Şimdi Ara

Ivy 20 Zerk Scroll Hankında Lütfennnnn İçeriii yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ponds Ruinse nin nerede olduğunu bi türlü bulamadım o kadar araştırdım da
    nafile sonunda sizin bana yardım edebileceğinzi düşündüm herneyse çok uzattım yav
    bu Şahsiyetin nerde olduğunu bilen varsa Söylüye bilirmi lütfen yoksa kafayı yyicem yavvvvv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ırregular__ -- 26 Aralık 2008; 20:01:19 >

• konuda Z0erk diye yazmışım herneyse yardım edebilecek biri yokmu lütfen yoksa kafayı yiyecem yav
    2 gündür bu adamı arıyom
  • Yardım edebilecek bi Babayiğit aranıyor
  • Arkadaşlar Bu Görevi Yapan Yokmu yav Lütfen Ponds Ruinse nin nerde olduğunu bilen varsa
    yazsın Allah aşkına Bilen varsa Yazsın Lütfenn
  • Yav bi bişi sölüyeceksiniz fazla bişi istemiyom ki lütfen bilen varsa sölesin
    bugörevi hiç yapan yokmu yaaaaaa
  • arkadasım simdi ponds ruinse bi yer zaten captin lvy spawn oldugu yerlere bakınca orada gösterior gate ye yakın bi yer harita verebilirsen yardımcı olabilirim sana ponds ruinse costaninopleye giden ısınlanma yerinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Number_One_Wizard

arkadasım simdi ponds ruinse bi yer zaten captin lvy spawn oldugu yerlere bakınca orada gösterior gate ye yakın bi yer harita verebilirsen yardımcı olabilirim sana ponds ruinse costaninopleye giden ısınlanma yerinde

Yav kardeş Allah Bin Kere Razı Olsun orayı gördüm ben bi bakim olmadı haritanın fotosunu
    atarım çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • quote:

yardımcı olduysam ne mutlu bana

peki kardeş konuda görev için 50 tane bıcak düşürüldükten sonra Ponds Ruinse teslim edilecek
    diye yazıyo o tam olarak nerde biliyormusun??? onuda sölersen çok sevinicem vallah
  • kardeş bak simdiCostantinoplede Bankanın hemen yanında biri var ondan görevi alacaksın   Aldıktan sonra harans tower aircaft her neresi ise oraya gidip evil order soldier keseceksin ve 50 bıcak topladıktan Sonra ponds Ruınse gidip bıcaklara sag tıklayacaksın her tıkladıgında return oldugu gibi asagıda dolum her neyse :) o olcak sana bitki verecek ama her kırdırdıgında veremeyebilir20 tane bitki yaptıktan sonra gidip görevi teslim edeceksin
  • quote:

kardeş bak simdiCostantinoplede Bankanın hemen yanında biri var ondan görevi alacaksın   Aldıktan sonra harans tower aircaft her neresi ise oraya gidip evil order soldier keseceksin ve 50 bıcak topladıktan Sonra ponds Ruınse gidip bıcaklara sag tıklayacaksın her tıkladıgında return oldugu gibi asagıda dolum her neyse :) o olcak sana bitki verecek ama her kırdırdıgında veremeyebilir20 tane bitki yaptıktan sonra gidip görevi teslim edeceksin

yav ne diyim kardeş allah bin birkere razı olsun vallah çok makbula geçti yav
    nasıl rahatladım bi bilsen 2 gündür bunla uğraşıyom allah çok çok razı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.