Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihaza ait resimleri ekliyorum umarım size cihazın ebatları hakkında yardımcı olur.

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

• resimlerin devamı..

• arkadaşlar bu arada üstündeki lamba 250w değil 175w. cihazın altındaki etikette öyle yazıyor.
  • Ürünü alıp da yorum yazan fotograf koyan tüm arkadaslara tekrar tesekkürler biraz önce sipariş verdim ben de umarım iyi çıkar.Gördüğüm kadariyle benim isteğimi karşılayacak bir cihaz
  • Bir de cihaza ekstra ses sistemi takabiliyormuyuz?
  • Fotolar için teşekkürler. Duvara olan mesafe biraz daha kısaltılarak daha küçük ama daha net bir görüntü alınabilir sanırım. Yanlız key stone özelliğinin işlevsiz olması kötü olmuş. Tavana asılarak kullanılması zor ozaman.
  • arkadaşlar hepinizin cihazları hayırlı olsun ekran büyüklükleri ve pikselenme ile ilgili yorumlarınızı alalım pls.
  • arkadaşım erkan boyutunu tam ölçmedim ama yatay enaz 200 cm dikey yaklaşık tahmini 170-180 falan olması lazım pikseller görüntünü dibine yaklaşınca belli oluyor ama koltuğa yaslanıpta bakınca belli olmuyor güzel görüntü veriyor. bu fiyata el yapımı yapmaya kalksanız yapamazsınız bence hemde hb şuan indirim uygulamış ben aldıktan 3 gün sonra fiyaıt düştü arkadaş olacak işmi yani. neyse artık yeni alacak arkadaşlar yararlanır. onlar için iyi oldu. almanızı tavsiye ederim. ben 441 ytl ye aldım şuan 414 ytl..
  • valla burda yorumları okuduktan sonra hemen sıparısı verdım bonus cartım olmadı ıcın dıger kartla sıparıs verdım 419 a almam gerekırken yanı kart olmadı ıcın dıger kartan gectım 428 e gelıyor neyse onemlı degıl tabı fazla bı fark yok ben urunun bıde seyını merak ettım sonradan kargo malıyetını alan arkadslar ne verdınız yav urun 10 kg mı gecıyormus yanı ole bole bı cıhaz bana hertalde 428 artı bıde 40 ytl kargo felan olursa 468 e gelecek gıbı :) en onemlısı tabı cıhazın performansı sımdı burada arkadsalar resımler yolamıslar onecelıkle emeklerı ıcın bınlerce tesekkurler benım kafama takılan sey yanı ben eyp yapmaya calısmıstım bırzamanlar yapamadım olay sukı demek ıstedıgım bugun 7 lcd kıt alsanız bıle bunun en ucuza bulunacagı 7 lcd kıtın 320-400 arası bıraınkı kaldı bunun frensell lenslerı objektıf vs en kotu objektıf bıle sadece 80 ytl uratıcı fırma bunun nasıl basardı aklıma tek gelen sey su >> bu cıhazı ureten fırma bunun objektıfı dahıl butun parcalarını demekkı kendı ımal edıyor yoksa bu paraya degıl projeksıyon yapmak lcd sının parası anca ben suan sızın verınız yorumlar dahılınde hemen sıpğarıs verdım ben eyp yı yapamadım ıkı tane lcd nın absını yıyınce sogudum olaydan bu cıhazı gorunce tekrardan projeksıyon sevdasına dustum ıllakı alacam abı sonunda dedım ve burda yorumları okuyunca sıparısı verdım su vıdeosunda cozunurluk dusuk gıbı geldı bana tabı bu bıde cozunurluk dıyınce bızde hep yanlıs anlasılıyor bakınız cozunurluk aolayı ızledınız sahnenın akarsıne gore degısır nasıl dıyenler olacak ıcınızde karanlık cekım bır fılımle canlı aydınlık cekım fılımler sızı yanıtmasın ben bunu cok denedım ılakı cok aydınlık cekılmıs bır fılımde veya resımde cocunurluk sızın gozunuze cok yuksek gıbı gelebılır bırde aynı resmı karatıp veya fılmı karatıp ızledınızde buda olabılır yanıtmasın sızı bır fılmınde her sahnesını aydınlık bır oaratmada cekılmeyeceggı ıcın ıllakı fılımın bazı sahnelerı sıze makınanın kontras oranı dusukmus gıbı gelır yanı sunu demek ıstıyorumkı karanlık oratamda cekılmıs bır fılmı kendı bılgısayarınızdada test edın sız ne kadarda kontarasını artırsanızda sıze pulu bır goruntuden baska bısey vermez ben onun ıcındır kı ıyı bır fılım ızlemeyı dıvx olarak tercıh ederım dıvx fılımlertde bu kontrasla oynama olayı fazla yapmazsınız cunku daıme herkare aydınlık cekıme onem verılmıstır dvx fılımlerde dvd den bıle kalıtelıdır lutfen bunları goz onune alarak yargılama yapınız bazı seylerde derınlemesıne dusunmek lazım alan arkadaslara hayrılısı olsun ben bugun verdımsıaparısı nezaman gelır bılmıyorum bakalım ınsalla burada bende fotografları paylasırım sızlerle umdugumdanda ıyı bısey cıkar ınsallah

• BEN BIRDE SU PIKSELLENME OLAYINA DEGINMEK ISTIYORUM KISACA :D ARKADSIM ILLAKI TV YE BILE YAKINDAN BAKINCA PIKSEL OLAYINI GORURSUN :) KALDIKI BOLE DEV KARAN DUVARA YANSITILAN BIR CIHAZDA GOREMEYESIN BUNU HER DIKEY CIZGININ ARSINDAKI INC OLARAK OLCULUR BU SENIN PIKSELINDIR YANI COZUNURLUK ILLAKIDE YIEN LCD LERDE BU ORAN COK DUSUK OLAMZ HELEKI BU KADAR KUCUK LCD LERDE 0,050 INC FELANDIR EN FAZLA DEGERI BUDA MERCEK NASILKI MERCEGIN GORUNTUYU BUYUTMESI OLAYIDIR BUDA SENIN SENIN LC DIN EKRANINA BAKINCA GORDUGUN O KIL ARALIGI MERCEKTEN BUYUYUP 5 METR VEYA 4 METRE HERNEYSE O MEADEN BUYUTULUP DUVARA YANSIYACAK LC D GORUNTUSUNDE PIKLSELLER ISTER ISTEMEZ EBLLI OLUR PIKSEL ARALIGINI EN GORULMEZ MONITOR LCD PHILS URETIYOR USAN BAKINIZ PIHILSH MONITOR OLANLAR EKRANLARINA BAKSIN TV DEKI GIBI BIR PIKSEL ARALIGI GORUNUYORMU PC EKRANINDA :d OLAY BUDUR ARKADSIM BU MAKINANINDA PIKSELLENME YAPMA OLASILI COK YUKSETIR O FIYATA SANA ICINDE SUPER LCD OLAN BIR CIHAZ VEREMEZLER VE SEN 5 MERE MESAFEDEN BAKINCA DUVARDAKI GORUNTUYE PIKSELI HISSEDERSIN AMA OLE RAHATSIZ EDICI BOYUTLARDA OLAMAZ OLDU TAKTIRDE ADAM BU CIHAZI SATAMAZ ZATEN HA SEN GIDIPTE YARIM METREDEN DUVARA BAKARSAN AYNI TV DE NASIL GORUYORSAN UZAKTAN BAKINCA GOREMIYORSAN AYNI SEKILDE PIKSELLER ZORT DIYE GOZUNE BATAR :D YANI ISIN OZETI SU YAKINDAN BAKMAKALA UZAKTAN BAKMAK ARASINDA DAGALAR KADAR FARK VARDIR GOZUMUZ YAKIN OBJELERDE CISIMLERI BIRBIRINDEN UZAKLASTIRIR UZAK MESAFELERDEDE CISIM BIRBIRINE KARISIR BUNU SU SEKILDE DENEYEBILIRSIN BIR ELINLE GOZUNU KAPAT PARMAGINI HAVADA TUT BIYERE SAITLE YANI PARMANI BIR CISME SONRA DIGER GOZUNU KATA DIGERINI AC PARMAGININ YER DEGISTIRGINI GORECEKSIN PIKSLLERDE UZAKTAN BAKINCA BIRBIRINE YAKINLASIR KARISIR RENK CUMBUSUNDE YAKINDAN BAKINCADA AYRILIR OLAY BU SAYGILAR UMARIM AYDINLATICI OLMUSTUR

• BU GORUNTULERIN O CIHAZA AIT OLDUNU HIC SANNEDMIYORUM SALAT BENCE AM O FIYATA DAHA IYISINI BEKLEMEYIN BE KARDESIM ADAMLAR SLAKMI :)
  • arkadaşlar bu pixellenme olayına en çok ben takıldım galiba biraz araştırdım bir ihtimal objektifin kalitesindende kaynaklanıyo olabilir her neyse 430 ytl bir cihaza bukadar yüklenmek de günah en çok merak ettigim pc de windows masa üstü görüntüsü yani masa üstünde yazılar okunabilir seviyedemi ve hangi çözünürlükte ? emegi geçen tüm arkadaşlara teşşekür ederim.
  • Siparişi verdim ama havalesini daha çıkarmadım çünkü tedirginim. ya film izlerken çok bulanık olursa diye korkuyorum.
    hb mesaj attım bana şöyle cevap verdiler.
    ''ürün fiyatına göre iyi bir ürün,maddi gücünüz yetiyorsa biraz daha üst modellerden almanızı tavsiye ederiz.''
  • YA DEDIGIM GIBI YUNAGSMIYDI NEYDI ARKADSIM SU FIYATA SANA DAHA IYI BIR PROJEKSIYON SUNACAKLARINI SANMIYORUM BU URUN EYP YAPANLARA ALTERNATIF OLARAK HAZIRLANMIS FIYATI MAKUL BIR CIHAZDIR BENCE FAZLADA DESEMELEYE GEREK YOK ISIN OZU BU BENCE BEN SIPARIS VERDIM COKTA IYI BISEY BEKLEYEREK VERMEDIM BU SIPARISI ZATEN BILIREK ALIYORUM SIRF AYDA 1 FILIM BELKI IZLERIM BEN BU CIHAZINDA BANA YETECEGINE EMINIM ADAM ICI BOS CIHAZ GONDERECEK DEGIL SONUCTA ILLAKI BI PERDEYE BI GORUNTU VERECEK COK COK IYI OLMASADA ODA BANA YETER ZATEN FAZLASINI BEKLEMEKTE OLU ESSEKTEN.. ANLAYAN ANLADI

• COK COK SUPER CIHAZ ISTEYEN ARKADSLAR SU LINKTEKI VIDEOYA BAKSIN 30000 ANSI LUMENLIK CIHAZ VAY BE DERSINIZ CIHAZI 4 KISI ZOR TASIYO AHADA BUYRUN LINK IZLEYIN PROJEKSIYON GORUN CIHAZ BU CIHAZ FULL HDD PAHALI LCD TELEVIZYON ALANLARA SASARIM BUYRUN NETLIK BUYRUN INSAN USTU BIR CIHAZ
    http://www.youtube.com/watch?v=cvAr9vSS_CA
  • iste buyrun uztekı lınktekı 30000 ansı lumenlık cıhazın dıger vıdeosu yanı su cıhazı gorunce ıvo t 1800 un ustune fazla gıtmemek lazım bence o fıyata bır ev kırası oduyoruz aydan nolcak yanı bıde bu yonden dusunun olayı bence
    http://www.youtube.com/watch?v=dXv4b2ulinI&feature=related
  • arkadaşlar kargoda dahil sadece ürünü 450 ytl ye satmaktayız düşünen arkadaşlarımız olursa benimle iletişime geçebilirler adınıza faturalı ve 2 yıl garantilidirwww.enuygunalisveris.com dan numaralarımıza ve banka bilgilerimize ulaşabilirsiniz 0544 792 39 79 dan arayabılırsınız 450 ytl kargo bizden daha ne olsun :)
  • cihazın yan tarafında iki adet ses çıkışı var stereo olarak.

quote:

Orjinalden alıntı: sentry

Bir de cihaza ekstra ses sistemi takabiliyormuyuz?
  • bu projeksiyonu kullanan ve satan arkadaşlara bir sorum olacak cihazın altında keystone kolu var onu kullanabilen varmı ? cihazın ön kısmını havaya kaldırınca oradan görüntüyü düzeltebiliyormusunuz. kullanan arkadaşlar biraz uğraşırsa birbirimize diğer konulardada yardımcı olarak cihazdan daha yüksek verimler alabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.