Şimdi Ara

iw3mp Çalışmayı Durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklaşık 1-2 hafta önce Windows XP idi ancak sürümüyle ilgili sorunlar yüzünden Windows 7 kurmak zorunda kaldım. Win 7 ile hiç bir sorun yaşamadım. Bugün'e kadar.

Bu sabah oyuna(Call of Duty 4) girdikten 3-4 dk sonra "iw3mp çalışmayı durdurdu" gibi bir hata karşıma çıktı. Bu hatadan sonra en az 7-8 kere daha farklı farklı yöntemler kullanarak oyuna girmeye çalıştım. Ancak olmadı.

Bazı yerlerde yazdığına göre bunun mikrofonla alakası varmış. Mikrofon alınca geçiyormuş. Ben dün bu oyunu mikrofonla oynuyordum, gerektiğinde mikrofonu çıkarıyordum bir sorun yoktu. Yine de ses ayarlarından mikrofonu devre dışı bıraktım girmeye çalıştım olmadı. Etkin hale getirdim yine olmadı.

Ses kartı ile ilgili de olabiliyormuş. Ses kartı driver'ını sildim bir daha yükledim. Ayarlarıyla oynadım. Güyaa Stereo Karıştırıcı'yı açınca oluyormuş. Açtım girdim yine olmadı.

Ben başka bir çözüm yolu bulamadım. Eğer bilen varsa ilgilenirse çok mutlu olurum.

• eğer oyununuz orjinal değilse başka bir ilaç (*rack) kullanmanızı öneririm ... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.