Şimdi Ara

IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
3
Favori
121.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rıca ederım ne demek bırde seyın menunun resmını cekıp yollamaya calısacam en kısa zamanda
  • Arkadaşlar eyp forumlarından takip ettiğim genelde gri perdenin daha iyi sonuş verdiği fakat evde şampanya rengi diye tabir edilen sarımsı bir duvara yansıttığımda renkler soluk daha doğrusu beyadaki gibi canlı olmuyor aynı şey gridede geçerli olmuyormu deneyen varmı bu perdeleri
  • vinew diye bir makineden bahsetmiştim http://www.teknosarayim.com/root.vol?exec=home&pr=32474&do=3201 bu linkten bakabilirsiniz fiyat 850 ytl özellikler hemen hemen aynı gibihttp://www.youtube.com/results?search_query=vinew&search_type= bu link de video görüntüleri bu ürünüde baya inceledim. fiyat olarak ivo daha iyi tabi yani ivo yu almak daha mantıklı sanırım.

• merhaba,

hala ivo yu almak niyetindeki arkadaslar icin bir kac sey soylemek istiyorum:

1- cihaz hepsiburada.com dan uygun fiyata satılıyor deniliyor, hepsiburada.com ile ilgili sikayetvar.com a girip arastırma yaptınız mı? mutlaka bakın derim

2- ben adana da oturuyorum ve ivo ile gelen kitapçıkta var oldugu soylenen teknik servis yok. ne telefondan ne de adresten ulasamadım. boyle bir sirket yok. hb yi uyarmama ragmen bu urunu satmaya devam ediyolar. bu cihazı nasılsa 2 yıl garantili diyerek kendinizi guvende hissetmeniz ne kadar dogru, kararını siz verin..
  • vinew çalışma prensibi olarak ivo ile aynı tabi bazı farklar var mesela vinew garantisi uydurma diyil plastik kasalı kasası ivoya göre çok daha ufak çok daha hafif vinew 4kg içindeki lcd birazdaha kaliteli gerçek çözünürlük 854x480 max 1280x768 olması lazım konrastı 600:1 içinde elektronik balast var 150w lamba sanırım 10000k yani vinew ivo ya göre daha pahalı ama daha kaliteli duvar görüntüleri arasında daglar taşlarkadar fark yok kısaca vinew gerçek projeksion makinalarına benzer dıştan bakıldıgında ama ivo tarzıdır kasası ivoya göre minik ve hafif kasasının içindeki işçilikte baya iyidir vinew de de reflektör lamba condanser freensel 7" lcd freensel objektif dizilimi şeklindedir lamba salyongaz fanla sogutuluyo lcd uzerinde iki minik fan var sogutma için birde kanallı bir aparat var oda lcd uzerindeki sıcak havayı alıp dışarı atıyor büyük bir fan ile sonuçta böyle bi cihaz evde sinama keyfi için çok yeterlidir loj ışıkta izlenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugams -- 28 Nisan 2008; 12:18:43 >

• teşekklürler yardımlarınız için
  • yani bir bakıma 2 tane alınıyor 850 ye nerdeyse dediğiniz gibi dağlar kadar fark yoksa ivo daha mantıklı tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabrero

merhaba,

hala ivo yu almak niyetindeki arkadaslar icin bir kac sey soylemek istiyorum:

1- cihaz hepsiburada.com dan uygun fiyata satılıyor deniliyor, hepsiburada.com ile ilgili sikayetvar.com a girip arastırma yaptınız mı? mutlaka bakın derim

2- ben adana da oturuyorum ve ivo ile gelen kitapçıkta var oldugu soylenen teknik servis yok. ne telefondan ne de adresten ulasamadım. boyle bir sirket yok. hb yi uyarmama ragmen bu urunu satmaya devam ediyolar. bu cihazı nasılsa 2 yıl garantili diyerek kendinizi guvende hissetmeniz ne kadar dogru, kararını siz verin..

http://www.sikayetim.com bir de buaraya bakın bir şikayette ben yazdım.

• merhaba murat-i yazılarda en çok siz memnun kalmadınız ve beğenmediniz daha önce iyi makine kullandığınız içinmi görüntüyü beğenmediniz çoğu arkadaş ve kullananlar memnun.sesi ve görüntüsümü rahatsız edici(kasa görüntüsü) ekran görüntüsü kötüye benzemiyor resimlerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklord45
     IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

ben bu resmi hatırlıyorum dedim once, sanki buradaki resimle aynı?

• bugun bı sıparıste ben verdım 1.80 lık perdeyle beraber, bakalım nasıl cıkıcak, pc ye baglamak ıcın en ıı kabloyu ankarada nerde bulabılırım
  • kardeş o video görüntüsü berbat çekilmiş çok yanıltır insanı ben daha çok cihazı almış arkadaşların vercegi video görüntülerini görmek isterim bu cihazı getirtende tam bir balta bence adamlar cihazı bilmiyo tam olarak dikkat ettinizmi hb comda cihaz özelliklerinde teknolojisine dlp yazmışlar tam komedi çözünürlük yanlış ansi lümen yanlış yani burdaki yorumlar altın degerinde bence dema kardeşler.......
  • kesinlikle doğru söylüyorsun daha çok görüntü olursa daha çok tanıma şansımız olur.arkadaşlardan bende görüntü resim ne varsa rica ediyorum.sonuçta ucuz tamam ama tamda tanımadığımız makine. şuana kadar yorumlar iyi olduğuna dair hb de alan insanların yazdığı yorumlarda iyi olduğuna dair.buarada ben mersindeki satan adamıda aradım daha öncede yazıldı sanırım evet adam istenirse numune gönderiyor 1 tane denemek için ama bilgisayar bağlantı yeri bozuk ve kumandası yokmuş bana bu olayda pek sıcak gelmedi.adam bi okula vermiş sanırım ve memnun kalmışlar sadece tek eksisi büyük ve kaba diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugams

kardeş o video görüntüsü berbat çekilmiş çok yanıltır insanı ben daha çok cihazı almış arkadaşların vercegi video görüntülerini görmek isterim bu cihazı getirtende tam bir balta bence adamlar cihazı bilmiyo tam olarak dikkat ettinizmi hb comda cihaz özelliklerinde teknolojisine dlp yazmışlar tam komedi çözünürlük yanlış ansi lümen yanlış yani burdaki yorumlar altın degerinde bence dema kardeşler.......

yugams ben bu cıhazın sende bılıyorum eyp le ugrasan bır ınsansın ben bu cıhazın dlp olamıyacagını hb ye defalarca uyarmama ragmen adamlar dlp yazısını kaldırmadılar ordan ınat etıler galıba bır cıhaz hem dlp hemde lcd olamz dıye defalarca uyarmama ragmen hb yı sılmedıler ılandan dlp yazısını alacak rakadaslara uyarım hb de yazılan cıhazın teknık ozellıklerı kısmında dlp olmaması gerekn bır yazı dlp dıye aldık demesın kımse zaten o fıyata dlp makın vermezler adama

• quote:

Orjinalden alıntı: kabrero

quote:

Orjinalden alıntı: darklord45
     IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

ben bu resmi hatırlıyorum dedim once, sanki buradaki resimle aynı?

evet dıgrudur doıstum o goruntu el yapımı bır cıhazın goruntusudur bır ust konularda el yapımına ornek verdıgım ıcın koymustum o ersmı ıvonun goruntusu degıl o neyse sanırım bende kabahat oraya resme belırtmem gerekırdı ben yugamsa ıcındekı malzemelerı sorunca sırasıyla yazdım o resmıde el apmı bır cıhazın goruntusu dıye koydum
    tekradan belırtıyım ozman bu goruntunun ıvoyla alakası yoktur ıvonun vıdeosunu uzun metarjlı cekıp koyacagım daha oncede cekıp koymustum ama kısa olmus bu sefer uzun metrajlı bır fılım cekıp koyacagım

• arkadaslar bu sefer akıllı tv ye uzun bır vıdeo gonderdım ıvo duvar goruntusunu onay aldıktan sonra lınkını koyacam buraya daha onercekı gıbı kısa cıkmaz sanırım vıdeo tatmın edıcı oldu artık yarın onay alınca vıdeo lınkını verecem
  • ahada vıdeo onay almıs 3,16 cm mesafeden duvardakı goruntum uydu cıhazı goruntusu duvarda 2,29 a 1,64 goruntu boyutu mesafe 3,16 yanlız vıdeodakı hızlı goruntu sızı yanıltmasın ben wepcamle cektıgım ıcın vıdeo converterda donusturdum avı formatına avı formatına donusturuncede vıdeo hızlı cekım gıbı bısey donusturuyor elımdekı vıdeo converter programı bu ıvodan kaynaklanmıyor yanı benım donusturdugum vıdeo converterdan kaynaklanıyor bılgınıze...
    http://www.akilli.tv/video/124577/ivo-t-1800-video-projeksiyon-ci.aspx son uzun metarjlı fılımım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 29 Nisan 2008; 1:47:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: delifirtinaa

bugun bı sıparıste ben verdım 1.80 lık perdeyle beraber, bakalım nasıl cıkıcak, pc ye baglamak ıcın en ıı kabloyu ankarada nerde bulabılırım

Bilgisayatcılara bak heryerde bulabilirsin.
    150 cm 10 ytl.
    5000 cm 35 ytl. bu fiyat MUŞ'ta.Bilgin olsun diye yazdım.
  • darklord45 emegine saglık dostum süpersin video harika bence
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.