Arkadaşlar vga bağlantısı yardımıyla xbox 360'ı bağlayıp 1024*768 çözünürlük alabilirmiyiz ......Bu konuda bir fikri olan varmı . 400 ytl lcd monitor almaktansa(görüntüsünü karşılaştırmıyorum tabiki lcdler daha iyidir).Ama fiyatı + sinema zevki+lamba ömrü olarak daha mantıklı değilmi acaba..Merakla kullanıcı resimlerini bekliyorum.....Birde lamba fiyatını öğrenirsek çok iyi olur...İyi günler dilerim...
arkadaşlar elimizde bir adet kalmıştı zaten projeksiyondan arkadaşımızın biri rakamda daha cazip olursanız diye birşey yazmış ama bahsettiğim gibi urun zaten kalmadı elımızde ama şu an bir kampanyamız var laptop olarak birde bunu araştırın LG R400-5. C2E2Twww.enuygunalisveris.com vewww.bittibitiyoo.com sitelerinde sadece 960 ytl bırde bunu arastırsınlar arkadaslarımız
@sentry dostum, resimler bugün de gelmeyecek galiba?
HERKES EVDE SINEMA KEYFINE DALDI FOTOLARI UNUTTU YA VALLA BEN CEKTIM FOTO BUSURU PC YE ATAMADIM IYIMI AKSILIGE BAH CEP TELDEN BLUTED LA PC YE ATIYORDUM SIMDI OLMUYOR DENEDIM DENEDIM YOK YAV RESME GEREKTE YOK SONUCTA COK PAHALI BIR MAKINA DEGIL ALDIK HERKES RAHATLIKLA ALABILIR KIMSENIN ICINDE BIR SUPHE OLMASIN CIHAZ BU FIYATIYLA KAT VE KAT GUZEL YETERLI BIR CIHAZ YANI
resim yokmu yawf kaç tane adamsınız ula eni sonu evinize gelecez haaa yükleyin artık şu ersimleri
merhaba,
cihaza birsey olması durumunda garanti kapsamında goturebilecegimiz teknik servisler hangileridir?
slm dostlar cihazın siparişini bugün hb dan verdim ancak cd kutusu kampanyası bitmiş. saat 10 gibi sipariş verdim ve 12 gibi de kargoya verilmiş bile yani süper hızlı. elime geçmesi cumayı bulur sabrı olan varsa beklesin en kısa sürede sorulara cevap verebilirim.
tv de denedım uydu olarak ıyı pcde denemedım henuz kablo yok dvd ii tek sey kaldı pc denenmedık oda kablo bakmaya vakıt bulmadım cıhazın altındakı keystone cok ısıme yaradı ben masanın ustune koydum yaklasık 3 metreden 2 metreye 1,80 felan goruntu alıyom en ıyı goruntuyude bu mesafede verıyor cıhaz zaten goruntu ıyı keystone kolu dedıgım gıbı cok ısıme yaradı ama cok saglıklı bır kold egıl bence cıhazı koydugunuz yerden bı sefer ayarlayın keystoneyı ve dokunmayın bırdaha pek saglıklı bır kol gıbı degıl ama ıse yarıyor kestone
foto koyacak bir arkadaş yokmu yarın bende sipariş verecegim film izlemek için değermi 5 metre mesafeden piksellenmeler rahatsız ediyormu arkadaşlar
Foto koymayacak kadar kötü mü arkadaşlar ......
quote:
Orjinalden alıntı: max-well
Foto koymayacak kadar kötü mü arkadaşlar ......
Ya dediğin gibi ya da bu cihazı alan arkadaşlar dev ekranda film izlemenin zevkine daldılar. Kim uğraşacak fotoyla falan.
resim yokmu arkadaşlar her cihaz alan arkadaş bu akşam fotoları yüklicem diyo bi türlü akşam olmuyo
HB de maksimum kartta 380 ytl 6 taksit yapmışlar aldım bakalım nasıl çıkacak
Yok mu ALLAH rızası için şu projeksiyona bilgisayar bağlayıp ekran görüntüsünü gönderecek. Hepsi burada da kampanya bitiyo :( Adamlar bide 2 günde 10 lira bindirmişler fiyata. Dolar 2 kuruş artıyo adamlar hemen binndiriyo. Ne iş ???
quote:
Orjinalden alıntı: isocolak
Yok mu ALLAH rızası için şu projeksiyona bilgisayar bağlayıp ekran görüntüsünü gönderecek. Hepsi burada da kampanya bitiyo :( Adamlar bide 2 günde 10 lira bindirmişler fiyata. Dolar 2 kuruş artıyo adamlar hemen binndiriyo. Ne iş ???
Hoca, cihaz bugün elime geçecek. Ben akşam denemelerimi yapıp resim koyarım diyecem ama diğer arkadaşlar gibi bende izlemeye dalabilirim. Şaka bi yana bende sipariş vermeden önce arkadaşların resim koymasını bekledim ama dayanamayıp sipariş verdim. Sonuçta bu fiyata projeksiyon yok.
The ghost dostum, cihazı aldıktan sonra sen de ortadan kaybolmazsın umarım ....
Bu merak bizi öldürecek kardeş bende dayanamıyorum sipariş verip kendi gözlerimle mi görsem acaba fiyatı çok uygun ama ???
quote:
Orjinalden alıntı: max-well
The ghost dostum, cihazı aldıktan sonra sen de ortadan kaybolmazsın umarım ....
Bir aksilik olmazssa bu akşam ekliyorum fotoları...