoat -- 3 Temmuz 2008; 1:32:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mirasoglu

quote:

arkadaşlar kimsede ekran ortasında hafif bir beyaz ışık yok mu yaa tek bende mi var problem özellikle yeşil ekranda çok bariz belli

Bendede hafif var sonradan cıktı ama cok belli olmuyor cihazı açtığmda lcd den önceki fresnel merceğin hafif bombe yaptığını gördüm tahminim ondan bombenin tam ortasında fazla kırılma oluyor

bencede fresnelden ısıdan dolayı bombe yapıyor ben dayanamıyorum ama çok sinir bozucu birşey özellikle maç izlerken ve ps2 de futbol oynarken en sonunda ütü masasında düzeltme yoluna gidicem sonucu sanada söylerim

• arkadaşlar ivonun pc desktop görüntüsünden memnunmusunuz. PC desktop Görüntüsü koyabilecek olan varmı acaba? Hangi çözünürlükte kullandığınızıda yazarsanız sevinirim.
  • pc yi duvara yansıtırım öle kullanırım dşosan alma derim beım yukarda verdiğim bs playerdan çalıştırılmış bi görüntü yani pc görüntüsü ama masaüstü görüntüsü o kadar kaliteli diil
  • quote:

Orjinalden alıntı: lippincoat

quote:

quote:

bencede fresnelden ısıdan dolayı bombe yapıyor ben dayanamıyorum ama çok sinir bozucu birşey özellikle maç izlerken ve ps2 de futbol oynarken en sonunda ütü masasında düzeltme yoluna gidicem sonucu sanada söylerim

Peki fanı değiştirdin mi ki böyle yapıyor???

Bende bugün 2500 modelini evimde test edeceğim.Akşam size foto çekip göndereceğim ve yorumlarımı aktaracağım.Ama ben desktop görüntüsünden isteidğim performansı almazsam geri iade edeceğim.Burda yazan arkadaşlar iyi değil dediği için aklımda soru işareti bıraktı...Vga danbağlantı yapacağım ben...

• quote:

Orjinalden alıntı: beman

quote:

Orjinalden alıntı: lippincoat

quote:

quote:

Peki fanı değiştirdin mi ki böyle yapıyor???

Bende bugün 2500 modelini evimde test edeceğim.Akşam size foto çekip göndereceğim ve yorumlarımı aktaracağım.Ama ben desktop görüntüsünden isteidğim performansı almazsam geri iade edeceğim.Burda yazan arkadaşlar iyi değil dediği için aklımda soru işareti bıraktı...Vga danbağlantı yapacağım ben...

Fanı değiştirmedim henüz ama yarın gelicek fanlar değiştiricem inşallah...Vga bağlantısı yap daha güzel bir görüntü alamazsın ben 800X600 olarak kullanıyorum bilgisayar ekranında görüntü güzel ancak alt ve üst tarafta 1-2 cm kesilme yapıyor

• şu 2500 lüğün fotograflarnı bekliyorum bende
  • ya bilgisayardan oyun oynarken ve film izlerken güzel görüntüler alabilirsiniz .İnternetde dolanırkende kullanırım diosan yalan olur ;)
  • 2,20 METREDEN 1,50* 1,10 GÖRÜNTÜ ALIYORUM ŞİMDİLİK MEMNUNUM AH ŞU FAN OLMASA ŞU KESTİRECEĞİMİZ CAMIN ÖLÇÜLERİ NEYDİ ACABA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 3 Temmuz 2008; 16:34:45 >
  • Herkes alete daldı galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: WILDBOYS

2,20 METREDEN 1,50* 1,10 GÖRÜNTÜ ALIYORUM ŞİMDİLİK MEMNUNUM AH ŞU FAN OLMASA ŞU KESTİRECEĞİMİZ CAMIN ÖLÇÜLERİ NEYDİ ACABA

kardes frensel botutunda kestırıyosun ıste ılk fresnel ısık kutusunun bıtımındekı su bombelı dedıgınız fresnel bombe bılerek bırakılır fresnelde bazı arkadaslar bunu egıldıgını zannedıyorlar ama ısın aslı ole degıl o egrılık bılerek verılmıstır ılk fresnele ısıgı ıce dogru toplaması acısından normaldede frenzel sıparısı versenız ıkı fresnel bırbırıne yapısık gelır bunları ayırdıgınızda bırısı ıce dogru bombelıdır hafıf
  • 2500 Modelini kargodan aldım eve geldim.Kocaman bir alet çıktı:)Gerçi pek önemsemedim büyüklüğünü çünkü kendim elle yapacaktım 1-2 ay içinde ve aynı masrafla olacaktı.15metre vga kablosunu ayarladım ve taktım çalıştırdım.Fan sesi bu mu dedim.ÇÜnkü daha önce projeksiyon kullanmış birisi olarak fazla abartılı gelmedi sesi.gÖRÜNTÜ GERÇEK 1700-1800 ansi civarında olduğunu hatta rengini açtığım zaman ayarlardan dahada yükseldiğini ama renklerin dengesi bozulduğu için azalttımk 60 constrat 50 ayaladım.Görüntü kalitesi bence muhteşem yani bana yeter artar bile.Gözleirmden uyku akarken birkaç foto çektim ve size paylaşmak için koyuyorum şimdi...

1-Duvar lila rengi bu yüzden renler normale oranla %30 daha soluk gözüküyor(beyaz kutu koydum,denedim;baya fark ediyor).

Perde almayı düşünmüyorum.Bu akşam duvarı beyaza boyayacağım.
    ,sizce perde ile beyazduvar arasında çok fark olurmu?

2-Fotolarda renkler gerçekten%20 daha az canlı ve çizgiler gerçekte yok!Ve fotoyu ben kötü çektim sanrımki biraz bulanık çıkmış...Bilginize...Ne yaptırsam engelleyemedim.Fazlada uğraşmadım.Uygun zmanımda çizgisiz fotolar çekip tekrar gönderiririm...

3-Masaüstü 800*600 de çok fena değil yani ben sevdim açıkçası.Bu makinaya fazla bile açıkçası...

4-Fan sesi normal projeksiyonlardan %20 daha fazla yani evet biraz daha gülütülü ama flim izlerken flimin sesinden o ses duyulmuyor bile.Fan değişimini alette sorun bulmazsam ilerleyen zamanda yapacağım...

5-270cm uzaklıktan 170cm*140cm görüntü alıyorum şuan ve pixellenme yok...Üst köşelerde önemsenmeyecek derecede karartılar var ve bence abartılcak bişey değil.

Orjinalleri

http://img74.imageshack.us/my.php?image=wshilaryduff2560x1600iw8.jpg
    http://img242.imageshack.us/my.php?image=wskristannaloken2560x16bx7.jpg
    http://img74.imageshack.us/my.php?image=wsraindrops2560x1600zf3.jpg
    http://img242.imageshack.us/my.php?image=wswhiteandgreen2560x160py4.jpg
    http://img74.imageshack.us/my.php?image=wstyncathedral2560x1600ug4.jpg

Duvardan

http://img384.imageshack.us/my.php?image=sl273296ip6.jpg
    http://img384.imageshack.us/my.php?image=sl273297qo1.jpg
    http://img384.imageshack.us/my.php?image=sl273298zg1.jpg
    http://img74.imageshack.us/my.php?image=sl273299ft9.jpg
    http://img74.imageshack.us/my.php?image=sl273300ei5.jpg[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beman -- 4 Temmuz 2008; 11:13:12 >

• beman ya fotoları goremıyorum iş yerinde çalıştıgım bı program yuzunden direk sayfaya yapıştırabilirmisin görmem için bende merak ediyorum 2500 ü teşekürler
  • Düzelttim öyle koydum tekrar.

Bu arada tv fazla beyenmedim açıkçası...Tv üstü anten aldım ve 32 kanel çeketi ama çatı katında oturmama rağmen adamakıllı çeken ve görüntülebildğim kanal olmadı...Tuneri çok sorunlı olduğunu düşünüyorum ben yani kablo tv olsa dhaa iyi olurdu kısacası...
  • teşekürler bende tv antenle denedim bizim burda iyi çektiğinden güzel görüntü alabildim ama tabi uydu daha farklı
  • 1800 lük hiç biryerde kalmamış bende 2500lük alıcak gibiyim 1-2 yer kaldı sormadığım.

ithalatcıyı aradım 1800 lük yok gelicek mi die sordum gelicek araştırma aşamasında ama gelirse farklı bir model gelicekmiş ve bu fiyatlarda olmaz dedi.

ekleme: resimler için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 4 Temmuz 2008; 10:46:12 >
  • Benim 2500 de gelmiş ama henüz eve gidip kendisiyle tanışamadık yalnız bir kaç sorum olacak .

Aletle ilgili HB Ürün Özellikleri :
    Görüntü Teknolojisi ? DLP
    Öncelikli Kullanım Alanı ? Ofis-Sunumlar için
    Işık Gücü ? 2000-3500 Ansilümen arası
    Görüntü Tipi ? 4:3 - 16:9 dönüşebilir
    Fan Sesi 34 db
    Keystone ? Var
    Manuel zoom & focus ? Var
    Çözünürlük-pixel SVGA(800 X 600)
    Ampul Ömrü ? 3000-6000 saat arası
    IŞIK GUCU 2500 Ansilümen
    KONTRAST 350:1
    AMPÜL ÖMRÜ 6000 saat
    Hd Özellikli / Uyumlu Yok

Demiş . Görüntü gerçekten 16:9 oluyormu ? Ve Keystone gerçekten varmı ?

• perde seçimini nasıl yapıcaz ?

piyasa bir sürü perde var ve perdeden perdeye görüntü fark ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.