Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: isocolak

http://video.google.com/videoplay?docid=-4642612800099781942

bu adrese arkadaşın birisi video sunu yüklemiş bakmak isteyenlere duyrulur.

Dostum, bu topic içinde daha önce verildi. Görüntü pek sağlıklı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Ghost

Bir aksilik olmazssa bu akşam ekliyorum fotoları...

Dostum çok iyi olur, hazır max. karta ufak da olsa bir indirim varken bende almayı düşünüyorum. Ama duvara asınca yamuk bir görüntü almak da istemiyorum. Sonuç olarak cihaz gerçekten çok ucuz ama işimize de yaramalı almışken. Lütfen keystone hakkında da yorum yapar mısın?

Selamlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbilge

quote:

Bir aksilik olmazssa bu akşam ekliyorum fotoları...

Dostum çok iyi olur, hazır max. karta ufak da olsa bir indirim varken bende almayı düşünüyorum. Ama duvara asınca yamuk bir görüntü almak da istemiyorum. Sonuç olarak cihaz gerçekten çok ucuz ama işimize de yaramalı almışken. Lütfen keystone hakkında da yorum yapar mısın?

Selamlar..

Dostum, cihazı duvara asacaksan keystone zaten işine yaramaz. Yani zaten cihazı perdeye tam düz şekilde ayarlayacaksın burda keystoneye ihtiyacın kalmaz. Eğerki cihazı bir sehpa üzerine koyup önünü kaldıracaksan o zaman keystoneye ihtiyacın olur. Yine de bu konudaki görüşümü akşam yazarım. Saygılar...

• Arkadaşlar cihaz biraz önce elime ulaştı. Akşam eve gidip denemek için sabırsızlanıyorum. Desene bugün KV Pusu'yu dev ekranda izleyecez. Akşama şenlik var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabrero

merhaba,

cihaza birsey olması durumunda garanti kapsamında goturebilecegimiz teknik servisler hangileridir?

link veya telefonları varsa cok makbule gecer.

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???
  • anlayacağınız garanti sorun. 7. maddeye bakarmısınız. cihaz,garanti belgesi ve fatura ile yetkili servise gidilmesi zorunludur. demiş sanki her ilde servisi varmış gibi.demekki kargoyla falan yollasan servise kabul etmeyecekler. üstelikte istanbula en yakın servi çanakkale .ürünlerin çoğunun istanbula satılacağını düşünürsek servis işinde astarı yüzünü geçer.cihazı alan arıza yaparsa yenisini alsın daha iyi demeye getirmişler.ama ben genede dayanamayıp alcam galiba hele şu resimlei görelimde
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kabrero

merhaba,

cihaza birsey olması durumunda garanti kapsamında goturebilecegimiz teknik servisler hangileridir?

link veya telefonları varsa cok makbule gecer.

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=15530&productid=ofisview503

Arkadaşlar 750 YTL'ye markalı DLP projektörler var 800x600 çözünürlüklü.

Tek sorun lamba fiyatıysa Bu IVO'ları 100 saatten fazla kullanacağınızın garantisi var mı? Istanbul'da servisi bile yok. Umarım gözü kapalı alanların haberi bile yoktu.

Bu tek LCD teknolojisine ve ucuz lambaya sahip projektörler Amerkada'da 1 yıl önce bomba gelişme diye düştü piyasaya HASBRO firması üzerine atladı 300 USD fiyattan çıkaracaklardı piyasaya lambası da 30 USD idi. 2 ay içinde bitirdiler çok fazla şikayet oldu ürünün dayanıklılığı ve LCD panellerin ışık kaynağının etkisiyle renklerinin deforme olması vb.

ben zaten 3LCD teknolojisne bile güvenmiyorum her akşam POWER düğmesine bastığımda korka korka seyrediyorum.

Tek LCD teknolojisine güvenip bu riske girmenize de şaşırıyorum.

• Merak edenler için cihazı söküp lambasının resimlerini çektim. Cep telefonuyla çekildi idare edin artık. Akşam duvar resimlerini fotoğraf makinasıyla çekecem.

• Ghost dostum, bu akşam fotolar için sen den çok ümitliyim. Daha şimdiden projeksiyonu söküp resim göndermişsin. Zira cihazı alan arkadaşları tek tek kaybettik biliyosun. Akşama resimler için çok geç olmadan gönderdirirsin umarım. Özellikle kurtlar vadisini izlerken kulaklarını çınlatıcam. Saygılar ...
  • 10 KG lik bir kutleyi salonumun buyuk olmasina ragmen gormek istemem dogrusu
    Birileri forumda bagira cagira bunun reklamini yapiyordu. Simdi ortalardan kaybolmus..
  • quote:

Orjinalden alıntı: max-well

Ghost dostum, bu akşam fotolar için sen den çok ümitliyim. Daha şimdiden projeksiyonu söküp resim göndermişsin. Zira cihazı alan arkadaşları tek tek kaybettik biliyosun. Akşama resimler için çok geç olmadan gönderdirirsin umarım. Özellikle kurtlar vadisini izlerken kulaklarını çınlatıcam. Saygılar ...

Bir aksilik çıkmazssa fotoları çekecem dostum. 180*180 perde ve cihazı duvara montaj için sağlam bir 37 ekran tv sehpası ayarladım. Aslında bugün bunların duvara montajıyla falan uğraşmayı düşünüyordum ama hem dizi var hem de foto falan bugün kalacak artık.
  • Hepsi burada.com da cihazın fiyatı şişmeye devam ediyo. 457 ytl olmuş.
  • yarın foto filan görüp değerlendirene kadar 500 ytl yi gececek galiba fiyatı baksanıza durmadan artıyor
  • Arkadaşlar ortadan kaybolduğumuz falan yok cihazdanda hala ilk günkü gibi memnunum ve tavsiye etmeye devam ediyorum fotoğraf konusuna gelince zaten birtane ekledim bence o fotoğraf bile yeterli ama sorular genelde masaüstü konusunda olmuş ekran çözünürlüğünü 800*600 yaparsanız yazılar çok rahat okunabiliyor ben şuanki cevabıda bu dev ekrandan yazıyorum sadece cihazda çok azbir netlik sorunu var okadar yani ekranın tamamının netliği aynı değil bazı bölgelerde biraz bulanıklık var diğer arkadaşlarınki nasıl bilmiyorum ama tek sorun bu ama film izlerken yada bilgisayar oyunu oynarken (oyun oynamayı sevmem ama sadece görüntü kalitesini görmek için denedim) bu hiç farkedilmiyor kısacası cihazı hala şiddetle tavsiye ediyorum...
  • işte masaüstü görüntüsü cihaz 3 m uzaklıkta görüntü 1,5 m*2m (duvardaki gerçek görüntü fotoğraftakinden çok daha güzel)
    http://img517.imageshack.us/img517/1193/newhpim9309zv9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyayar -- 17 Nisan 2008; 21:19:43 >
  • cihazda indirim yapmışlardı ben 298$+kdv ye almıştım sonra 278$+kdv yapmışlardı şimdi ise 294$+kdv. aslında daha günü dolmadan tekrar fiyatını çıkartmışlar ve hala indirimde diye yazıyorlar. hepsiburada
  • cihazı alan arkadaşlar cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın. aksi yorumlara kulak asmayın burda kimse kimseye zorla alın diye zorlama yapmıyor. isteyen bu cihazı alır parası çok olanda markalı pahalı projeksiyonlardan alır. çoğunuz bilgisayarın masaüstü resimlerini istiyorsunuz. hepinizide iyi amlıyorum ama daha öncedende belirttiğim gibi vga kablom olmadığı için deneyip resim çekemedim. 8 gün önce hepsiburada ya 10metrelik vga kablo siparişini verdim fakat hala gelecek. büyük bir ihtimalle yarın gelir. uydudan çekilmiş görüntüler 1. sayfada mevcut hem aydınlıkta hemde karanlıkta çekilmiş fotolar. saygılarımla.
  • Orjinalden alıntı: aliyayar

işte masaüstü görüntüsü cihaz 3 m uzaklıkta görüntü 1,5 m*2m (duvardaki gerçek görüntü fotoğraftakinden çok daha güzel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyayar -- 17 Nisan 2008; 22:26:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: max-well

Hepsi burada.com da cihazın fiyatı şişmeye devam ediyo. 457 ytl olmuş.

tam hb ye gore bir davranış

1 gunde 40 ytl geçirmişler
  • vıdeo nasıl eklenıyor soleyın atayım valla kurtlar vadısını onda ızledım bugun cok ıyıdı pc de paınkılerı oynadım oyunda ıyı fakat masa ustu yazılar bıra tabı net degıl ama okunmuyacak gıbıde degıl oda bıraz ayarlarla oynamak mesafa ve zum olayına baglı ben keytone yaptım artı bıde yansıttıgım duvar sarı renk yınde super
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.