ahada vıdeo dıyecem ama vıdeo konulmuyor bı turlu resım kyma var vıdeo yok bırı tarıf etsın koyayım
aliyayar arkadaşım çok sagol masa üztü görüntüsünü sonunda gördük sayende valla helal olsun resim yükliyicem dedi herkez kimsede tık yoktu sen yüklemişsin.
darlord45 kardeşim sen videoyu kaydet rapide upload et burada linkini ver kafi gerisini meraklıları halleder
Mrb. arkadaşlar bildiğiniz gibi cihaz dün elime ulaştı. Dün akşam tam yerleşimini yapmasamda arakadaşlar için birkaç foto çektim. Akşam internetim olmadığı için foruma koyamadım. Şimdi o fotoları yüklemeyle uğraşıyorum. Perdem var fakat kurmadığım için resimleri sarı renkli duvarda aldım. Ayrıca cihazla duvar arasındaki konumu da o anki kablo durumuna göre yaptım. İnşallah tam düzeni kurunca da foto eklerim. İlk izlenimim bu fiyata bu projeksiyon, tek kelimeyle super. Beklentimin çok üstünde çıktı. Öncelikle "Kargaya, yavrusu şahan görünürmüş" anlayışı içinde olmadığımı belirtmek isterim. Düşük bir bütçeyle evde sinema keyfi yaşamak isteyen arkadaşalar bence bu ürünü kaçırmasın. Tabiki profesyonel markalarla karşılaştırılmaz ama bana fazlasıyla yetti. Daha önce BenQ marka 2 cihazı da deneme fırsatım olmuştu. Karanlık ortamda aynı zevki aldım diyebilirim. Dediğim gibi güzel bir düzenek, ince ayarlar ve perdeyle performasın kat kat artacağına inanıyorum. Yakında düzeni kurduktan sonra da foto eklerim. Çektiğim resimleri şu anda upload yapıyorum birazdan aşağıya eklerim.
Saygılar...
Arkadaşlar bütün resimler vga kablosuyla pcden alınmıştır. ilk resim 800*600 diğerleri 1024*768 de alınmıştır. Dediğim gibi konumlandırma doğru değildi, biraz daha duvara yaklaştırmak gerekiyordu cihazı ama imkanlarım bu kadardı. Boyut hakkında fikir edinebilmeniz açısından duvara normal bir cd yapıştırdım. Sağ üst köşede görülen karartı sonradan farkedip düzelttim şimdi sorun yok. Geç açılmasın diye resimleri thumb olarak koyuyorum.
The ghost dostum emeğin ve paylaşımın için teşekkürler. Cihaz fiyatına göre, vga bağlantı da iyi iş çıkarmış gibi görünüyo. Tv performansından memnun kaldın mı ? Ses tatmin edici mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: max-well
The ghost dostum emeğin ve paylaşımın için teşekkürler. Cihaz fiyatına göre, vga bağlantı da iyi iş çıkarmış gibi görünüyo. Tv performansından memnun kaldın mı ? Ses tatmin edici mi ?
Rica ederim dostum. Bir faydam dokunmuşsa ne mutlu bana. İnan bu cihazın gerçek performansı çektiğim resimlerden çok daha iyi dediğim gibi gerekli şartları ayarlamak lazım. Ayrıca uzun vga kablosunun da dezavantajı var kısa bir kabloyla netlik çok farkedecektir. Ben mecburen uzun kullandım. Cihazın kendi tunerinden bahsediyorsan deneme şansım olmadı. Normal uydu cihazıyla çok iyi. Ayrıca ses sistemim olduğu için de cihazın kendi sesini denemedim. Sesten fazla bişey beklememek lazım sonuçta 2 küçük spk. normal bir TVnin sesi gibi düşün.
Resimler için teşekkürler. Çok faydalı oldu. Gerçek görüntüler fotolardan daha iyidir eminim. Makineler gerçek görüntüyü veremiyor maalesef. Pixelleri görmemek için görüntüyü biraz küçülterek, yani makineyi duvara biraz daha yaklaştırarak alınan görüntü hem daha parlak hemde daha net olur eminim. Güle güle kullanın.
quote:
Orjinalden alıntı: tamay_aytam
Resimler için teşekkürler. Çok faydalı oldu. Gerçek görüntüler fotolardan daha iyidir eminim. Makineler gerçek görüntüyü veremiyor maalesef. Pixelleri görmemek için görüntüyü biraz küçülterek, yani makineyi duvara biraz daha yaklaştırarak alınan görüntü hem daha parlak hemde daha net olur eminim. Güle güle kullanın.
Bişey değil dostum. Dediğin doğru. Ayrıca dediğim gibi net görüntü almak için çok etkenler var. Mesala; kaliteli bir perde, doğru konumlandırma, kaliteli ve mümkün oldukça kısa bir bağlantı kablosu, hem cihazın hemde bağladığımız kaynağın görüntü ayarları gibi faktörler görüntü kalitesine direk etkenlerdir.
film sey97rederken hareketler çok titreşim yapıyor mu arkadaşlar?
quote:
Orjinalden alıntı: murat-i-
film sey97rederken hareketler çok titreşim yapıyor mu arkadaşlar?
Kesinlikle öyle bir sorun yok. çok değil hiç titreşim yok.
the ghost resimler ve bilgiler için teşekkürler bende sipariş vermiştim artık benimki cumartesi gelir bende vga dan görüntü almayı düşünüyordum 5 metrelik kablo almıştım görüntüyü kablonun uzun olması çok etkilermi öyleyse artık 1,5 metrelik alıp kasayı taşırım
Hayırlı olsun dostum inş. memnun kalırsın. Aldığın 5 mt. kablo dandik değilse bir sorun olmaz bence. Bilgisayarı taşımak biraz zor olur herhalde. Benim kullandığım kablo 10 mt kaliteli bi kablo ama bir ucu erkek diğer ucu dişi monitör uzatma kablosu, yani cihaza takmak için bide 1 mtlik 2 ucu da erkek kablo kullanmak zorunda kaldım o yüzden görüntüde netlik problemi oluştu. Resimleri çektikten sonra, kasayı cihazın yanına taşıyıp elimedki 1 mtlik kabloyla denedim. Gerçekten çok büyük fark var. 3. resimdeki forum sayfası resminde dikat edersiniz yazılarda bir netlik sorunu var. Bu şekilde ise o yazılar harika görünüyordu. Resimlerimdeki sağ köşede çıkan karartı ise önce canımı sıktı. Kalktım cihazı söktüm. Meğerse fresnelin önüne kablonun bi ucu gelmiş o kabloyu köşeye bantladım sorun çözüldü. Cihazın ışık dağılımı gerçekten çok iyi görüntünün her yeri aynı.
verdiğin bilgiler için teşekkürler yarın gelirse aksama gelismeleri yazarım
The Ghost kardeş resimler için çok tşk evet anlaşılacagı gibi fiyatına göre çoook iyi bir cihaz tek kötü yanı kasası yani tipi çok çirkin yawf güzel olan yanı ise lambası metal halide yani her terde kolayca bulunur uzun ömürlü görüntü kalitesi iyi daha ne olsun
off 390 na almadık fiyatı gittikçe şişiyor!!
resimler için çok teşekkürler The Ghost ..
Gerçekten ya fiyat yine yükselmiş sabah 457ytl'ydi şimdi 463 ytl olmuş. Keşke ihtiyacı olan arkadaşlar ilk günden alsaydı. Ben CD rafı hediyesiyle, kargo bedava 418 ytl 4 taksit almıştım... Lamba sorunu olmadığı için dev ekran TV niyetine kullan. Pahalı cihazlarda lamba bitecek diye kullanamamak, film izlerken lambayı düşünmekten filmi anlamamak, hatta filmde durağan sahneleri lamba bitmesin diye forward etmek korkusu yok
The Ghost un gönderdiği resimlerden sonra topiğin ateşi sönmüş galiba. Sanırım resim bekleyen herkes, fiyat şişsede sipariş verdi pusuda bekliyo.
quote:
Orjinalden alıntı: The Ghost
Arkadaşlar bütün resimler vga kablosuyla pcden alınmıştır. ilk resim 800*600 diğerleri 1024*768 de alınmıştır. Dediğim gibi konumlandırma doğru değildi, biraz daha duvara yaklaştırmak gerekiyordu cihazı ama imkanlarım bu kadardı. Boyut hakkında fikir edinebilmeniz açısından duvara normal bir cd yapıştırdım. Sağ üst köşede görülen karartı sonradan farkedip düzelttim şimdi sorun yok. Geç açılmasın diye resimleri thumb olarak koyuyorum.
chost gordugum kadarıylşa cxıhazda bı proplem var bendede vardı actım bantla duzeltım aynı sorun sendede var galıba tv tuner ekranla objektıf arasında bosat bırakmıslar sallanıyor ve duvarda ucgen seklınde sag ust tarafta bı karatı yapıor o bendede vardı ucgen seklınde ben actım cıhazı ve bantla sabıtledım tv tunerı sanırım sendede aynı proplem var resımlerde ole gozukuyor ben actım cıhazı duzeltım rahatsızlık verıyordu gozum hep oraya takılıyordu
Orjinalden alıntı: darklord45
chost gordugum kadarıylşa cxıhazda bı proplem var bendede vardı actım bantla duzeltım aynı sorun sendede var galıba tv tuner ekranla objektıf arasında bosat bırakmıslar sallanıyor ve duvarda ucgen seklınde sag ust tarafta bı karatı yapıor o bendede vardı ucgen seklınde ben actım cıhazı ve bantla sabıtledım tv tunerı sanırım sendede aynı proplem var resımlerde ole gozukuyor ben actım cıhazı duzeltım rahatsızlık verıyordu gozum hep oraya takılıyordu
Aynen dostum zaten bir üstteki mesajımda belirtmiştim. Tunerin kablosu fresnelin önüne gelmişti.
Orjinalden alıntı: The Ghost
Resimlerimdeki sağ köşede çıkan karartı ise önce canımı sıktı. Kalktım cihazı söktüm. Meğerse fresnelin önüne kablonun bi ucu gelmiş o kabloyu köşeye bantladım sorun çözüldü.
AKILLI TV YE VIDEOSUNU YUKLEDIM ONAY ALINCA LINK KOYARIM IZLERSINIZ KURTLAR VADISINDEN BIR SAHNE CEKTIM ODA WEPCAMLE CEKTIM AMA YINEDE GUZEL GORUNTULER