Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakantt

Benim 2500 de gelmiş ama henüz eve gidip kendisiyle tanışamadık yalnız bir kaç sorum olacak .

Aletle ilgili HB Ürün Özellikleri :
    Görüntü Teknolojisi ? DLP
    Öncelikli Kullanım Alanı ? Ofis-Sunumlar için
    Işık Gücü ? 2000-3500 Ansilümen arası
    Görüntü Tipi ? 4:3 - 16:9 dönüşebilir
    Fan Sesi 34 db
    Keystone ? Var
    Manuel zoom & focus ? Var
    Çözünürlük-pixel SVGA(800 X 600)
    Ampul Ömrü ? 3000-6000 saat arası
    IŞIK GUCU 2500 Ansilümen
    KONTRAST 350:1
    AMPÜL ÖMRÜ 6000 saat
    Hd Özellikli / Uyumlu Yok

Demiş . Görüntü gerçekten 16:9 oluyormu ? Ve Keystone gerçekten varmı ?

16:9 formatını görüntü aldığın alet destekliyorsa veriyor. Örneğin ben dvd ye bağlıyorum 16:9 formatını seçtiğimde o şekilde gösteriyor. Uydudan görüntü alacağım diyorsan 4:3 izlersin. Keystone var ancak çok fazla işe yaradığı söylenemez. projeksiyonu yansıttığın duvara ortalayıp o oranda montajını yapman gerek. daha önceki konularda verilmişti bi göz at derim.

• Ben perde yerine duvarı beyaz boyayacağım.Perde kadar olmasada çok etkili olacağını düşünüyorum...

Keystone aleti test çevirince etkili olcak şekilde düzen kurmuşlar:)Düzeken çok etkili olmuyor...
  • Makineyi kurdum . Önce kablo tv bağladım gayet hoş , pc bağladım bir iki film açtım yine iyi , emektar ps2 taktım önce bir pes denedim çok iyi , üstüne guitar hero 3'ü koydum taktım gitarı boynuma oooofffffff süper di .

Benden geçer not aldı . Ayrıca lcd filan hikaye , projeksiyon keyfi bambaşkaymış . Bir süre bunu eskitir , sonra şöyle full hd bir projeksiyon patlatırım .
  • 2500 kullanıcısı olarak terar yorum üstüne yorum katmak isterim...

Dün akşam duvarı kat kat plastik ile bembeyaz boyadım.Sonuç:Lila renginden sonra %30 daha canlı renkler...

Notebookumun ekranı ile kıyasladığımda neredeyse fark yok!Işık ve renkler neredeyse aynı!Muhteşem bişey...Bu akşam çok sağlam fotolar koyayacağım buraya beni anlayacaksınız...

Evet büyük ağır ve diğerlerine nazaran biraz daha fazla fan sesi çıkıyor.

Ama kesinlikle en ucuz çözüm...

Makineyi gardropun üstüne koydum yer sorunu olmadı bu yüzden...
  • alet 2500 , duvarla arasında 3,25cm var , duvarda perde yok .

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakantt -- 7 Temmuz 2008; 9:47:55 >

• quote:

alet 2500 , duvarla arasında 3,25cm var , duvarda perde yok .

duvar ne renk acaba
  • bazı renklerin adını bilmemek gibi bir cehaletim var ama duvar bu renk
  • quote:

bazı renklerin adını bilmemek gibi bir cehaletim var ama duvar bu renk

O durum bende de var

Benim duvar daha koyu bakalım nasıl olacak.

Teşekkürler
  • Arkadaşlar, ivoyu birde PC'de 800*600 duvara yansıtıp masaüstü görüntüsünün resmini atabilirmisiniz? Teşekkürler.
  • quote:

bazı renklerin adını bilmemek gibi bir cehaletim var ama duvar bu renk

sampanya derler buna :) yada yavru agzı derler
  • akşam size gödnereceğim.İşlerim dolayısı ile gönderemedim...

Kısaca belirtmek siteimki masaüstünü güzel gösteriyor ama renkelri amsaüstüne göre ayrlamak gerekiyor..

Flim izlerken de daha canlı olması için flim renkleri yükselterek daha da güzel görüntü alıyorsunuz...

Kısacası hangi modda kullanmak istiyorsaız ona göre renkleri ayalamanız gerekiyor...
  • Çok teşekkürler, bekliyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: beman

akşam size gödnereceğim.İşlerim dolayısı ile gönderemedim...

Kısaca belirtmek siteimki masaüstünü güzel gösteriyor ama renkelri amsaüstüne göre ayrlamak gerekiyor..

Flim izlerken de daha canlı olması için flim renkleri yükselterek daha da güzel görüntü alıyorsunuz...

Kısacası hangi modda kullanmak istiyorsaız ona göre renkleri ayalamanız gerekiyor...
  • arkadaşlar ben 1 ay önce ıvo t1800 projeksion cihazı aldım.çok memnunum fakat dünden beri görüntüde bir değişiklik var.180x180 perdede izliyorum.görüntünğn sağ taraf yüksekliği180 ise sol taraf160 mm görünüyor.sağdan sola doğru bir eyiklik söz konusu.bu neden olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.bubeni çok huzursuz ediyor.mail de atabilirsiniz. forumada yazabilirsiniz.cevabınızı bekiyorum.
  • ayarlardan clock veya cihazın altındaki keystone ye benzeyen şey:) sağa yada sola kaymıştır.
  • yauw arkadaşlar 300 ytl ye 2. el aldım ama ivom sıfır gibi maşallah.ben bu fiyata ancak 55 ekran tv alabilecekken dev ekranı evime taşıdım.performans bu fiyata süper ayrıca fan sesini problem eden arkadaşları malesef anlayamadım. çünkü benim daha önce bir el yapımı projeksiyonum vardı inanın ondaki fan sesinin yanında bu kuzu gibi kalıyor. bu aleti herkese şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

alet 2500 , duvarla arasında 3,25cm var , duvarda perde yok .

pc deki dvd filmden 3 metre ve üzerinde ben bu görüntüyu alamadım pixelleşme oluyor ancak 2,70 den alabildim bu görüntüyü.

bugun kablo alıp uydu bağlantısını denicem ordanda istediğim görüntüyü alamazsam iyade ediceğim.

fan sesi kafaya takılacak kadar yok film izlerken filmin sesi fanı bastırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 9 Temmuz 2008; 9:53:30 >
  • TV görüntüsü beklediğimden e iyi çıktı

Yaklaşık 230 a 150 cm lik görüntü aldım gayet güzeldi ama tabi .ok büyük oluyor bu

200X200 perde almayı düşünüyorum duvar koyu renk olduğu için insanların yüzleri çok kızarıyor, kırmızılar çok patlıyor
  • Merhaba arkdaşlar...

Denmeler sonucu sizlere önerilerim olacak..

xp de görüntü ayarlarından 800*600 pixeli ve hz si ile oyananmıyor.Flimlerde orta canlılıkta yada kara olan alanlarda dalgalanma yani karelerin geçtiğini görüyordum...Bu sinirmi bozuyordu ve göndermeyide düşündüm.

Ben hel80 Monster notebook kullanmaktayım ve xp de vga çıkışına projeksiyonu bağlayınca görüntü ayarlaını fazla ayarlamıyor kısıtlıyordu...

Vista da aynı anda kullandığım için dün akşam vistada açtım bilgisayarı ve vistanın driver geliştirme özelliği sayesinde dahada güzel görüntü aldım...

Belki xpdeki ekran kardımın(go7600) verisiyonu eskidi ve tam istediğim gibi desteklemedi ama vistada tam performans destekledi ve çok sağlam renkler-görüntüler aldım...Size fotoları çektim...

Vistada ben 1280 e 1024 görüntü aldım...Çektiğim fotolar bunun üzerinden...Ama flimde çözünürlük fark etmiyor...

KIsacası daha önceki ve şimdiki görüntülerden gözükebiliceği üzere flim zilerken ve desktop ortamında iken renk ayarlarını ona göre ayarlamak gerekiyor.Her ortamın farklı renkeleri olduğunda ayarlayınca çok güzel oluyor.Keşke renk ayarladığımda kayıt edebilsekte tek tuşla istemidimiz renge çevirebilssek...

ben şuan 2.70m den 170*150 görüntü alıyorum...Sivrisinekleri feci çekiyor...

Lambasına bakmak istedim ama açamadım.Açan olursa fotosunu çkeip koyarsıznı sevinirim.Markası yazıyormu üstüen çok merak ediyorum...

Renkler fotolardan %30 daha canlı ve gerçekte çizgiler belli değil.

2mt uzaklıktan pixelller neredeyse belli olmuyor.3mtden ihç bişi gözükmüyor.....Flimde sanki kayboluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beman -- 10 Temmuz 2008; 14:10:28 >

• xpde de masaüstü güzel gözüküyor bu arada ama vistadan daha kötü olduğu gerçek.Sonuçta 800*600 alıyoruz.Flimlerde xp le vista aynı!!!

vistada flimlerde geçen kareleri görmüyorsunuz çünkü hz 85e yükseltebilyorum...Xpde ayar yapamadım...

(Ekran kartının marka ve modeline göre farklılık gösterebilcek bir durum,belirtmeliyim)

Ek özellikler gemellikle nvida da daha iyi oludğu bir gerçek...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beman -- 10 Temmuz 2008; 14:16:59 >
  • vinew modelinden aldım ikinciel ucuza geldi, 16:9 - 2,5 metre görüntü şimdilik özetlere bakıyorum ama maç keyfi başka vgadan filmler iyi ama yuv girişle receiverla kanallar çok daha net oluyor ama alet iyi ısınıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.