Şimdi Ara

ix35'mi tiguan'mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
24.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası Hyundai mi teneke yığını vs diyen zihniyete sadece gülüyorum. Adamlar bu sene 5.4 milyon araç satmayı planlıyorlar ki; bunu da bu satış rakamlarıyla gerçekleştirmeleri an meselesi. Ne demek peki bu durum, açıklayayım; büyük bir değişiklik olmazsa, Hyundai'nin dünyanın ikinci büyük üreticisi haline gelecek. Kısacası bazılarının mükemmel olarak tasvir ettikleri Das Auto'dan daha büyük bir üretici olacak, Siz kıyaslamayın Amerika'da millet çoktan MB ile BMW ile kıyaslamaya başlamış bile
  • Passat'ı satıp Nissan Qashqai alan birisi olarak, VW kalitesi su götürmez bir gerçek. 2011 model arabanın iç dizaynı ve kalitesi, 2006 Passat'tan ÇOK DAHA KÖTÜ. Bu itirafım QQ'den memnun değilim olarak algılanmasın ama VW kalitesi gerçekten farklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozden84

Passat'ı satıp Nissan Qashqai alan birisi olarak, VW kalitesi su götürmez bir gerçek. 2011 model arabanın iç dizaynı ve kalitesi, 2006 Passat'tan ÇOK DAHA KÖTÜ. Bu itirafım QQ'den memnun değilim olarak algılanmasın ama VW kalitesi gerçekten farklı..

samimi bir itiraf olmuş...
  • Eğer bir gün Tiguan alıcak olursan emin ol ki pişman olmazsın. Arkasında yılların devi VW var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Çağrı

Eğer bir gün Tiguan alıcak olursan emin ol ki pişman olmazsın. Arkasında yılların devi VW var.

vw markası ve tiguan gerçekten kalite bir marka.ama 1.4 motordaki otamatik şanzımanın olmayışı ve ekstra opsiyonlar ekledikce fiyatın şişmesi beni başka düşünce ve markalara itti mesela ix35 gibi.bu aracta opsiyonel olmaksızın full donanım çok güçlü 184 hp 400 tork 2000cc dizel motor, otamatik vites oluşu ve opsiyonlu tiguanla fiyatı hemen hemen aynı olması yüzünden araştırma içerisindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turati

quote:

Orijinalden alıntı: By_Çağrı

Eğer bir gün Tiguan alıcak olursan emin ol ki pişman olmazsın. Arkasında yılların devi VW var.

vw markası ve tiguan gerçekten kalite bir marka.ama 1.4 motordaki otamatik şanzımanın olmayışı ve ekstra opsiyonlar ekledikce fiyatın şişmesi beni başka düşünce ve markalara itti mesela ix35 gibi.bu aracta opsiyonel olmaksızın full donanım çok güçlü 184 hp 400 tork 2000cc dizel motor, otamatik vites oluşu ve opsiyonlu tiguanla fiyatı hemen hemen aynı olması yüzünden araştırma içerisindeyim.

Söylediğiniz artıları değerlendirirsek ix35 alınması daha mantıklı olurdu.

• yaw tiguan varken kafada soru işaretı olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

donanım olarak ix35
    motor olarak ix35
    tip olarak zevkler tartışılmaz bence tiguan
    vergi olarak tiguan
    yakıt olarak ix 35
    kullanım olarak bence aynı asfalt suvu

sonuç ix35 agır basıyor:))

• Bence tiguan tipi kullanışlığı daha iyi gibi
  • tiguan sonuçta VW
  • ix 35 sonuçta Hyundai sonuçta Hyundai diyesim var ama inşallah bir 10 sene sonra.

Ben olsam ix35 alırdım, sebebi ise gerçekten çevik bir araç. Yol tutuşu çok başarılı, dizel motoru 1800 kilo ağırlığa ragmen aracı cok ıyı taşıyor...

Eksi yönleri ise malzeme kalitesi gerçekten zayıf.
  • Seklen tigiuan aynı paraya ix35. Ama fiyat dert degilse otomatik dizel olabilir tabiiki tiguanda. Sekli yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bende bir süre Dizel Tiguan sahibiydim.

Açıkçası bence Hyundai daha gösterişli duruyor.

2.si Hyundai'ın motor daha güçlü , kesinlikle kalitesiz bir araç değil. İçine dahi binmeyip internetten resimlerini görüp kalite kontrol yapan arkadaşları şiddetle kınıyorum.

Hyundai tip olarakta bence güzel. Dün İzmit dönüşü bi ix35'ten sellektör yedim kuğu gibi süzüldü gitti.

Bu iki araç arasında kalsam kesinlikle ix35 tercihim olurdu. En azından marka takıntım yok

Kiraz kırmızı bir Hyundai ix35 harika bir seçim olacaktır.

o hızda devam etsin bi kaza yaparsa(allah korusun)ama eğerki yaparsa o hyundain malzeme kalitesini biliyomusunuz? araba kağıt gibi büzüşcektir
    yada kazayı geçtim sık sık araziye girersenizde aracn parçaları artık hasar görmüş olur

O zaman güvenliklerini kıyaslayalım.
    Bakalım çarpışma testlerinde ne yapmışlar.

BMW X1 - 87 ile 5 yıldız almış.
    VW TIGUAN - 87
    HYUNDAI ix35 - hay allah bi yanlışlık var galiba.. 90 almış 90!

Diğer konularda kıyaslanmaya gerek yok zaten bu iki aracı.
    Tiguan'ı 2.0 dizel, otomatik, dört çekerli ve ful donanımlı istediğinizde 105'e geliyor!!
    Dolayısıyla ix35 ne pahalı, ne de daha kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arjokonda -- 11 Ekim 2010; 18:11:51 >

• kim ne derse desin HYUNDAİ artık vw den daha kaliteli bir marka oldu lütfen çekememezlik yapmayın göz var nizam var arada fiyat farkı var hem daha uygun hem daha kaliteli cok degil en fazla 3 sene içinde tüm dünyada hyundai lider olucak
  • tiguan çok fazla yakar, onu göze alıyorsan düşünmek lazım

yakma sorunsa direk elenmeli

2000 dizel ister bu araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arjokonda

quote:

quote:

2.si Hyundai'ın motor daha güçlü , kesinlikle kalitesiz bir araç değil. İçine dahi binmeyip internetten resimlerini görüp kalite kontrol yapan arkadaşları şiddetle kınıyorum.

Hyundai tip olarakta bence güzel. Dün İzmit dönüşü bi ix35'ten sellektör yedim kuğu gibi süzüldü gitti.

Bu iki araç arasında kalsam kesinlikle ix35 tercihim olurdu. En azından marka takıntım yok

o hızda devam etsin bi kaza yaparsa(allah korusun)ama eğerki yaparsa o hyundain malzeme kalitesini biliyomusunuz? araba kağıt gibi büzüşcektir
    yada kazayı geçtim sık sık araziye girersenizde aracn parçaları artık hasar görmüş olur

VW TIGUAN - 87

Tiguan'ı 2.0 dizel, otomatik, dört çekerli ve ful donanımlı istediğinizde 105'e geliyor!!

hiç VW kullandın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 9997

kim ne derse desin HYUNDAİ artık vw den daha kaliteli bir marka oldu lütfen çekememezlik yapmayın göz var nizam var arada fiyat farkı var hem daha uygun hem daha kaliteli cok degil en fazla 3 sene içinde tüm dünyada hyundai lider olucak

sakin ol şampiyon

inanırsak olur bence
  • hayretle okuyorum yorumları..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

VW TIGUAN - 87

hiç VW kullandın mı?

Tiguan kullandım. Çok değil ama. Birkaç sefer. Manueldi gerçi ama performans olarak ix35'den bile iyiydi. Gayet iyi arabaydı. Çok eleştiremem. Ama açıkçası içine girdiğimde ruhum sıkılan arabaları sevemiyorum. İçi o kadar sıradan ki. Sade değil bence sıradan. Sadeyi BMW yapıyor. Ancak herşeyi manuel, herşeyi opsiyon yapan bir markaya o paraları vermek bana çılgınca geliyor. Tiguan daha güvenli sonuçta diye düşünüyordum o yüzden saygım büyüktü ama öyle de değilmiş bu örnekte. Dolayısıyla şüphem kalmadı.

Alman'ın pahalı yedek parçası ve kısa garantisinden de bıkmış biri olarak, ucuz yedek parça ve 5 yıl garanti de tuzu biberi açıkçası.

Zaten bu marka takıntısını da anlamıyorum. i20, Polo'dan kötü tabii. Ya da i30, Golf'ten. Bu Tiguan'ın ix35'ten iyi olduğu anlamına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arjokonda -- 12 Ekim 2010; 2:12:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

VW TIGUAN - 87

hiç VW kullandın mı?

Tiguan kullandım. Çok değil ama. Birkaç sefer. Manueldi gerçi ama performans olarak ix35'den bile iyiydi. Gayet iyi arabaydı. Çok eleştiremem. Ama açıkçası içine girdiğimde ruhum sıkılan arabaları sevemiyorum. İçi o kadar sıradan ki. Sade değil bence sıradan. Sadeyi BMW yapıyor. Ancak herşeyi manuel, herşeyi opsiyon yapan bir markaya o paraları vermek bana çılgınca geliyor. Tiguan daha güvenli sonuçta diye düşünüyordum o yüzden saygım büyüktü ama öyle de değilmiş bu örnekte. Dolayısıyla şüphem kalmadı.

Alman'ın pahalı yedek parçası ve kısa garantisinden de bıkmış biri olarak, ucuz yedek parça ve 5 yıl garanti de tuzu biberi açıkçası.

Zaten bu marka takıntısını da anlamıyorum. i20, Polo'dan kötü tabii. Ya da i30, Golf'ten. Bu Tiguan'ın ix35'ten iyi olduğu anlamına gelmez.

Kullandıysan, sana kötü veya gereksiz gelen şey başkalarına güzel gelebilir. Bizim gibiler için donanım evet önemlidir, ama kimisine göre gereksizdir, ne kadar çok aksesuar o kadar çok problem demektir.

VW fiyatları Doğuş grubu dolayısıyla çok yüksek ve donanımsız oluyor ama daha önceki mesajımda dediğim giib, VW'den inip QQ alan birisi olarak, keşke param yetseydi de Tiguan alabilseydim diorum. Sorun mu yaşıuorm QQ'de, hayır. Ama işçilik ve malzeme çok farkediyor, Nissan VW'e yaklaşamıyor bile. Ayrıca 2. elde edeceğim zararı kestiremiyorum, Passat aldım 32bine, 2 yıl kullandım 30bine sattım (takas fiyatı) QQ ne kadar zararım olur bilemem ama ix35'in de çok zarar ettireceği ortada..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.