Play Sportwitter “💥💥💥 İYİ Partili Koray Aydın'dan 3 büyüklere yönelik çok ağır 'şike' ithamı!
🗣️ ”Ağlama Duvarı'na gidip ağlasınlar! Önceden iş ayarlayıp kolay şampiyon oluyorlardı! Şimdi biraz bağırsınlar!”
(61saat)” https://twitter.com/playspor/status/1529901323545722881”Ağlama Duvarı'na gidip ağlasınlar! Önceden iş ayarlayıp kolay şampiyon oluyorlardı! Şimdi biraz bağırsınlar!" < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gal1leo -- 28 Mayıs 2022; 2:18:39 > |
İYİ Partili Koray Aydın'dan 3 büyüklere yönelik çok ağır 'şike' ithamı!
-
-
Bu Koray Aydın, yolsuzluk ve hırsızlıktan Yüce Divan'da yargılanıp sadece bir oyla beraat etmiş birisidir, bir de utanmadan sıkılmadan ona buna şikeci filan mı diyor? Sadece bizim köyde hiçbir şeyi olmayan çobanın tekini nereden geldiği malum paralarla zengin etti, yani o beraatı hukuken muteber olsa da işin aslını bilenler, hukukun bazen reel gerçekliğe uymadığını da biliyorlar benim gibi.
Karadeniz şeridinden çıkan en son düzgün adam şu an mezardadır muhtemelen, insanın yüzü kızarır be.
-
Politikanin karistigi is mundar olmus demektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi partiden sonrasını okumadım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu Koray Aydın, yolsuzluk ve hırsızlıktan Yüce Divan'da yargılanıp sadece bir oyla beraat etmiş birisidir, bir de utanmadan sıkılmadan ona buna şikeci filan mı diyor? Sadece bizim köyde hiçbir şeyi olmayan çobanın tekini nereden geldiği malum paralarla zengin etti, yani o beraatı hukuken muteber olsa da işin aslını bilenler, hukukun bazen reel gerçekliğe uymadığını da biliyorlar benim gibi. Karadeniz şeridinden çıkan en son düzgün adam şu an mezardadır muhtemelen, insanın yüzü kızarır be. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X