Şimdi Ara

ix35'mi tiguan'mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
24.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uzun bir süredir inceliyorum bu iki seçenek arasında kaldım şimdi karar vermede zorlanıyorum

ix35'full donanımlısı 2000cc dizel ,otamatik vites, 184hp, 400 tork, 88000 tl iken (86000 tl bırakıyorlar)

tiguan opsiyonlarla birlikte full donanım 1.4 tsı motor benzinli,manuel vites,150 hp,220 tork ile ix35'in aynı fiyatını buluyor ve geçiyor.

tiguan opsiyon olarak:deri döşeme,açılır tavan,18 jant,anahtarsız çalıştırma,elektirikli katlanan yan aynalar,off road,dcc,geri görüş kamerası vb.

ix35' ise bu özellikler genelde araç üzerinde var.sıkıntı yok gibi gözüküyor mtv saymaz isek...düşüncelerinizi bekliyorum

• tabii ki FX35. Tasarımı .ok hoş ve sıradışı. Arada motor ve donanım farkıda varken fx35.
  • donanım olarak ix35
    motor olarak ix35
    tip olarak zevkler tartışılmaz bence tiguan
    vergi olarak tiguan
    yakıt olarak ix 35
    kullanım olarak bence aynı asfalt suvu

sonuç ix35 agır basıyor:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

donanım olarak ix35
    motor olarak ix35
    tip olarak zevkler tartışılmaz bence tiguan
    vergi olarak tiguan
    yakıt olarak ix 35
    kullanım olarak bence aynı asfalt suvu

sonuç ix35 agır basıyor:))
    bence cok anlamsız bir karsılastırma tiguan ix35 in eline su bile dökemez arada daglar kadar fark var motor güvenlik serilik hız kalite her yönüyle ix 35 cok daha ön sırada en basta crdi motor olması süper ömürlük zincirli ve sessiz bir motor bence hiç düşünmeden ix35 her yerde şeklini koyar hem spor durusu hemde suv bakısı cok fena bir arac ilk geldigi hafta inceledim içine dışına hayran kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9997

bence cok anlamsız bir karsılastırma tiguan ix35 in eline su bile dökemez arada daglar kadar fark var motor güvenlik serilik hız kalite her yönüyle ix 35 cok daha ön sırada en basta crdi motor olması süper ömürlük zincirli ve sessiz bir motor bence hiç düşünmeden ix35 her yerde şeklini koyar hem spor durusu hemde suv bakısı cok fena bir arac ilk geldigi hafta inceledim içine dışına hayran kaldım

Alıntıları Göster
    bence bu iki araç aynı sınıf değil o yüzden karşılaştırma anlamsız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Alıntıları Göster
    Bencede ix35.. Çok daha iyi bir araç olduğu kanısındayım en azından 2.0 dizel otm. 180 bg yeterde artar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Bencede ix35.. Çok daha iyi bir araç olduğu kanısındayım en azından 2.0 dizel otm. 180 bg yeterde artar bile

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şakami yapiyosunuz ya şu hyundain ix35 i tiguandan dahami üstün diyosunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    Qashqai mi Sportage mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

arkadaşlar şakami yapiyosunuz ya şu hyundain ix35 i tiguandan dahami üstün diyosunuz

Alıntıları Göster
    Tiguanı daha çok seviyorum ama fiyat ve dizel olması nedeniyle ix35 diyorum

• quote:

aynı sınıf olmaz olurmu
    tiğuan kuga sportage ix35 qashqai hepsi rav4 crv vs hepsi aynı sınıfta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

evet olamaz mı?
  • quote:

evet donanım dizel motor güvenlik vs bu yüzden ix35
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

quote:

evet donanım dizel motor güvenlik vs bu yüzden ix35

Alıntıları Göster
    Bende bir süre Dizel Tiguan sahibiydim.

Açıkçası bence Hyundai daha gösterişli duruyor.

2.si Hyundai'ın motor daha güçlü , kesinlikle kalitesiz bir araç değil. İçine dahi binmeyip internetten resimlerini görüp kalite kontrol yapan arkadaşları şiddetle kınıyorum.

Hyundai tip olarakta bence güzel. Dün İzmit dönüşü bi ix35'ten sellektör yedim kuğu gibi süzüldü gitti.

Bu iki araç arasında kalsam kesinlikle ix35 tercihim olurdu. En azından marka takıntım yok

Kiraz kırmızı bir Hyundai ix35 harika bir seçim olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bende bir süre Dizel Tiguan sahibiydim.

Açıkçası bence Hyundai daha gösterişli duruyor.

2.si Hyundai'ın motor daha güçlü , kesinlikle kalitesiz bir araç değil. İçine dahi binmeyip internetten resimlerini görüp kalite kontrol yapan arkadaşları şiddetle kınıyorum.

Hyundai tip olarakta bence güzel. Dün İzmit dönüşü bi ix35'ten sellektör yedim kuğu gibi süzüldü gitti.

Bu iki araç arasında kalsam kesinlikle ix35 tercihim olurdu. En azından marka takıntım yok

Kiraz kırmızı bir Hyundai ix35 harika bir seçim olacaktır.

Alıntıları Göster
    dostum ix35 ten şaşma. ben kararımı verdim ix35 alacağım. sana da tavsiye ederim. inşallah senden önce alırım da sana çok daha detaylı bilgi veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan666

dostum ix35 ten şaşma. ben kararımı verdim ix35 alacağım. sana da tavsiye ederim. inşallah senden önce alırım da sana çok daha detaylı bilgi veririm.

merhaba aslan666.görünen o ki, ix35 mantiken ön planda kendini gösteriyor.

Bu gün ix35 incelemek için tekrar gittim, dış beyaz renk içi siyah olanı inceledim kabin siyah olan daha tok ve kalite duruyor.araca navigasyonlu, dvd,mp3 çalarlı cıhazı sonradan 2600 tl gibi fiyata takıyorlar cyclone marka serviste mantaj aşamasında gördüm gayet hoş gözüküyordu.türkiye 81 il harita güncel dediler, araç içindeki orjinal sistem sende kalıyor.böylece bir eksik daha giderilmiş oldu
  • ix35 daha güzel bence daha kaliteli ve motoru daha güçlü torku daha yüksek...ayrıca beyaz cam tavanlısı bir kat daha yakışıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

aynı sınıf olmaz olurmu

hadi ya daha heybetli duruyor sanki dur tekrardan bakacam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

aynı sınıf olmaz olurmu

hadi ya daha heybetli duruyor sanki dur tekrardan bakacam

Alıntıları Göster
    bu ne ya hyundai gidin kardeşi kia ile kıyaslayın. almanlarla kıyaslamayın. 2 sene sonra takır tukur etmeye başlar ix35'leriniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: singleton

bu ne ya hyundai gidin kardeşi kia ile kıyaslayın. almanlarla kıyaslamayın. 2 sene sonra takır tukur etmeye başlar ix35'leriniz.

Alıntıları Göster
    tiguan alınacaksa 60 bine 150 beygirlik versiyonu alınır keyifle binilir üstüne 25-30 bin lira çoğu arasıra kullanacağınız belki de kullanmayacağınız opsiyonlara o kadar para bayılmak ahmakça olur, bence.

2.0 dizel motoru ve otomatik şanzumanıyla ix35 piyasaya göre fiyatı normal olsa da bence bu tür (kompakt suv / crossover) tipindeki araçlar üstündeki motor ne olursa olsun 80-90 bin lirayı hakeden araçlar gibi gelmiyor.

- sonuç olarak bu sorduğunuz ikisi arasından hiç düşünmeden 2.0 dizel - ix35.
    - daha mantıklı olan 1.4 TSI Tiguan' ı 60 bin liraya opsiyonsuz almak. gerekirse sonrasında sadece deri döşeme yaptırmak.

- iksinden de akıllıca olan ise 1.4 135 beygirlik yeni Sportage' ı 49.900 liraya almak

... üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri sunan ve aynı özellikteki bu araçların fiyatları arasında uçurumlar varsa, en uygun fiyatlısını almak paranızın karşılığını almak konusunda en isabetli olandır çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 27 Eylül 2010; 23:32:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora

tiguan alınacaksa 60 bine 150 beygirlik versiyonu alınır keyifle binilir üstüne 25-30 bin lira çoğu arasıra kullanacağınız belki de kullanmayacağınız opsiyonlara o kadar para bayılmak ahmakça olur, bence.

2.0 dizel motoru ve otomatik şanzumanıyla ix35 piyasaya göre fiyatı normal olsa da bence bu tür (kompakt suv / crossover) tipindeki araçlar üstündeki motor ne olursa olsun 80-90 bin lirayı hakeden araçlar gibi gelmiyor.

- sonuç olarak bu sorduğunuz ikisi arasından hiç düşünmeden 2.0 dizel - ix35.
    - daha mantıklı olan 1.4 TSI Tiguan' ı 60 bin liraya opsiyonsuz almak. gerekirse sonrasında sadece deri döşeme yaptırmak.

- iksinden de akıllıca olan ise 1.4 135 beygirlik yeni Sportage' ı 49.900 liraya almak

... üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri sunan ve aynı özellikteki bu araçların fiyatları arasında uçurumlar varsa, en uygun fiyatlısını almak paranızın karşılığını almak konusunda en isabetli olandır çünkü.

aynen katılıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

benim ilk aracım ikinci el 1998 model accent GLS idi. üç yıl problemsiz bindim,yıllık bakım masrafı hariç bir sıkıntısını görmedim.iki yıl sonra dökülecek olsa taksiciler bu aracların yeni kasalarını kullanmazlardı.

şimdiki aracım 2006 jetta 1.6 fsı bir alman.benim başıma cok şükür gelmedi ama 1.4 tsı motorların ve dsg şanzımanlı otamatik vitesli araçların sahiplerinin başına çok sıkıntı verdiklerini bu sayfalarda çok gördüm ve okudum.

bu motorlar kötü demiyorumar. insan, beğerek aldığı ve o kadar para veripte eziyet çekme ve aracından zevk alamama korkusu insanı endişelendiriyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.