Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Goruntu gercekten guzel.Ancak ses ve agirlik ayri bir sorun
  • Ağırlık sorun değil alet 10 kg ağırlığında olması lazım yanlız ses konusu kafamda soru işareti çıkarıyor...
    Acaba xbox360 ile kullanırken cihazın resimlerini çekebilirmisiniz birde vga üzerinden bağlıyorsunuz dimi..
    Son olarak lcd monitor almak istiyordum fakat bu aletin tv tuner özelliği olması nedeniyle tercih ediyorum zaten çok geniş bir alanda kullanmayacağım aleti dağılma olmayacağını tahmin ediyorum.....görüntününde şu anda kullandığım tüplü tv ye oranla bayağı fark edeceğini tahmin ediyorum (bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum) en son olarak lambanın piyasa fiyatı ne kadar acaba ....
  • Cok fazla umutlanmani tavsiye etmem.Cunku bu makina HDTV destekli degil.O yuzden 360 icin yetersiz kalabilir
  • EVET SU GUN ITIBARIYLE CIHAZIMA KAVUSTUM CIHAZ GERCEKTENDE O FIYATIYLA ONE CIKAN BIR CIHAZ OLDU BENIM ICIN O FIYATA BU KALITE GERCEKTEN BEKLEMIYORDUM GORUNTU ON NUMARA YANI EV KULLANICILARI ICIN ON NUMARA IHTIYACISINI KAT KAT KARSILAYACAK BIR CIHAZ ARKADSLAR CIHAZI DVX DE DENEDIM SES VAR GORUNTU SUPER 2 METREDE YAKLASIK TAHMINI BILMIYORUM OLCMEDIM OBJEKTIFTEN TAM NETLIGINI AYARLAYINCA 2 METREYE 1,80 CIVARINDA BIR GORUNTU ALDIM SARI RENKLI DUVARIMDA DIKKAT EDIN DUVAR SARI RENK OLDUGU HALDE KAT VE KAT GUZEL BIR GORUNTU ALDIM TV VE PC DIGER BAGLANTILARI KABLO OLMADIGI ICIN DENYEMEDIM ILERKI GUNLERDE INSALLAH DENEYIP ONUDA SOLERIM FOTOGRAF CEKEMEDIM COK ZEVKINE DALDIM HIC VAKIT KALMADI KEYSTONE OLAYINA GENE HIC GIRMEDIM CUNKU BENDE GAYET ORANTILI GUZLE BIR DUVAR GORUNTUSU VERDI ZEMIN SARI OLMASINA RAGMEN ALMAYAN ARKADSLAR SIZE SOLUYORUM MAKINAYI GONUL RAHATLIGIYLA ALABILIRSINIZ HA KIMSE DEMESIN ISIK ALTINDA GORUNTUSU NASILDI DIYE SINAMA SISTEMLERI ISIK ALTINDA COK ZEVKLE IZLENEN BIR SISTEM DEGILDIR OLE OLSAYDI BELEDIYE SINEMALARINDA ISIKLARI YAKARLARDI HERKES AYDINLIKTA IZLERDI FILIMLERI ILERKI ZAMANLARDA EN KISA ZAMANDA PERDEMI HAZIRLAYINCA BEYAZ PERDE USERINDEKILERI GORUNTULERIN RESMINI CEKIP KOYACAM BURAYA ARKADSLAR ALAN ARKADASLAR HAYIRLISI OLSUN HESAPLILIGLA VE BEKLETILERI KARSILAMASYLA URETICI FIRMAYI TEBRIK EDERIM BIZE BU KADAR HESAPLI BIR SEKILDE SINEMA KEYFINI YASATTIKLARI ICIN ON NUMARA BIR CIHAZ ALAN ARKADASLARA HAYIRLISI OLSUN GONUL RAHATLIGIYLA ALABILIRLER

• quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Cok fazla umutlanmani tavsiye etmem.Cunku bu makina HDTV destekli degil.O yuzden 360 icin yetersiz kalabilir

ARKADSIM HD CIHAZI SAN BU FIYATA HERHALDEKI SUNAMAZLAR HD KALITESINE GECEN TELEVIZYON KANLALARIDA SINIRLIDIR ZATEN PAHALI BIR SISTEM OLMAKTA VE TV KANALARI BUNUN ALTYAPISINI PAHALI BIR SISTEM OLDUGU ICIN CAMARELAR DEGISECEK VS.VS COGU KANALA BU SISTEME GECEMEMEKTEDIR HA SEN ILLAKI COK SUPER CIHAZ DIYORSAN YUKARIDA BEN BIR LINK ATTIM 30000 ANSI LUMENLIK CIHAZ 4 KISI ZOR KALDIRIYOR DUNYADAKI SUAN PROJEKSIYONLARIN EN USTUNU FULL HDD HADI BU YUKE GIREBILIYORSAN AL BAKALIM O CIHAZI BILMIYORUMDA 50 MILYARDAN ASAGI DEGILDIR HERALDE O CIHAZ YUKARDA LINKI VAR ATTIM VIDEOSU BI IZLE VE GOR FULL HDD OLMA BOLE BIR CIHAZ DERSIN EE TABI BU CIHAZLA O CIHAZI KIAYASLAMAK BIRAK YANINDAN GECEMEK IMKANSIZ HA BU CIHAZ EV KULLANICILARI ICIN TEKETICIYI DUSUNEREK HAZIRLANMIS BENCEDE PARASINA GORE BUGUN COK IYI PERFORMANS VEREN BIR CIHAZDIR BENCE BUGUN NETTE BIRCOK EL YAPIMI PROJEKSIYON ADI ALTINDA TOPIK ACIP INSANLARA YAPAMAYACAKLARI SEYLERI VAAD EDIP O KISVE ALTINDA PARA KAZANAN SITELER VAR BENCE KIMSE ALDANMASIN NE SU CIHAZ GIBI KASA YAPABILIRSIN NDE BU KALIYEI YAKALARSIN O SITELERDEN BUGUN EL YAPIMI PROJEKSIYON ICIN MALZEME ALSAN 550-650 CIVARI PARCA MALZEME PARASI TUTUYOR ZATEN SADECE VE BIRDE LCD FLEXLERI COK HASASTIR YIRTILDIGI ZAMAN HADI SIL BASTAN BENCE IDEAL BIR CIHAZ BU ZATENDE FAZLA BISEY BEKLEMEKTE YERSIZ OLUR ON NUMARA BIR CIHAZ BENCE FIYATIYLA VERDIKLERLE

• quote:

Goruntu gercekten guzel.Ancak ses ve agirlik ayri bir sorun

BEN SESTE HERHANGI BIR PROPLEM GORMEDIM ARKADSIM HAYIRDIR SENDE SEMI YOK YOKSA AZMI NASIL YANI ? BENDE GAYET GUZEL SES VERIYOR CIHAZ SENDE NE GIBI BIR PROPLEM VAR ANLAMADIM ? 5+1 SES SISTEMI TAKACAK HALLERI YOKTU HERALDE BIRDE CIHAZIN ICINE
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklord45

quote:

Goruntu gercekten guzel.Ancak ses ve agirlik ayri bir sorun

BEN SESTE HERHANGI BIR PROPLEM GORMEDIM ARKADSIM HAYIRDIR SENDE SEMI YOK YOKSA AZMI NASIL YANI ? BENDE GAYET GUZEL SES VERIYOR CIHAZ SENDE NE GIBI BIR PROPLEM VAR ANLAMADIM ? 5+1 SES SISTEMI TAKACAK HALLERI YOKTU HERALDE BIRDE CIHAZIN ICINE

Sanırım arkadaş burda cihazın fan sesinden bahsetmiş.

• @sentry arkadaşımızın ekleyeceği fotoları bekliyordum ama daha fazla dayanamayıp sipariş verdim. Cihaz elime geçince ben foto ekler görüşümü yazarım.
  • yokmu bir baba yiğit adamgibi fotoyla donatsın şu meydanı pc recever dvd ps xbox vs valla resimleri koyan arkadaş ayın üyesi seçilir bence merak insanın içini kemiren bir kurt ve ben kurtlandım
  • Yaw akşam çok geç geldim eve yoksa foto koyacaktım.Arkadaşlar söz bugün fotoları ekleyeceğim
  • Alanlara hayırlı olsun. Aletin mükemmel olması zaten beklenmiyor. Alternatif oluşturması açısından çok önemli bir ürün bence bu. Güle güle kullanın.
  • Darklord45 hayirli olsun, hemen heyecanlanma.Oncelikle ses derken fan sesini kastediyordum.Onun disinda goruntu kotu demiyorum.Bendede infocus var.Benim kastettigim 360 HD destekli oldugu icin bekledigini bulamayabilsin babindaydi.Yoksa infocus gibiyse filme doyarsin
  • Fotoğraf ve bilgi veren herkese çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sentry

Ben de kullandım iki gün boyunca ve herhangi bir sorun yok cihazda.Eğer bu cihazdan pahalı başka marka bir cihaz ile kıyas yaparsanız cihazın görüntüsü doyurucu gelmeyebilir (ben denedim) fakat bu paraya da ikinci el cihaz bile bulmak zor açıkcası.Fotoğraf çekemedim fakat en kısa zamanda tv,pc,dvd,playstation görüntülerini çekip koyacağım.Şu ana kadar cihaz en iyi görüntüyü vga bağlantısında verdi.video modunu denedim fakat elimdeki rca kablolar uyduruk olduğu için görüntü güzel değildi.Sanırım bu altın kaplama kablolardan almak gerecek.video çıkışıyla hem uydu cihazına hem de dvd cihazına bağlantı yaptım görüntü alabildim.hepsi burada dan sipariş vermiştim 1 günde gönderdiler Ankara'ya.uzaktan kumanda cihazı bozuk çıktı ama kargoyla falan filan uğraşmamak için geri göndermeyi düşünmüyorum kendim halletmeye çalışacağım.

Arkadaşlar bu bahsettiğim video kablosundan aldım görüntü kalitesi kesinlikle düzeldi.Cihazı almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem video bağlantısını kullanacaksanız kesinlikle kaliteli kablo alın

• quote:

Arkadaşlar bu bahsettiğim video kablosundan aldım görüntü kalitesi kesinlikle düzeldi.Cihazı almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem video bağlantısını kullanacaksanız kesinlikle kaliteli kablo alın

Dostum bahsettiğin kabloyu nerden ve kaç paraya aldığını söylermisin? Nette bulmamız mümkün mü?
  • Kablo Vatan,Mavi Bilgisayar Bimeks hepsinde vardı fakat maksimum uzunluğu 1,5-2mt arasıydı.Ben sonradan ek ihtiyacı olmasın diye Teknosa da buldum 10mt uzunluğunda 35 ytl ye
  • quote:

Kablo Vatan,Mavi Bilgisayar Bimeks hepsinde vardı fakat maksimum uzunluğu 1,5-2mt arasıydı.Ben sonradan ek ihtiyacı olmasın diye Teknosa da buldum 10mt uzunluğunda 35 ytl ye

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270606&CS_Category=_KABLOLAR892&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU#

• quote:

quote:

Kablo Vatan,Mavi Bilgisayar Bimeks hepsinde vardı fakat maksimum uzunluğu 1,5-2mt arasıydı.Ben sonradan ek ihtiyacı olmasın diye Teknosa da buldum 10mt uzunluğunda 35 ytl ye

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270606&CS_Category=_KABLOLAR892&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU#

link için teşekkür ederim dostum.

• Sentry dostum tam karanlık ortamda, cihazın tv performansından memnun musun. Özellikle kablo değişiminden sonra. Tv izlemek için tercih edilir mi sizce. Bu akşam detaylı fotoları bekliyoruz.
  • Aslında bugün ilk kez tv izlemeyi deneyeceğim faka bende dreambox var uydu alıcısı.bu kablo ile net görüntü vereceğine eminim.Bilgisayara vga kablosu ile bağlandım.görüntü iyiydi.Bu akşam fotoları yüklemiş olurum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.