Bildirim
İyi anlayan biri lütfen yardım !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
amd nin sitesinden readon hd 7350 yi indirip güncelliyim mi ? sorun ortadan kalkar mı ? -
Aynen -
tamam kardeşim deniyeceğim seni haberdar ederim. -
kardeşim indirdiğim şeyde amd catalyst yükleme yöneticisi diyor doğru mu ? -
yuh arada daglar kadar fark var herhangi bir pc tamircisine felan mi goturdun ? Yurutmusler sanirim kartini driverden boyle bir sacmalik olamaz en fazla benim gibi olur 7870 var programlar 7800 Serisi olarak goruyor yani 70 i algilayamior 78 in serisi diyor oda normal ama sende cok abes. -
yoo tamirciye falan götürmedim -
amd radeon 7350 den AMD Readon 5450 e gecemez hicbir ekran karti okadar da degil.Ya sen ekran kartini yalnis biliyordun yada bir sekilde yurutmusler. -
peki bios bilgileri ne işe yarıyo ? -
Ne tur bilgilerden bahsediyorsunuz ? BIOS dedigimiz panel anakart ve uzerine takilan bilesenleri toplu olarak yonetip ayar verigimiz paneldir ve orda bircok bilgi mevcut ne tur bilgiden bahsettiginizi anlamak zor resimli videolu yada aciklayici bir bilgi verirseniz iyi olur. -
başka birileri bios bilgilerimi görmüş olabilir ? bundan kaynaklanıyo olabilir mi ? ( hani bağdaştırıcı altında yazan ) -
bilmeyen ne çok boş konusan var bu forumda arkadas.
ATI Readon 7350 aslında AMD Readon 5450 'nin yeniden isimlendirilmiş halidir.
windows 8 yüklediyse sürücüsünü böyle bi sorunca karsılasmıs olabilirsin. Herhangi bir performans kaybı olmaz. Ha illa 7350 gözüksün istiyorsan.
7000 serisi driver indirirseniz isim düzelebilir. Diyecektim ki amd nin sitesinde bu ekran kartının 8.1 sürücüsü yok. Muhtemelen bu sebeple 5450 gözüküyor.
7350 sürücüsü için win 8 e dönmen gerek.
Yukarıdaki "The Legends" adlı kullanıcının hiç bir dediğini kaale alma. Donanım bilgisi çok yetersiz. -
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- akıllı tahta format atma
- pineview nedir
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- laptop ses gelmiyor
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ekran kartı resetleme
- wifi hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X