Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VINEW aldım rahatladım. 750 lira. IVO fiyat bakımından daha iyi tabi. Artı olarak askı aparatını hediye ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isacc -- 30 Haziran 2008; 17:40:19 >
  • görüntü koyabılırmısın pekı winvden aldıgın ?
  • yarın elime geçicek ondan sonra her yönden bir foto koyarım.
  • teşekürler bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: lippincoat

darklord hocam nidec fanları taktım ses azaldı demişsin. Biraz detayından bahsedermisin ve mümkünse aklıma takılan sorular var yanıtlarmısın ? cevabının evet olduğunu ümit ederek sorularıma başlıyorum

1- Fanlar kaç cm? sanıyorumki yandaki 8cm arkadaki ise 7 cm. olmalı...
    2- Nidec fanları nereden temin edebilirim? istanbul anadolu yakasında oturuyorum yada netten sipariş verebilirim?
    3- Fanların değişmesi kolaymı? (yandaki fan vidalı kolay gibi duruyor ama arkadakinde silikon falanda var elektrik bağlantılarını kesip mi yapabilirim?)
    4- Birde gerçekten o uğultu azalıyor mu

şimdiden vereceğin bilgiler için teşekkürler herkese faydalı olması ümidi ile

1 evet dogrudur fanların olcusu

2 1e1al sıtesınden temın edebılırsın veya sıtenın sahıbı cem beyle temasa gec oda ıstanbullu eldende alabılırsın

3- elı tornavıda tutan herkes becerebılır kabloları orta yerınden kesıp baglamakta bır sakınca yoh bantlarsın olur bıter ben ole yaptım

4 hıc ses kalmıyor fanlar calısmıyormus gıbı bozuldunu zannedebılırsın ugultumu one kı? hıc ses yoh ama tabı fanın devrı dusmus oldugundan ılakı bıraz daha hava surkulasyonu azalıyor araya bırde cam koyarsanızkı eskı konularda bahsettım ben koydum cam o zaman hıc sorun yaratmaz kısacası cıdımde hatta gecmıs konuları ıncele

5 buda senın sorun degıl benden bonus cevap cıhazda yapılan butun degısıklıkler garantı kapsamı dısında kalacagından sorumluluk kabul etmem sonrasında kımse bana demesın vay anam sen soeldınde yaptık sımdı garantı dısı kaldı demesın kımse onuda hatırlatmıs olayım boylelıkle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 30 Haziran 2008; 18:11:12 >

• hepsi burda sitesinde ıvo 1800 ü görünce sipariş ettim akabinde baktığımda ıvo kalmadığını gördüm inşallah geri gelen sorunlu cihaz yollamazlar
  • 1 evet dogrudur fanların olcusu

2 1e1al sıtesınden temın edebılırsın veya sıtenın sahıbı cem beyle temasa gec oda ıstanbullu eldende alabılırsın

3- elı tornavıda tutan herkes becerebılır kabloları orta yerınden kesıp baglamakta bır sakınca yoh bantlarsın olur bıter ben ole yaptım

4 hıc ses kalmıyor fanlar calısmıyormus gıbı bozuldunu zannedebılırsın ugultumu one kı? hıc ses yoh ama tabı fanın devrı dusmus oldugundan ılakı bıraz daha hava surkulasyonu azalıyor araya bırde cam koyarsanızkı eskı konularda bahsettım ben koydum cam o zaman hıc sorun yaratmaz kısacası cıdımde hatta gecmıs konuları ıncele

5 buda senın sorun degıl benden bonus cevap cıhazda yapılan butun degısıklıkler garantı kapsamı dısında kalacagından sorumluluk kabul etmem sonrasında kımse bana demesın vay anam sen soeldınde yaptık sımdı garantı dısı kaldı demesın kımse onuda hatırlatmıs olayım boylelıkle

çok teşekkürler süper bilgiler için merak etme sorumluluk diye bişey olmaz çünkü benim cihaz 2.gününden itibaren garanti dışı ben söylediğin camı kestim ve cihaza taktım ama yarısına kadar takıp denedim ve camın takılı olan bölümün parlaklığının azaldığını gördüm fresnelin direk geçtiği camsız kısım sanki daha parlak acaba göz yanılmasımıdır ama fanları taktıktan sonra sanırım cam hatta borcam takmaya mecbur kalıcaz

• tina sız olur mu hiçç

hafif karanlık olanlar ISO=50 diğerleri= 100

mesafe ~1metre

çok rezil 1 oyun bu prostreet!

resize sız.
    http://img217.imagevenue.com/img.php?image=69615_CIMG5900_122_73lo.JPG
    http://img241.imagevenue.com/img.php?image=69619_CIMG5904_122_431lo.JPG

tırtıklar flan foto mak.dan sonucda compack 1cm kalınlıkda foto makınası![rsmlerdeki 2 beyaz nokta,objektıfdekı kirden, sımdı farkettım:D ]
    ekran yaklaşık 4metre, 4~5 metre ızleme mesafesı..
    scheme normal
    brightness 78
    contrast 47
    saturation 55
    sharp 13
    color temp warm
    buda ilk aldııgm olu pixelli ıvonun 7 dakika vıdeosu renk ayarlarını hatırlamıyorum..
    http://rapidshare.com/files/115078659/vbrg149.wmv.html

ivo hakkında dıyebılecegım; lasertvler cıkana, lcd ler adam olana kadar 1-2 sene ıdareten mukemmel bır cıhaz..
    2232bw [sadece bunda olsa!] monıtorde war3 oynarken ekranı kaydırdıgında flulasıyor aynısı ıvo dada var , yanı sorunlu olan lcd teknolojısı!
    aynı flulasma ıvoda maclarda kamera hareket ederken arkadakı reklam panolarının okunmaması olarak ortaya cıkıyor..
    kucuk hareketlerde degılde adam 20-30 metre depar attıgında:P

kısaca dusunen warsa alsın kullansın fan sorununu bahane ettsın gerı versın
    kargosu 30lıra ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatara -- 1 Temmuz 2008; 5:55:15 >

• teşekkürler zatara güzel resimler senin takıldığın ekran zoom yaparken flulaşmasına bende takılmıştım zamanında ama boşverdim şimdi asıl şu an ekranın tam ortasında beyaz bir parlama var bunu bir türlü düzeltemiyorum kafayı sıyırıcam lütfen biri yardım etsin
  • Projeksiyon filan hiç aklımda yok , belki belki bilgisayar odasına 32-37" full hd lcd düşünüyordum . Dediğim gibi o da belki , neyse öğleden sonra iş güç yok dedim girip biraz forumu karıştırayım .

Sonrası bu başlığa girdik . Sayfaları çevirdikçe bu alınır alınmaz kafa karıştı . Arada HB sayfasını açtım , ama gel gör ki alet yok !

Ben de sanki haftalardır böyle birşey arıyormuşum da tam bulmuşken yok olmuş . Madem 1800 yok kararttım gözleri verdim IVO PRO 2500 siparişini .

Yani durduk yere bi b.k yedik bakalım hadi hayırlısı . Alet gelsin bende bir kaç yakışıklı foto çeker başlığa iliştiririm .
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakantt

Projeksiyon filan hiç aklımda yok , belki belki bilgisayar odasına 32-37" full hd lcd düşünüyordum . Dediğim gibi o da belki , neyse öğleden sonra iş güç yok dedim girip biraz forumu karıştırayım .

Sonrası bu başlığa girdik . Sayfaları çevirdikçe bu alınır alınmaz kafa karıştı . Arada HB sayfasını açtım , ama gel gör ki alet yok !

Ben de sanki haftalardır böyle birşey arıyormuşum da tam bulmuşken yok olmuş . Madem 1800 yok kararttım gözleri verdim IVO PRO 2500 siparişini .

Yani durduk yere bi b.k yedik bakalım hadi hayırlısı . Alet gelsin bende bir kaç yakışıklı foto çeker başlığa iliştiririm .

HADİ HAYIRLISI BEKLİYORUZ RESİMLERİ
  • Bu projeksiyonların vga girişi gerçek vga(pc) girişmi yoksa composite olarakmı çevriliyor içinde?gerçekten vga ile rgb renkler bozulmadan aktarılıyorsa tek sorun metal halide lamba kalıyor bence, uzun süre izleyenlerde gözlerinizde kuruma vs. hissi oluyormu acaba?composite
    ve vga
    ile görüntü kalite farkı varmıdır?

• Bende dün 2500 modelini aldım.Yarın gelir ve deneme fotoları çeker size gönderiririm...
  • arkadaşlar kimsede ekran ortasında hafif bir beyaz ışık yok mu yaa tek bende mi var problem özellikle yeşil ekranda çok bariz belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: lippincoat

arkadaşlar kimsede ekran ortasında hafif bir beyaz ışık yok mu yaa tek bende mi var problem özellikle yeşil ekranda çok bariz belli

Bende şu anda bir problem yok gayet güzel. Ben bağlantıyı video girişiyle yapıyorum. Bağlantıyı neyle yapıyorsun.
  • benim bildiğim en iyi görüntü vga ile alınır bende de bi sorun yok parlama konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parabolica -- 2 Temmuz 2008; 17:29:22 >
  • arkadaşlar nasılsınız.. ne yapıyorsunuz ivoyla
  • Merhaba

Görüntüler gerçekten güzel ve tatmin edici. IVO 1800 ne zaman gelecekmiş acaba bu konuda bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: parabolica

benim bildiğim en iyi görüntü vga ile alınır bende de bi sorun yok parlama konusunda

bende video girişiyle yapıyorum.
  • Orjinalden alıntı: lippincoat

1 evet dogrudur fanların olcusu

çok teşekkürler süper bilgiler için merak etme sorumluluk diye bişey olmaz çünkü benim cihaz 2.gününden itibaren garanti dışı ben söylediğin camı kestim ve cihaza taktım ama yarısına kadar takıp denedim ve camın takılı olan bölümün parlaklığının azaldığını gördüm fresnelin direk geçtiği camsız kısım sanki daha parlak acaba göz yanılmasımıdır ama fanları taktıktan sonra sanırım cam hatta borcam takmaya mecbur kalıcaz

dostum camı yanlıs yeremı koydun ve neden yarım olarak denedın benım koydugum pozızyon su asagıdakı resımdekı gıbı cunku bende herhangı bır goruntude bır degısıklık olmadı yanlıs yeremı koydun bakın resımdekı gıbı benım koydugum yere koyun dedıgın gıbı bu goz yanılması yanı goruntude ole degısık gozuksede abartılacak bır degısıklık yok bu degısıklıkte lcd nızın omrunu uzatması acısından bence onemsenecek bırsey degıl ve bence en ıyısı yıne ısıcam koymak ben tanıdım zuccacıyecı arkadaslara soledım kırılan felan borcam olursa tepsı seklındekı sakın atma ben talıbım dıye soledım tepsı borcamlar var fırın tepsısı seklınde ve ınce ısıya dayanıklı alt kısnımdan cok rahat bızım olculerde cam cıkar fakat ısı camı kesmek normal camı kesmekten zahmetlıdır bır camcıda kestırın garantı olsun kendınız kesmeye kalkmayın elınızı felan kesersınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 2 Temmuz 2008; 21:11:09 >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.