Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deniz yolu olayı tercümesi bana tam tersi gibi geliyor ama neyse.
  • bilemicem arkadaş tercüme etti ama kargo getirse daha iyi olur gümrük vs uraşmadan şubeden git al tabi düşündüğümüz gibi olursa...........
  • kargo bildiğim kadarı ile eve kadar getirmez gümrükte el değiştirir. Ya siz gider alırsınız yada ptt eve getirir. Ben böyle biliyorum yanlışta olabilir.
  • Arkadaşlar 300$'rın üstü hangi kargoyla gelirse gelsin gümrüğe takılır. Bu bir risktir. Hele benim gibi gümrük olmayan bir şehirde iseniz bu çok zor. Ebay'dan biraz tecrübem var. Gümrük işiyle uğraşacak arkadaşlar getirsinler, üstüne makul bir kar koyup açık arttırma sitelerinde satabilirler. (tabi bize haber versinler özel satışla satabilirler. Diğer yollara da açığız) Fakat herkes birleşsin alalım nasıl ve ne boyutta olacak onu bilemiyorum.
  • + gümrükçüler fatura fiyatına göre gümrük vergisi kesecekler diye bir şey yok. aynı özellikte bir ürün 2000$ ise ister faturada 150$ yazsın adamlar 200$ vergi koyabiliyorlar. bunu da düşünmek gerekir.
  • arkadaşlar şimdi bilgi topluyoruz elimizdeki verileri degerlendiririz sonra ortak bi kanıya varırız ya herru ya merru
  • arkadaşlar gelen yazıyı becerebildiğim kadar tercüme ettim aşağı yukarı şunlar yazıyor:

Sevgili Bayram, bizim yeni PTV01C ile ilgilendiğin için teşekkür ederim.
    ben ihracat Shenzhen bölümü ortağı Sonia, seninle yazıştığım için çok mutluyum.

Yeni PTV01C, bizim en popüler modelimizdir, diğer LCD projektörleriyle kıyaslamak istersen bizim projektörümüzün , SONY'i , EPSON, SANYO... : şu avantajları vardır.

1, TV alıcısında olarak kullanılabilir,
    2, Multi — kullanır,PC'e bağlayabilir, DVD, VCD, VCR, ve oyun makinelerine bağlanabilir
    3, lambanın ömrü uzun 6000 8000 saattir.
    4, lambanın fiyatı, düşük adeti sadece $ 12'dir.
    5, görüntü daha doğaldır

Numuneler için, biz, acele posta servisiyle teslimi kullanırız, 3 günde Çin'den Türkiye'ye ulaşan DHL, veya Fedex kargo ile göndeririz.
    (50pcs'in yukarısında) gönderim için biz bir ay civarında zaman alan deniz ulaşımını kullanırız!
    Numune için, açık teslim senin için maliyeti nedeniyle etkili değildir, senin, bildiğin gibi, Çin'den Türkiye'ye ticaret filosu fiyatı, ucuz değildir!
    Eğer sen, 20 parça olarak emrini doğrularsan, ticaret filosu fiyatı, daha makul olacak! Veya eğer senin, senin kendi ileticin varsa, biz, deniz ulaşımı tarafından onları yollaman için sana yardım edebiliriz!

eğer sen ticaret filosu yolunun beğenirsen bizi yüksek ölçüde takdir edeceksin.

Eğer sen, siparişi doğrularsan ben, hazırlaması için bizim üretim bölümümüze senin emrini vereceğim, eğer, herhangi bir soru varsa, bize sormak için lütfen kendini özgür hisset.

Zaman ayırdığın için teşekkür ederiz., bizim, senle uzun vadeli ve sabit ilişkiyi kurabildiğimizi ve senin işini desteklemek için yapabildiğimizin en iyisini deneyebildiğimizi umarız!

en güzel hürmetlerimle

Shenzhen Ally industrial Co.Ltd
    ihracat departmanı
    Sonia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUTANKHAMOUN -- 22 Nisan 2008; 14:17:08 >

• süpper çeviri :)
  • bu arada bilmiyorum reklam olurmu ama, olursa silinsin hemen, konuyu gümrük forum'a taşıdım.

http://www.gumrukforum.com/forum/Ticari-amacli-degil-toplam-kaca-gelir-t-968.html

takip edilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklord45

621 ytl cıktı cıhazın fıyatı hb de hayırlısı olsun ıyıkıde almısık 419 ytl ye bırde hedıyesı vardı bır zmanlar 41 ytlık onuda aldık bız baya ucuza geldı bıze yaws

düşürdüler fiyatı yine aynı fiyata.zaten hakkı bu fiyat.
  • sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: isacubukcu

süpper çeviri :)
  • arkadaşlar gümrük forumda bir arkadaş cevap vermiş firmanızdan gümrük kodunu alırsanız size yardımcı oluruz tarzında bu firmanız dediği çindeki firmamı acaba ? sanırımbiraz uraşırsak bu işten anlımızın akıyla çıkarız hepimiz daha iyi cihazlarla evde cinema keyüfü yaparız be yawf
  • Arkadaşlar almayı düşündüğünüz cihaz tv tunerli olduğu için ayrıca TRT'den bandrol alınması gerekiyor. Yani onu da hesaba katın.
  • yokmu yawf gümrükte kimsenin abisi amcası dayısı komşusu vs. tam net bişi ögrenemiyoruz aslında basit bir olay tabi adamın varsa ver sparişi yatır parayı adamlar versin kargoya hoooppp cihazlar gümrükte ondan sonrası garip kimse bilmiyo tam olarak ne yapılması gerekir...............................
  • evet china daki firmadan bahsediliyor.
  • saga sola bir soralım
  • Aslında şu gümrük mevzuatını tam olarak çözersek fırsatcıların elinden direk kurtuluruz. Her bir tüketici birey, kendi tüketim cumhuriyetini kurmuş olur. Üstünde inatla durulması gereken olayların başında gelse gerek bu olay.
  • Arkadaşlar merhaba, Yaklasık 5 gün önce hb den ivo t1800 edinmiş bulunuyorum. Aletle ilgili sıkıntım ise çok fazla gürültülü çalışması.. Bu konusa bir öneriniz varmı acaba? çalışma sesini nasıl azaltabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vampire181

Arkadaşlar merhaba, Yaklasık 5 gün önce hb den ivo t1800 edinmiş bulunuyorum. Aletle ilgili sıkıntım ise çok fazla gürültülü çalışması.. Bu konusa bir öneriniz varmı acaba? çalışma sesini nasıl azaltabilirim?

gürültü derken fan sesini kastediyorsan bunu önlemenin bir yolunun olmadığını zannediyorum ama benim yaptığım gibi ses çıkışını iyi bir sisteme yönlendirirsen bu sesi hiç duymazsın bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyayar -- 22 Nisan 2008; 15:46:24 >
  • çinli firmadan HS code ( taxes code ) istedim bakalım yarına kadar cevap gelir. kargo şirketleri ile görüşen varmı arkadaşlar ups gibi vs........
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.