arkadaşım hepsiburada.com da kargo eğer bonus yada maximum card varsa kargo dahil 416 ytl hemde 8 taksit. eğer diğer kartlar varsa kargo fiyatı olarak 10 ytl alıyorlar zaten birde peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar. siz biraz daha fedakar olun eminim almak isteyen çok arkadaşımız var inşallah sizin fiyatlarınız daha cazip olurda herkes sizden alır saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetce33
arkadaşlar kargoda dahil sadece ürünü 450 ytl ye satmaktayız düşünen arkadaşlarımız olursa benimle iletişime geçebilirler adınıza faturalı ve 2 yıl garantilidirwww.enuygunalisveris.com dan numaralarımıza ve banka bilgilerimize ulaşabilirsiniz 0544 792 39 79 dan arayabılırsınız 450 ytl kargo bizden daha ne olsun :)
arkadaşlar cihazda zoom özelliği yok malesef keşke olsaymış daha iyi olurdu. bu cihazı alan ve kullanan arkadaşlar sizden ricam bu cihazdan daha fazla verim alabilmemiz için cihaz hakkındaki bilgilerimizi paylaşalım. bilgi paylaşılınca güzeldir. herkese saygılar.
SERDAL ERGUL DAHA FAZLA BI VERIM BEKLEME BENCE CIHAZDAN BE KARDESIM SONUCTA COK UCUZ BIR CIHAZ DIYE TOPIK ACILMIS BURDA NE BEKLIYON 419 LUK CIHAZA GORE O ARKADSLARIN VERDIGI GORUNTU BENCE COK BILE YANI NE OLACAKTI 419 TYL SEN HIC EL YAPIMIDA OLSA BIR PROJEKSIYON CIHAZI YAPIM DEDINMI VE HESAPLADINMI AL SANA HESAP 1- LCD EKRAN EN KOTUSU 200 YTL 2-REFLEKROR MIRROR 20 YTL 3-OPTIK AYNA 25 YTL 4-FRESNEL LENS 35-45 YTL ARASI 4-4 ADET FAN EN KOTUSU 5 YTLDEN 20 YTL 5-KASA KENDIN YAPARSAN AMANNA MARONGOZDAN 15 YTL YE YAPARSIN AMA HAZIR KASA ALIRSAN PLASTIK 85 YTL 6-OBJEKTIF EN DUSUGU 85 YTL 7-KULANACAGIN METAL HALIDE LAMBA 150 WATT BIDE EN DUSUGU YINE 65 YTL 8 DAHA SAYAMADIM TABI KABLO VS VS DUGMELER FELAN FILAN UFAK TEFEK 10-15 YTL DE BUNA DIYELIM
KISACASI MALIYETI SOLE BIR TOPLARSAK NE ETTI
EHHH KABACA 560 CIVARI BIRDE TABI ELEKTRONIK BILGINIZ YOKSA BENIM GIBI LC DNIN BASINI YERSENIZ ODA AYRI BI KULFET ZATEN
TABI EL MARIFETIN YAPTIGININ AYRI BIR GURURU VAR AMA KISACA MALIYET ORATADA BU CIHAZ BEDAVAYA SATILIYOR BILE HA BEN SATSICISI DEGILIM BU CIHAZIN KIMSE YANLIS ANLAMASIN BELKIDE BIZIM BILMEDIGIMIZ ILERDE BASIMIZA BI SORUN ACACAK PROPLEMLI BIR CIHAZDIR BUNU ZMAN GOSTERIR TABI HA EN FAZLA SUNU DIYECEGIZ EN SON HADI ORDAN YA CIHAZIIN SOLE BIR PROPLEMI VARMIS KESKE ALMASAYDIK NEYSEE DIYIP GECECEZ BUYUK IHTIMAL YADA COK IYIMIS DIYECEGIZ KIMSE BILEMEZ ISIN KISACASI MILLET EYP SINI KENDI URATMEYE VE PIYASADAKI ORJINAL PROJEKSIYON CIHAZLARININ LAMBALARINI DELI PARALARA SATTINI GOREN BAZI UYANIK TUCCARLAR PIAYASAYI ELE GECIRME CABASINDA ILLAKIDE ILK BASTA SANA HURDA BI CIHAZ SUNAMAZLAR BU BI GERCEK BELKI 3-5 AY SONRA IVO T2500 DIYIP PIAYSA YUKSEK FIYATLA GECIS YAPACAKLAR SUA AN BENCE ZEMIN HAZIRLMA ASAMASINDALAR RAKIP FIRMALARIN PROJEKSIYONU UCUZA SATIP MILETE LAMBASINI FAHIS FIYATA SATAN FIRMALARA KAPAK OLSUN MAHIYETINDE BIRDE PIAYASADAKI ALIM GUCU YOKLUGUNDAN ISTIFADE CIKARILMIS BIR MAKINADIR IVO T1800 BENIM FIKRIM TABI HERKES KATILMAYABILIR
BU CIHAZ ICIN SOLENECEK EN GUZEL SEY FIYATINA GORE EHH IYI DEMEK BASKADA SOLENECEK BIRSEY YOK EYP YAPANLARA ALTERNATIF URETILMIS BIR CIHAZDIR BENCE
arkadaşlar bende bu projeksiyondan almayı düşünüyorum fakat bazı noktalarda takıldım. cihazı kullanan arkadaşlar cevap yazabilirse memnun olurum. 1. projeksiyon perde mesafesini değiştirmeden görüntü boyutunu değiştirebiliyoruz değilmi??? 2. odamın boyutu nedeni ile projeksiyon la perde arası mesafe 2,5 metre olacak kulanan arkadaşlar bu mesafede oluşan (minimum ve maksimum) görüntü boyutunu yazabilirlermi. biraz zahmetli olacak ama bu mesafeden netlenmiş odaklanmış görüntü boyutunu öğrenmek istiyorum. 3. sizin normalde kullandığınız projeksiyon perde uzaklığı ile görüntü boyutunu yazabilirmisiniz. 4. son olarak cihaz birkaç saat çalışma ardından ne kadar ısınıyor. bazı rastladığım projektörler aşırı ısınıyo. bu cihazda ısınma problemi varmı??? arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum mümkün lan en kısa sürede çünkü sipariş vereceğim. yardımlarınız için teşekkür ediyorum...
arkadaşım cihazı kullanan birisi olarak sizin sorularınıza cevap vermeye çalışacağım.
1. hayır malesef görüntü boyutunu değiştiremiyorsunuz. değiştirmek için perde mesafesini değiştirmeniz gerekiyor. 2. odanızın boyutu fazlası ile yeterli. o mesafeden yaklaşık 2m üzerinde görüntü alırsın.mesela benim eklediğim görüntülere bakarsanbu görüntüler cihaz duvara 2m mesafede iken çekildi ve yaklaşık 1,80-2m arası genişlik ve yaklaşık 1,40-1,60 m arasıda yükseklikte görüntü elde edebiliyorum. 3. bu sorunun cevabını yukarıda verdim. 4. cihazda 2 adet fan bulunuyor ve kolay kolay ısınmıyor. 4 saat sürekli kullandım fazla ısınmadı. ve cihazı kumandadan kapattıktan 5 dk sonra fanlarda susuyor. kısacası ısınma problemi yok.
sonuç olarak alınabilecek en iyi cihazdır. almanızı tavsiye ederim.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
quote:
Orjinalden alıntı: sevan132
arkadaşlar bende bu projeksiyondan almayı düşünüyorum fakat bazı noktalarda takıldım. cihazı kullanan arkadaşlar cevap yazabilirse memnun olurum. 1. projeksiyon perde mesafesini değiştirmeden görüntü boyutunu değiştirebiliyoruz değilmi??? 2. odamın boyutu nedeni ile projeksiyon la perde arası mesafe 2,5 metre olacak kulanan arkadaşlar bu mesafede oluşan (minimum ve maksimum) görüntü boyutunu yazabilirlermi. biraz zahmetli olacak ama bu mesafeden netlenmiş odaklanmış görüntü boyutunu öğrenmek istiyorum. 3. sizin normalde kullandığınız projeksiyon perde uzaklığı ile görüntü boyutunu yazabilirmisiniz. 4. son olarak cihaz birkaç saat çalışma ardından ne kadar ısınıyor. bazı rastladığım projektörler aşırı ısınıyo. bu cihazda ısınma problemi varmı??? arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum mümkün lan en kısa sürede çünkü sipariş vereceğim. yardımlarınız için teşekkür ediyorum...
Ben de kullandım iki gün boyunca ve herhangi bir sorun yok cihazda.Eğer bu cihazdan pahalı başka marka bir cihaz ile kıyas yaparsanız cihazın görüntüsü doyurucu gelmeyebilir (ben denedim) fakat bu paraya da ikinci el cihaz bile bulmak zor açıkcası.Fotoğraf çekemedim fakat en kısa zamanda tv,pc,dvd,playstation görüntülerini çekip koyacağım.Şu ana kadar cihaz en iyi görüntüyü vga bağlantısında verdi.video modunu denedim fakat elimdeki rca kablolar uyduruk olduğu için görüntü güzel değildi.Sanırım bu altın kaplama kablolardan almak gerecek.video çıkışıyla hem uydu cihazına hem de dvd cihazına bağlantı yaptım görüntü alabildim.hepsi burada dan sipariş vermiştim 1 günde gönderdiler Ankara'ya.uzaktan kumanda cihazı bozuk çıktı ama kargoyla falan filan uğraşmamak için geri göndermeyi düşünmüyorum kendim halletmeye çalışacağım.
arkadasım nasıl geldı bır gunde yav ben cuma gunu verdım hala yok kargolar calısmıyor felan hadı deık ınsallah yarın gelır ama ben cum aksamı verdım sıparısı gece kargo gonderemıyeceklerıne gore ve cumartesı pazar tatıl muhabbetı felan kesın benım pazertesı gonderırler salı ınsallah gelır zannetmıyorumya hadı hayırlı traslar yav kımse neden foto koymuyor suraya ya ben perde sorunuda var evde yansıtılacak hıc duvar yok hem pencere vera gırıntılı cıkıntılı duavrlar bana bı perdede sart ya cd rafı yerıne perde verseydıya hb daha makbule gecerdı amma ac adamlarız ha bızde adam 419 ytl cıhaz verıyo yanındada cd rafı daha ne versın dıyın
oldu olacak bırde lumuzınle luks daıre versın aha amma olur demı sok sok sok 419 ytl 12 ay taksıt bırde lumuzınle luksa daıre oha derım ondan sonra degmeyın keyfıme acab bu makına kahve yapıormu
Cihaz çok güzel de şöyle bir sorun var ön tarafın altına destek koymadan duvar üzerinde istediğiniz yere görüntüyü veremiyorsunuz.Ben sehpanın üzerine koydum ön tarafa da objektifi yüksek tutmak için kalınca bir kitap koyup duvara yansıttım.
arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan.
cihazın ön tarafın altına kitap koyunca duvarda görüntünün şekli şemali nasıl. üstü geniş altı darmı çıkıyor sendede. eğer öyle ise altta keystone yazan bir kol var ordan ayarı düzeltebiliyormusun.
quote:
Orjinalden alıntı: sentry
Cihaz çok güzel de şöyle bir sorun var ön tarafın altına destek koymadan duvar üzerinde istediğiniz yere görüntüyü veremiyorsunuz.Ben sehpanın üzerine koydum ön tarafa da objektifi yüksek tutmak için kalınca bir kitap koyup duvara yansıttım.
Keystone hiç bir işe yaramıyor arkadaşım zaten cihazın tasarım problemi var ama yani fiyatını düşünürsen de normal bu aksaklıklar.Duvar ile arada yaklaşık 3-3,5 metre mesafeye koydum cihazı ve ekranın altındaki daralma belli belirsiz çıkıyor.Rahatsız edici değil
dark kardeş senin cihazın büyük ihtimalle bı gün yani pazartesi günü gelme ihtimali büyük. kimse foto eklemiyor demişsin artık fofolarıda sen eklersein.:-)
quote:
Orjinalden alıntı: darklord45
arkadasım nasıl geldı bır gunde yav ben cuma gunu verdım hala yok kargolar calısmıyor felan hadı deık ınsallah yarın gelır ama ben cum aksamı verdım sıparısı gece kargo gonderemıyeceklerıne gore ve cumartesı pazar tatıl muhabbetı felan kesın benım pazertesı gonderırler salı ınsallah gelır zannetmıyorumya hadı hayırlı traslar yav kımse neden foto koymuyor suraya ya ben perde sorunuda var evde yansıtılacak hıc duvar yok hem pencere vera gırıntılı cıkıntılı duavrlar bana bı perdede sart ya cd rafı yerıne perde verseydıya hb daha makbule gecerdı amma ac adamlarız ha bızde adam 419 ytl cıhaz verıyo yanındada cd rafı daha ne versın dıyın
belki eyp projeksiyonlar hakkında prof olan arkadaşlar modifiye falan yapma yöntemlerini keşfederlerde bizde yararlanarak bu porblemi çözeriz bellimi olur.
quote:
Keystone hiç bir işe yaramıyor arkadaşım zaten cihazın tasarım problemi var ama yani fiyatını düşünürsen de normal bu aksaklıklar.Duvar ile arada yaklaşık 3-3,5 metre mesafeye koydum cihazı ve ekranın altındaki daralma belli belirsiz çıkıyor.Rahatsız edici değil
Benim şahsi düşüncem almayı düşünen pek pişman olmaz şu an işimi görüyor en azından.Görüntüsü kötü değil ve gerçekten de ses sistemi de varsa sinema ortamını pek aratmıyor
Cihazı alan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar. VGA bilgisayar bağlantısı ile 1024 x 768 çözünürlükde masa üstü resimlerini koyarsanız daha çok yardımcı olursunuz. Resim sayısı artarsa karar vermek kolaylaşıp, paylaşım artacaktır. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler ....
quote:
Orjinalden alıntı: max-well
Cihazı alan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar. VGA bilgisayar bağlantısı ile 1024 x 768 çözünürlükde masa üstü resimlerini koyarsanız daha çok yardımcı olursunuz. Resim sayısı artarsa karar vermek kolaylaşıp, paylaşım artacaktır. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler ....
Bu çözünürlükte yazılar belirli ama net olarak okunabilir değil arkadaşım.Bu akşam fotoğraf çekip koyacağım Dvd,uydu,pc ve playstation görüntülerini
evet yavf resimler gelse hiç birimizin çenesi yorulmayacak hala bekliyoruz fotoları largoya takıldı herlhalde
@sentry merakla fotoları bekliyoruz.
arkadaşım 3-3,5 metre uzaklıktaki görüntü boyutu nedir kaça kaç görüntü oluşuyor. bende almaya çok niyetliyim ama görüntü boyutunu bilmediğim için oda da sorun yaşayabileceğimden korkuyorum. görüntü boyutunu yazabilirsen bende karar vericem...
quote:
Arkadaşlar cihazla xbox 360'ı bağlayıp deneyen varmı,varsa görüntü tatminkarmı yardımcı olursanız sevinirim..............Xbo