Arkadaşlar düşündüğünüz şey mümkün değil. Millet gümrükten bir parça sokmak için nelerle uğraşıyor, sizinki bi de toplu olacak. Düşündüğünüz gibi kolay değil bu gümrük işleri. Alacağınız cihazın vergilerle masraflarla belki yurtiçinde satılandan daha pahalıya gelir. O da bırakırlarsa. Bunun resmi prosedürleri var. Hevesinizi kırmak istemem ama gerçek bu.
arkadaşlar bir laf vardır gerçekçi ol imkansızı iste hayatta herşey mümkün mesela ben eyp yaptım flex koptu parça getiren arkadaşlar ellerinde olmadıklarını söylediler türkiyede de o kablodan olmaz dediler birgün kara köye gittim belki 50 tane elektonikçi gezgim ama kabloyuda buldum hemde 3 de bir fiyatına hemen ikitane aldım :) şimdi bazı arkadaşlar zor olmaz gelmez diyor ama ben biliyorumki işin içine girmeden kimse bilemez bu her türlü cin den gelir gümrük masrafı ne olur bilemeyiz onuda sagdan soldan diyil direk gümrükçü tanıdıgımız varsa onlardan ögrenelim projeksionu üreten firmanın adresleri tel nosu fax max hepsi var adamlardan bir fiyat teklifi alalım diyelim cihaz a 150 dolar dediler gümrük dü yoldu moldu hesabımızı yapalım işimize gelirse alırız gelmezse almayız size iki örnek vericem exa da a amd cpu fiyatı baktım diyelim pentom 5200 fiyat 270usd+kvd aynı işlemcinin cindeki fiyat 70 usd ikinci örnek bizim arkadaşın abisi burda lazer tezgahı alıcak fiyatı 15000 usd arkadaş üretici firmaya ulaştı ordaki fiyatı 4000 usd artık siz düşünün ben bu cihaz için 700 ytl ye kadar varım diyorum siz ne diyorsunuz ?
700 liraya ok derim.
nasılsa ivo nun da teknik servisi yok.
cok mantıklı
öncelikle 1-) ingilizcesi iyi bir arkadaş adamlarla kontak kursun fiyat alsın 2-) gümrükte tanıdıgı olan bir arkadaş cihazı türkiye ye nasıl sokabilecegimiz ve maliyetler hakkında bilgi alsın 3-) ptt ye danışalım ordanda bilgi alalım belki uluslar arası bu tarz hizmek olabilir 4-) kargo şirketlerine danışalım 5-) topladıgımız verileri degerlendirelim cihaz+gümrük+yolmasrafı+süre vs.
işimize gelirse spariş açalım arkadaşlar düşünün ivo 430 ytl civarı satılıyo bunun cin deki fiyatı ne ola sanmayın bunu bir firma kurum vs getiriyo bunu siz biz gibi bi vatandaş getiriyo ve eminimki cindeki fiyatı 3 de biridir urdaki fiyatın. oyüzden nekadar çok olursak okadar çok maliyetimiz düşer burda ben 700 dedim ama o rakama ulaşacagını hiç sanmam.
Hepsiburada'ya sipariş verdim bugün onaylanmış,ama tedarik sürecinde diyor.
Almayı düşünenler şimdilik almasın.Tedarik ettiklerinde haber veririm.
beyler valla fan gürültüsü çok fazla hiç abarttığımı düşünmüyorum . belki benimkinde böyle diyecem ama bu fan her alette standarttır, bilemiyorum... siz de görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
evet fanlar gürültülü çalışıyor sogutma çok iyi her gelen görüntüye hayran kalıyor gece 1 lerde yatıp erkenden işe gitmekten gına geldi ben çok memnunum evde panjurlu hafta sonu kapatıyorum dayan filme pazargünü bile halısaha macına geç kaldım
621 ytl cıktı cıhazın fıyatı hb de hayırlısı olsun ıyıkıde almısık 419 ytl ye bırde hedıyesı vardı bır zmanlar 41 ytlık onuda aldık bız baya ucuza geldı bıze yaws
arkadaşlar dün yukardaki adresteki cihaz için teklif maili attım cevabı bu sabah geldi ingilizcesi iyi olan biri türkçe mealini yaparsa seviniriz işte gelen cevap...........
Dear Bayram Thanks very much for interesting in our New PTV01C
This is Sonia from export department of Shenzhen Ally Industrial Co;ltd,I am very happy to write to you!
New PTV01C is our most popular model,comparing with other LCD projectors like SONY, EPSON, SANYO ...: our projector have those advantages:
1, Built in TV tuner,can be used as TV set 2, Multi--use, can be connect to PC, DVD,VCD, VCR, GAME player. 3, The life of the lamp is long, 6000-8000hours 4, The cost of the lamp is low,just $12/pc. 5, The picture is more natural
The cost of the New PTV01C is:
1-20pc $338/pc 21-50pc $328/pc
The above quotation is based on Exw,If for FOB Shenzhen,the MOQ should be 50pcs
Shipment term:
For samples,we use express delivery,such as UPS,DHL,or Fedex which takes 3 days from China to Turkey! For large quantity(above 50pcs),we use sea transport which takes about one month!
For sample,It's not very cost-effective for you by express delivery,as you know,the shipping cost from China to Turkey is not cheap! If you confirm your order by 20pcs,the shipping cost will be more reasonable!Or if you have your own forwarder,we can help you to ship them by sea transport!
We will be highly appreciated if you can advise us which shipping way would you like and your quantity!
If you confirm,pls let us know,so I will give your order to our production department to prepare
If there is any question,Pls feel free to ask us!
Thanks for your time and we do hope we can establish long-term and steady relationship with you and try our best to support your business!
Best Regards
Shenzhen Ally industrial Co;Ltd Export department Sonia
ARKADAŞLAR NE DİYO BU ÇİNLİLER................
20 adet alırsak 338 dolardan geliyor. Deniz yoluyla göndermeleri daha mantıklı bence. Ama güvenilir mi acaba?
bu arada hb de yeniden fiyat 400 küsür :)
338 dolardan peki kargosu nekadar tutar bunun ? yani hedef fiyat maximum 700 alınabilirmi ?gümrükte,ptt,kargoda tanıdıgı olan yokmu arkadaşlar.?
100€ geçen ürünlerin üzerine vergi baya geliyor kargosunuda ekledinmi baya tuzlu olur gibi
bu işe girmek için gümrükte tanıdık şart.
arkadaşım tuzlu dediğin cihaz başı 1000 ytl mi olur ? konuya mutabıkmısın yoksa kulaktan domammı bilgin ben gümrükte çalışan birinden duymadan inanman çünkü biliyorumki burası türkiye bazı insanlar başka insanlar birşeyler yapamasınlar veya zoriyip meydanı bıraksınlar diye şişirme balon muhabbetler yapıyo o yüzden son yetkili agızdan duymam lazım
10 milyarda 2 milyar gibi bir rakam dediler bana china dan gelen elektronik malzemeleri için vergi. Yanlış sanki. Doğrutacak birisi varmı?
HS code ( taxes code ) unu öğrenirsek ürünün gümrükte ne ödeyeceğimizide bilebiliriz. Firmadan bunuda öğrenebilirmisiniz bayram bey?
arkadaşlar ingilizce bilen bir arkadaşa biraz tercüme ettirdin çinden gelen mailde anlatmak istediği az alıcaksanız ups kargo ile 3 gün içinde göndeririz fakat fazla alım yapacaksanız gemi ile gönderiyoruz çinlilerin tavsiyesi kargo ile almamız yol maliyeti açısından gemi ile size pahalıya gelebilir diyorlar 10-20 adet için neyse ben ups ye mail attım cihaz bu 5 tane alıcam tane başı kargo mailiyeti ne olur sartlar neler vs vs bakalım gelecek habere göre tekrar toplanımp konuşalım arkadaşlar almak isteyenler için tabii ben cihazı beyendim hd usb cardreader s video pc ne ararsanız var ve tipi çok iyi lambası çinlilerin dediğine göre 12 dolar yani içinde metal halide var neyse arkadaşlar nekadar çok olursak okadar ucuza gelir bence ama galiba 2 kişiyiz şimdilik