Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alan arkadaşlar yorumlarınızı yazın boşuna 960 ytl SANYO PLC XW55'e vermeyeyim.

acaba 2 metre eni 1 metre de yüksekliğinde film izlersek pikseller çok belli olur mu.

hepsiburada.com da öve öve bitirememişler.
  • evet arkadaşlar yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.Alacak bir yer buldum ama memnuniyetsizliği olan kimse varsa boşa heves yapmayalım
  • evet alan arkadaşlar burda sizlerin yorum ve duvar görüntülerini bekleyen arkadaşlar var yoksa filim izlemeye daldınızda unuttunuz mu en kısa zamanda pc performansını ve en ideal ekran büyüklügü ve bolca resim bekliyoruz
  • aldık ama daha yolda bakalım ne zaman gelecek. büyük bir ihtimalle hafta sonuna anca gelir bizim buraya.

** sabırsızlıkla bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 9 Nisan 2008; 21:00:16 >
  • arkadaşlar bilgisayarıda bağladım görüntü çok iyi yukarıdaki fotoğraflar gerçektende doğru bende almadan önce korkmuştum ama şimdi çok memnunum hb de ki fiyata sakın kaçırmayın şiddetle tavsiye ederim 1.5 *2.0 m de gayet güzel bir görüntü veriyor biraz fan sesi yüksek ama bi müddet sonra onu unutuyorsunuz film izliyorsanız zaten duyulmuyor bile vaktim müsait olmadığı için fotoğraf ekliyemiyorum ama bu fiyata alınabilecek en iyi projeksiyon ama alıcak arkadaşlar olayı abartıp 2-3 milyarlık cihazların verdiği performansı beklemesin sonuçta alınabilir ve tatmin edici bir ürün...
  • Bilgeolun,

Lambayı da kullanım ömrü boyunca garantide tutan bir tek EPSON firması vardır Türkiye'de benim bildiğim. Hem 3 yıl hem de lamba ömrü neyse (lambasına göre 2000, 3000 vs. saatlerde) garantiye dahildir. Onun için kafasının rahat olmasını arzu edene EPSON projektörleri öneririm. Tabii resmi bayii ürünü almak kaydıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliyayar

arkadaşlar bilgisayarıda bağladım görüntü çok iyi yukarıdaki fotoğraflar gerçektende doğru bende almadan önce korkmuştum ama şimdi çok memnunum hb de ki fiyata sakın kaçırmayın şiddetle tavsiye ederim 1.5 *2.0 m de gayet güzel bir görüntü veriyor biraz fan sesi yüksek ama bi müddet sonra onu unutuyorsunuz film izliyorsanız zaten duyulmuyor bile vaktim müsait olmadığı için fotoğraf ekliyemiyorum ama bu fiyata alınabilecek en iyi projeksiyon ama alıcak arkadaşlar olayı abartıp 2-3 milyarlık cihazların verdiği performansı beklemesin sonuçta alınabilir ve tatmin edici bir ürün...

Gerçekten de görüntü resimdekiler gibiyse alırım.Hiç de fena değil. Alacağım cihaz ile 510 ytl fiyat farkı var.
    Ama PC ile bağlantı kurulduğunda aynı kalitede film izlenebiliyor mu?

• cihazı alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar ve hadi beyler sizi bekliyoruz duvar görüntüleri için pc de kulanan arkadaşlar masa üstü çözünürlüğü 1024x768 yaptıgınızda yazılar okunabiliyormu misal belgelerim bilgisayarı yazıları yada nete girince yazılar okunuyormu resim çekerken ekran büyüklüğünüde yazmayı unutmayın sakın resimleri bir uzaktan birde yakından çekerseniz pixsellenme olayınıda anlarız pc pes2008 - hfs- crysis oynamak çok zevkli olur herhalde dev ekranda :) lamba biticek korkusuda yok ne güzel lamba bittimi in çarşıya gir bi elektrikçiye al bi lamba tak cihaza devam :) marka cihazların kalitesi tabiki daha iyi ama lambası bitince 400 euro civarında fiyat çekiyolar çok yazık halbuki taş çatlasın 50 60 ytl bişidir maliyeti neyse eminim cinden ucuz hd cihazlarda gelicek ucuz yollu onlar gelenekadar 450 ytl cihaz bize yeter ikinci el satışda dikkat ettiyseniz projeksion kaynıyo 400 ytl den 5000 ytl ye kadar neden satıyorlar lambaları bitti alamıyorlar :))))))

• Hb den bu ürünü almış arkadaşlara bir sorum olacak. Acaba ürünü beğenmemeniz durumunda iade şartlarının nasıl olduğunu sordunuz mu?Bilgi verirmisiniz?
  • hadi bakalım inşallah iyidir.1000 ytl vermek istemiyorum Allah'ım. 450 ytl ile sinema sorunu halledilir.

kullanıcılar 10 üzerinden kaç veriyorsunuz.yorumlarınızı bekliyoruz.
  • http://img353.imageshack.us/my.php?image=newhpim9240es9.jpg

perdem yok direk açık renkli duvarıma yansıtıyorum (resmi direk olarak ekleyebilirseniz sevinirim ben bukadarını yapabildim)
  • @aliyayar ın eklediği fotoğraftır.
     IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@ymunkral -- 10 Nisan 2008; 21:19:59 >
  • quote:

http://img353.imageshack.us/my.php?image=newhpim9240es9.jpg

perdem yok direk açık renkli duvarıma yansıtıyorum (resmi direk olarak ekleyebilirseniz sevinirim ben bukadarını yapabildim)

foto süper görünüyor. bilgisayarla bağlantısını nasıl kurdun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat-i-

quote:

http://img353.imageshack.us/my.php?image=newhpim9240es9.jpg

foto süper görünüyor. bilgisayarla bağlantısını nasıl kurdun.

çift tarafı erkek vga kablosuyla...

• Bu alet sinema meraklısı ve bütçesi kısıtlı üniverse öğrencisi arkadaşlar için falan iyi bir firsat uygun fiyatıyla.
  • Yardımınız için çok teşekkürler.kafamdaki soru işaretlerini yok etmek için çok yardımcı oldu bu fotoğraf
  • aliyayar arkadaşım foto için çok tşk ama bir kaç resimdah eklese idin özellikle pc masa üstü resimleri birde bir iki tane yakım çekim foto koysa idin piksellenme nekadar oluyo görmemiz açısından duvarda görüntülerin ebatları kaça kaç acaba birde lambalar açıkken bir iki foto koysan ne çok şey istiyorm deyilmi herşey için çok tşk cihazını iyigünlerde kullan hayırlı olsun............
  • almış olduğum cihaz dün elime geçti kurtlar vadisini onda izledik. gayet güzel gösteriyor. ama pahalı projeksiyonların performansını beklemeyin sakın. cihaz çok büyük ve çok ağır. birde fan sesi çok çıkıyor ama bir süre sonra alışıyorsunuz. ama evde sinema keyfi yaşamak isteyen arkadaşlar için bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz . cihazın altında keystone diye bir kol var ama bi işe yaradığı söylenemez. görüntüyü yükarı kaldırmak için ya cihazı yüksek bir yere koyacaksınız yada benim yaptığım gibi cihazın ön tarafına altına bişeyler koyacaksınız o zamanda görüntünü üstü geniş altı dar oluyor. bilgisayara kablom olmadığından bağlayamadım. alacak arkadaşlar bunlara göre değerlendirsin bir kaç resim çektim onları ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 11 Nisan 2008; 11:28:02 >
  • karanlıkta duvar görüntüsü.

• buda ışıklar açık iken çekilen foto.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.