Şimdi Ara

iWatch geliyor iddası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, bayanlar. Az önce NTVMSNBC sitesinde okuduğum habere göre iPhone 6 ile beraber iWatch adında bir saat gelecekmiş.
     iWatch geliyor iddası iWatch geliyor iddası

• Olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hakkında Bilgiler Bile Geldi İçerik Konusunda 8 GB Saklama alanı Olacağı Yönünde de Diğer bilgiler arasında .)
  • Bizim türk insanı konsept diye bir şeyden anlamıyor.Kaldı ki sızıntı da yok.Ne yazık ki gelmeyecek.
  • peki neden hocam ?
  • Hocam adam açıklamış ortada iwatcha dair bir sızıntı fotoğraf falan yok demiş. Hani iphone 6 ya ait sızıntı fotoğraflar falan var ya. Olsaydı iwatchında çıkardı diyor. Bu paylaştığın fotoğraf sadece konsept, insanların kendilerince tasarladığı fotoğraflar diyor. Bu türkçesi arkadaşın söylediklerinin. Yani daha açıklayıcı hali, daha da anlamazsan birisi ingilizce anlatır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1905e -- 28 Ağustos 2014; 22:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1905e

Hocam adam açıklamış ortada iwatcha dair bir sızıntı fotoğraf falan yok demiş. Hani iphone 6 ya ait sızıntı fotoğraflar falan var ya. Olsaydı iwatchında çıkardı diyor. Bu paylaştığın fotoğraf sadece konsept, insanların kendilerince tasarladığı fotoğraflar diyor. Bu türkçesi arkadaşın söylediklerinin. Yani daha açıklayıcı hali, daha da anlamazsan birisi ingilizce anlatır belki

hocam ben anlamıştım
    sadece neden gelmeyeceğini sordum ama görüyorum ki siz hakarete başvuruyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: HypeRLegend

quote:

Hocam adam açıklamış ortada iwatcha dair bir sızıntı fotoğraf falan yok demiş. Hani iphone 6 ya ait sızıntı fotoğraflar falan var ya. Olsaydı iwatchında çıkardı diyor. Bu paylaştığın fotoğraf sadece konsept, insanların kendilerince tasarladığı fotoğraflar diyor. Bu türkçesi arkadaşın söylediklerinin. Yani daha açıklayıcı hali, daha da anlamazsan birisi ingilizce anlatır belki

hocam ben anlamıştım

Forumda yenisin herhalde.

Shady'in görevi bu saçma sapan, olmayan şeyleri haber yapıp konu açmak.Bir de ekrem71'in

Adamları ekmeğinden edecen

Edit,virgül koydum saçma sapan,olmayan bölümüne.Yoksa saçma değil gibi bir ifade oluyor halbuki ben saçma sapan demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Götterfunken -- 29 Ağustos 2014; 14:27:41 >

• Forumda yeni olabilirim
    Ama bu sizin bana hakaret etmeniz gerekiyor anlamına gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

quote:

Orijinalden alıntı: HypeRLegend

quote:

hocam ben anlamıştım

Forumda yenisin herhalde.

Shady'in görevi bu saçma sapan olmayan şeyleri haber yapıp konu açmak.Bir de ekrem71'in

Adamları ekmeğinden edecen

• Kısa da olsa bir tanıtımı yapıldıktan sonra görüşürüz inşallah :)

Apple, devrimsel olarak nitelendirdiği ürünleri, satışa sunmadan önce tanıtmayı seven bir firma. Bu 2007'de iPhone için, 2010'dan iPad için, yakın zamanda iMac ve Mac Pro için gerçekleşmişti. iWatch için de öyle olacaktır. Bekleyip görelim :)

Belki o zamandan sonra, yazdığımız şeylerin saçma sapan olmadığını anlarsınız.
  • Sen yenisin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady

Kısa da olsa bir tanıtımı yapıldıktan sonra görüşürüz inşallah :)

Apple, devrimsel olarak nitelendirdiği ürünleri, satışa sunmadan önce tanıtmayı seven bir firma. Bu 2007'de iPhone için, 2010'dan iPad için, yakın zamanda iMac ve Mac Pro için gerçekleşmişti. iWatch için de öyle olacaktır. Bekleyip görelim :)

Belki o zamandan sonra, yazdığımız şeylerin saçma sapan olmadığını anlarsınız.

iWatch çıksa bile.

Pardon da yaptığın tek asparagas haber iWatch olsa,o da çıksa... Ne olur?

Kaç tane var.Konsept resimleri koyup 5-6 ay öncesinden başladı iPhone 6 haberlerin.Daha adam akıllı sızmadan.

Çıkmayacak demiyorum Apple bu.iPhone 4 zamanında retina ekran olmaz saçmalamayın fazla iyi Apple maliyeti arttırmaz dedim çıktı retinalı.iPad 3'te de aynı şey oldu.Çıka da bilir çıkmaya da bilir.

Ama çıkacağına dair resmi kanıtların olmadan hele iWatch'ın sızıntıları bile olmadan tahmin bile yürütülemeden. haber yapman saçma.

Kesinlikle.

Forumu adminler,Haber editörleri değil üyeler oluşturur.Biz olmasak sen bütün gün binbir emekle yazdığın şeyleri kime okutacaksın?

Aynı zamanda biz olmasak DH para da kazanamaz.Reklamları kimse görüntülüyemez.

Yani eleştiri hakkım var ve kullanıyorum.

Ekrem bey'e de aynı şeyleri bir daha yazmayayım,eğer lütfederse görüşlerimi anlamış olur.Ve forumdaki üyelerin bir kısımının da.

• 5-6 ay öncesinden başlamıştır, eğer ilk haberler daha erken düşseydi 1 sene önceden de başlardı.

Sizin olayı algılayamadığınız nokta şu. Biz bu haberleri kendimiz uydurmuyoruz. Bu haberler belki Reuters'da, belki Bloomberg'de, belki China Times'da, belki Digitimes'da, belki Economic Daily News'de çıkıyor ilk olarak. Bizler de bu haberleri, ilgili olan okuyucularımızın okuması için Donanımhaber.com'dan yayınlıyoruz. Bu haberler kimin için yayınlanıyor? İlgili olanlar için. İnce nokta da bu. İlgili olmak ya da olmamak.

İkinci olarak söyleyeceğim şu ki, internet portallarını üyeler oluşturmaz. Doğrusu şu, örneğin DH anasayfasını DH editörleri oluşturuyor, üyeler de bu oluşuma beğenileriyle (diğer bir ifadeyele tüketimleriyle) katkı verip siteyi büyütüyor. Belli bir yerden sonra üyeler de içerik üreterek büyümenin üretkenlik tarafında pay sahibi oluyorlar. Bu söylem, portalı oluşturan emekleri göz ardı etmekten başka bir şey değil. Ya da bazı üyelerin kendini özel hissetmesi için ortaya attıları söylem.

Ben de eleştiri haklarımı kullanıyorum bu noktadan sonra, ama editör olarak değil, 2005'den bu yana forumda olan Shady isimli kullanıcı olarak kullanıyorum. Sizin gibi bazı üyeler, dönem dönem ortaya çıkıp, haberlerle hiçbir alakası olmayan ve bazen editörle bazen de haberle dalga geçici yorumlar yaparak, kendini öne çıkartmak için çabalıyor. Özellikle editöre karşı beslenen duygular öyle bir boyuta geliyor ki sizin üzerinizde, normal konularda dahi yorum yaparken onların ismini zikredemeden edemiyorsunuz. Herkes sizin gibi olsa, hani yukarıda bahsettiğim gibi üyelerin de belli bir zamandan sonra üretkenliğe katılması, 2000'li yıllardan bu yana Forum Donanımhaber, Türkiye'nin en büyük internet portalı olamazdı. Neyse ki sayınız az ki, haberlere ve yaptığınız değerli paylaşımlar bir elin parmaklarını pek geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 30 Ağustos 2014; 10:32:51 >

• quote:

5-6 ay öncesinden başlamıştır, eğer ilk haberler daha erken düşseydi 1 sene önceden de başlardı.

Sizin olayı algılayamadığınız nokta şu. Biz bu haberleri kendimiz uydurmuyoruz. Bu haberler belki Reuters'da, belki Bloomberg'de, belki China Times'da, belki Digitimes'da, belki Economic Daily News'de çıkıyor ilk olarak. Bizler de bu haberleri, ilgili olan okuyucularımızın okuması için Donanımhaber.com'dan yayınlıyoruz. Bu haberler kimin için yayınlanıyor? İlgili olanlar için. İnce nokta da bu. İlgili olmak ya da olmamak.

İkinci olarak söyleyeceğim şu ki, internet portallarını üyeler oluşturmaz. Doğrusu şu, örneğin DH anasayfasını DH editörleri oluşturuyor, üyeler de bu oluşuma beğenileriyle (diğer bir ifadeyele tüketimleriyle) katkı verip siteyi büyütüyor. Belli bir yerden sonra üyeler de içerik üreterek büyümenin üretkenlik tarafında pay sahibi oluyorlar. Bu söylem, portalı oluşturan emekleri göz ardı etmekten başka bir şey değil. Ya da bazı üyelerin kendini özel hissetmesi için ortaya attıları söylem.

Ben de eleştiri haklarımı kullanıyorum bu noktadan sonra, ama editör olarak değil, 2005'den bu yana forumda olan Shady isimli kullanıcı olarak kullanıyorum. Sizin gibi bazı üyeler, dönem dönem ortaya çıkıp, haberlerle hiçbir alakası olmayan ve bazen editörle bazen de haberle dalga geçici yorumlar yaparak, kendini öne çıkartmak için çabalıyor. Özellikle editöre karşı beslenen duygular öyle bir boyuta geliyor ki sizin üzerinizde, normal konularda dahi yorum yaparken onların ismini zikredemeden edemiyorsunuz. Herkes sizin gibi olsa, hani yukarıda bahsettiğim gibi üyelerin de belli bir zamandan sonra üretkenliğe katılması, 2000'li yıllardan bu yana Forum Donanımhaber, Türkiye'nin en büyük internet portalı olamazdı. Neyse ki sayınız az ki, haberlere ve yaptığınız değerli paylaşımlar bir elin parmaklarını pek geçmiyor.

tamam.

ne diyeyim.

Aynı haberi 10 kez yayınlıyorsunuz.The Verge'da gördüğüm haberi DH'de 10 kez görüyorum.20 kez görüyorum.Sürekli aynı haber.

Bazılarında konsept fotoğraf var.

Olabilir olacak mı olsun olunca göreceğiz yeter artık kusacağım.

Asparagas haberciliğin bir sınırı var

Aynı zamanda dikkat çekmeye ihtiyacım olduğunu sanmıyorum :) hiç bir üyenin de ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

• quote:

5-6 ay öncesinden başlamıştır, eğer ilk haberler daha erken düşseydi 1 sene önceden de başlardı.

Peki üyeler o denli gereksiz ss siz asparagas haberlerinizi kime okutuyorsunuz

• Evet yeniyim ve Yabancı forumlarda takılmaya devam edeceğim bu nedir arkadaş
    Duyduklarımı size bildireyim doğrumudur yanlışmıdır yorum yapın diye dehşet-i vahşet bir şekilde hakeret yağdırıyorsunuz ya bravo size hadi eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.