Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi sipariş versek bir de alamama durumu ortaya çıktı.

hem fiyat artırdılar, hem urunu tedarik etmiyolar. ben bu işi anlamadım..
  • arkadaşlar ürünü tedarik etmişler. pazartesi kargoya vereceklermiş haberiniz olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat-i-

quote:

Orjinalden alıntı: The Ghost

The Ghost SANYO PLC-XW55 LCD PROJEKSİYON almayı düşünüyorum,fiyatı 965 ytl.
    bakıyorum arkadaşaların hepsi IVO T1800'dan çok memnun.
    düşünmeye başladım acaba 500 ytl fazla versem mi diye,SANYO PLC-XW55 kalitesi bu paraya değecek mi?
    Sadece bilgisayardan film izlemek için alıyorum.

linki:
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SANYO_PLC-XW55-LCD-PROJEKSIYON,1704.html

Arkadaşım iyi güzelde şimdi bu aleti aldın diyelim, 2000-3000 saat sonra (bu kadar dayanacağı da belli değil) lambası bitti, ne olacak şimdi kalk bu sefer en az 300-400$ dolar ver. Yani mantıklı düşündüğün zaman her yönüyle IVO daha cazip. 1-2 yıl sonra ne teknoloji çıkacağı belli değil. Bakarsın çok kaliteli cihazlar çok ucuza satılmaya başlar. O yüzden 500 ytl fazla vermenin bir anlamı yok bence. Tabiki yine de sen bilirsin. Film izlemek için alacam demişsin. Rahat rahat hergün istediğin kadar film izlemek var, bir de lamba bitecek diye korka korka izlemek var. Karar senin.

• quote:

Orjinalden alıntı: sevan132

arkadaşlar ürünü tedarik etmişler. pazartesi kargoya vereceklermiş haberiniz olsun...

Hadi bakalım gözün aydın. İyi günlerde kullan.
  • Arkadaşlar bilgisizliğimden dolayı kusura bakmayın bu projeksiyonu nasıl digiturk yayınına bağlarız Scart girişi göremediğim için soruyorum...Yada bağlayan varmı bu arada varsa sonuçlarından memnunmu acaba...
    İyi günler dilerim...
  • Dostum digiturk cihazının arkasında mutlaka kompozit(RCA) girişi(genellikle sarı renkte) olması lazım. Bu cihazı ancak bu şekilde bağlayabilirsin. Değil bu cihazda projeksiyonların çoğunda scart girişi olmaz.

• Arkadaşım iyi güzelde şimdi bu aleti aldın diyelim, 2000-3000 saat sonra (bu kadar dayanacağı da belli değil) lambası bitti, ne olacak şimdi kalk bu sefer en az 300-400$ dolar ver. Yani mantıklı düşündüğün zaman her yönüyle IVO daha cazip. 1-2 yıl sonra ne teknoloji çıkacağı belli değil. Bakarsın çok kaliteli cihazlar çok ucuza satılmaya başlar. O yüzden 500 ytl fazla vermenin bir anlamı yok bence. Tabiki yine de sen bilirsin. Film izlemek için alacam demişsin. Rahat rahat hergün istediğin kadar film izlemek var, bir de lamba bitecek diye korka korka izlemek var. Karar senin.

teşekkür ederim dostum.Şimdi siparişi veriyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat-i- -- 20 Nisan 2008; 13:06:18 >
  • hanı yaw kımse vıdeom hakkıında yorum yapmamıs cokmu kısa oldu ne
  • videon hakkında yorum yapayım video görüntüsü oldukça güzel ama görüntü biraz kare kare ilerliyor ama tahminen kameradan kaynaklanıyor. ama video oldukça tatmin edici...
  • iyi düşünmeli..
    Bu cihazdan HB'den aldım. Fakat 2 adet ölü piksel mevcuttu iade ettim. Bir sürü zorluk çıkardılar. Yok standart değerlerde cart curt. Bende haklarımı biliyorum, 7 gün içinde iade hakkım var dedim, cihazı yolladım.
    Şunu iyi düşünmeli TEKNİK DESTEK var mı yok mu? Ne garantiye giriyor ne girmiyor. Satıcılar maalesef bunları gizliyorlar. Yarın öbür gün cihaz bir arıza yaparsa ki muhakkak yapacağından eminim en az 2 ay sizi süründürmiyecekleri ne malum. Cihazın herkes güzelliğinden bahsetmiş. Olabilir. Önemli olan bunu 1 ay kullanmıyacaksınız. Cihazı alırken 2 değil 10 kere düşünün derim. Arkasındaki teknik destek yok. Ve kullanılan malzemelerde kusur olabilir. Benim 2 piksel bozuk çıktı. Size de şans vurabilir. İşinizi şansa bırakmayın derim.

Neticede ÇİN malı. Benim tavsiyen alacaksanız Acer X1160 4000 saat lamba ömrü var ben onu düşünüyorum. Biraz faydam olmuşsa ne mutlu bana. Başka bir cihaz tavsiye eden varsa memnun kalırım.

• o iki tane ölü piksel çok mu sorun yaratıyordu? görüntüde hemen göze çarpıp raharsız ediyormuydu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikiradami

iyi düşünmeli..
    Bu cihazdan HB'den aldım. Fakat 2 adet ölü piksel mevcuttu iade ettim. Bir sürü zorluk çıkardılar. Yok standart değerlerde cart curt. Bende haklarımı biliyorum, 7 gün içinde iade hakkım var dedim, cihazı yolladım.
    Şunu iyi düşünmeli TEKNİK DESTEK var mı yok mu? Ne garantiye giriyor ne girmiyor. Satıcılar maalesef bunları gizliyorlar. Yarın öbür gün cihaz bir arıza yaparsa ki muhakkak yapacağından eminim en az 2 ay sizi süründürmiyecekleri ne malum. Cihazın herkes güzelliğinden bahsetmiş. Olabilir. Önemli olan bunu 1 ay kullanmıyacaksınız. Cihazı alırken 2 değil 10 kere düşünün derim. Arkasındaki teknik destek yok. Ve kullanılan malzemelerde kusur olabilir. Benim 2 piksel bozuk çıktı. Size de şans vurabilir. İşinizi şansa bırakmayın derim.

Neticede ÇİN malı. Benim tavsiyen alacaksanız Acer X1160 4000 saat lamba ömrü var ben onu düşünüyorum. Biraz faydam olmuşsa ne mutlu bana. Başka bir cihaz tavsiye eden varsa memnun kalırım.

dostum verdiğin bilgiler çok güzel de fiyatı insanın başını döndürüyor.6000 saat lamba ömrü ne demek. 2 yıl garanti var bozulursa da bozulsun.
    Bir tane daha al diğerlerinin fiyatına geliyor.

• İthalatçı firmanın en kısa sürede, İstanbul - Ankara - İzmir - Bursa ...... gibi büyük şehirler de servis açarşarsa cihazı alan arkadaşların yüreğine su serpmiş olur.
  • arkadaşlar iki gündür kullanıyorum size görüşlerimi sunayım.

öncellikle servis olayına hiç girmemek gerek yeteri kadar iyi hizmet vermeyeceklerini bilmek için kahin olmak gerekmez

gelelim alete o kada büyük ki ben çok sorun yaşıyrum hala evde nereye koysam diye düşünüyorum. yani 37 ekran tv ile aynı ağırlıkta ve genişliği de aynı sanki projeksiyon değil de tv yerleştiriyorum. tavana koysan olmaz kafama düşer diye korkuyorum, duvara monte için çok güçlü bir raf lazım ve en az 45 cm lik bir raf, sehpaya koysanız evin ortasıda en büyük sehpanız gitti ve üstü tamamen dolu. size tavsiyem boyutunu herhangi bir yer üzerinde ölçerek doğru tahmin etmeye çalışın. ben bu kadar büyük olduğunu tahmin edemedim.

ikinci bir husus ses olayı yani fan sesi. bu konudan kimse bahsetmemiş ama ben çok rahatsız oluyorum. acaba sırf bu yüzden bazen aleti açmamayı düşünen var mı benim gibi. ama şunu da söyleyeyim diğer projeksiyonlardaki fan sesleri de böyle mi bilmiyorum. benim hayatımda gördüğüm ikinci projeksiyon diyebilirim.

ama görüntüsü sizi tatmin eder. ekranı fazla büyütmeyin, sinema salonu işletmeyeceksiniz sonuçta... küçük ekran, net görüntü parolamız bu. büyük ekran için kablolar çok önemli. tv si uyduda gayet iyi hem de bilgisayardan bile iyi. dvd yi olmadığı için denemedim. bilgisayar bağlantısı yani vga kaliteliyse çok net görüntü alırsınız ama benim gibi uydurmasyon bir kabloya vga girişi bağlarsanız sonuç bilgisayarda orta düzey.

altındaki keystone ayarı benim işime yaradı ekranın sağ alt ve sol alt köşelerinde netlik sorunu yaşadım . keystone bunu düzeltti. biraz da ekranın altındaki genişlemeyi düzeltti. bence bu alette düzgün bir ekran görüntüsü alırsınız ben çok sıkıntı yaşaadım.

size son bir tavsiye ekran çok büyük olmasın. ben 3 m den 220 cm lik dev bir ekran görüntüsü aldım. dün ilk kez film izledim ekrana mecburen yakın oturduğum için ekrana yetişemedim. ekranın tamamına hakim olamadım hatta ilk başta midem bulan dı izlediğim filim baya hareketliydi.

yorumlarım tamamen gerçek ve yansızdır. sorusu olana cevap verebilirim. resme gerek kalmadı zaten yeteri kadar var. size alın veya almadın demeyecem zira kimisi için mükemmel ama kimisi içinse vasat. tercih size kalmış

• sesinden bahsetmişsin çok mu rahatsız edici?
    Korkmaya başladım.
  • Gürültüsü çok rahatsız etmiyor daha önce azda olsa infocus 4805 kullandım fansesi ondada baya vardı ben tek eksik yönü olarak kumandasını görüyorum kumandanın alıcısı yanda ve kumanda kuvvetli değil sadece gördüğü açıyla çalışyor bide belki bendekinde sorun var kumandası belirli aralıklarla takılıyor çalışmıyor ama bu paraya gerçekten ucuz duvarım sarı olmasına rağmen tatmin edici görüntu alıyorum
  • Cihazını yeni alan arkadaşlar, hepinize hayırlı olsun. Pazar gününü cihazın ve perdenin montajıyla geçirdim. Çıkan aksilikler yüzünden bayağı uğraştım. Cihazın montajı 5 dakikamı almadı. Ama o perde yokmu o perde tam 3 saatimi aldı. Perdeyi tavana asıyordum ki birden elimden kaydı pat yere. stor patladı. Yaylarını tekrar yerine koyup düzeltene kadar bittim. Ama sonuçta yaptım. Çok da güzel oldu. Koltuğa kurulup da dev ekranda bir film izledikten sonra günün bütün yorgunluğunu unuttum. @darklord45 kardeş videon çok kısaymış be hatta ona video demesek daha doğru olur. Biz ona ard arda çekilmiş 2 resim diyelim.
  • arkadaşlar cihazın po...u çıktı remen sagır sultan bile duydu artılarını eksilerini kas büyük agır hantal ama ucuza evde sinema keyfi yaşatıyor ve lamabsı ucuz hemen hemen her ekeltirikçide bulunur teknik destek bencede vasattır uydurma bir kaç elektronikçi ile anlaşmıştır bunu getiren vatandaş kurallar geregi aslında bu tarz cihazların HD modelleride var ama nedense türkiye ye geliyor ama eli kulagında yakında onlarda düşer piyasaya o yüzden çok pahalı cihazları sırf tipi veya güzel kasası için almak benim aklıma hiç yatmıyo al bunu kullan bir ikisene sonra bunların hd olanları gelicek al bitane ondan babalar gibi kullan hem yeni modellerin tipleri çççooooookkkk daha iyi o yüzden çok dikkatli bir seçim yapmak lazım şimdi sony hd bir makina alsan 3000 saat sonra ne olacak sen 700 ytl ye lamba alırken vatandaş bi 2000-3000 saat daha izledikten sonra 30-40 ytl ye lamba alıcak hemde en yakın elektrikçiden sende o 700 ytl lik lambayı nerden bulacam diye fellik fellik arayacaksın olay budur......
    gelecek zamanda türkiye de ucuy yollu bulabilecegimiz hd cihazlar..........

http://www.ally3.com/products/2746.htm
    http://www.fuzing.com/vli/002099161289/Multi_Media-LCD-Projector-for-Home-Theatre
    http://www.vinew.net/view/3LCDLX2.htm
    http://www.oxproseries.com/servlet/Detail?no=11
    http://htp-projector.en.alibaba.com/product/50326759/202029799/Projectors/HD_ready_projector.html
    http://karaokesupply.diytrade.com/sdp/708054/4/pd-3683949/4065919-0.html

ARKADAŞLAR BİR TEKLİFİM VAR İLK SIRADA OLAN CİHAZ AKLIMA BAYA YATTI FİYATI UCUZ OLSA GEREK
    http://www.ally3.com/products/2746.htm

China
    Production base and sell headquarter:
    Key contact: MR Victor ke
    Miss linda liu
    Email: victor@ally3.com
    allysell@vip.163.com
    MSN: victorkyf@msn.com
    Tel: 86-755-82046948/82045948
    Mobile: 086-13312907523
    Fax: 86-755-82044929
    Office Add.: 11B,Block 2, Dushiyangguang Building, No.6017,Shennan Road, Futian, Shenzhen, China.518040
    Factory Add.: No. 10 Building, Huangmabu Industrial Park, Xixiang, Bao'an, Shenzhen, China
    After sell service: allyservice@vip.163.com
    Europe:
    Customers from Eu. Please email
    allysell2@vip.163.com
    BEN DERİMKİ ARKADAŞLAR İNGİLİZCESİ İYİ OLAN BİR ARKADAŞ FİYAT TEKLİFİ ALSIN 15-20 ARKADAŞ BİRLEŞİP SPARİŞ VERELİM GÜMRÜKTE TANIDIGI OLAN BİR ARKADAŞDA KONUYU DANIŞSIN BİR YOLUNU BULUP CİHAZLARI ALALIM EMİNİMKİ ÇOK UCUZDUR BU CİHAZLAR.

• China olayına +1 ismim yazılabilir.
  • selamlar,

adana da oturuyorum. sabah burada var oldugu yazılı "şilan kayış toptan bilgisayar"ı aramak üzere evden cıktım. işgem e gittim. kapıdaki gorevli 1.5 yıl once buradan tasındıklarını soyledi ve yeni adresi verdi. verdigi adreste de bulamadım. civardaki butun esnafa sordum. oyle bir bilgisayarcının burada olmadıgını belirttiler. bunun uzerine 3651133 nolu teknik servise ait oldugu soylenen telefonu aradım. surekli hata veriyor. ne oldugu mechul. tuketici olarak adamlara ulaşma umudum kalmadı.

pazar gunu cihaz için sipariş vermiştim. teknik servis olmaması cok kotu oldu. sipariş iptal.

eger el yapımı projeksiyonlarla ugrassaydım cihazı kacırmazdım. ama bu haliyle bana gore degil.

oteki sehirlerde teknik servis olarak durum nedir bilmiyorum. adana da bu sekilde.

yugams ın bahsettigi cihazlar ivo 1800 nun cok otesinde, hdmi girişler falan gordum. gayet uygun, ülkeye girişin bir yolunu bulmak lazım.

hb ile de gorustum fiyat artısıyla ilgili: 418 ytl lik kampanya sona ermiş, firma yeni bir kampanya acmıs(457 ytl). o da bugun sona eriyor

son not: hb ile ilgili sorunlarınızı sikayetvar.com a ulastırın. hemen cozuluyor :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.