Şimdi Ara

İYİ BAYRAMLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu da benmi şiir

Ps, Xbox, Nintendo derken
    Kalktık bu sabah erken erken
    Unuttuk kavgayı savaşı derken,
    360 adaptörü patladı yemek yerken ...

Bayramınız kutlu olsuun
  • Şeker bayramınız kutlu olsun, nice bayramlara.
  • Tüm müslüman aleminin Ramazan bayramını kutlarım.Saygılar.
  • tüm oyuncuların bayramını kutluyorum

BİR ŞİİR DE BENDEN

Boynum bükük yok ki konsol
    Şaşırdım yönümü sağ sol
    Alabilseydim bir 360
    Etrafımda yıllarca dönerdim 360
  • İyi Bayramlar İyi kötü günlerimiz oldu Tartıştık bir birimize kızdık alındın Ama hepsini unutmalıyız bu bayram gününde herkese İYİ BAYRAMLAR
  • iyi bayramlar dostlarım
  • bayramınız mübarek olsun
  • Bende tum teknoloji oyunlarina gonul vermis herkesin bayramini kutlar ,nice yeni oyunlara diyorum
  • Hayırlı ramazanlar.
  • Bütün donanım haber forum sakinlerinin ramazan bayramını kutlar sağlık huzur dolu günler dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLaS

DH nin tüm "konsol oyunları" müptelalarının ve diğerlerinin ŞEKER BAYRAMINI KUTLARIM

Bende bütün İslam aleminin ramazan bayramını kutlarım, fakat arkadaşlar artık çocuk değiliz , hepimiz eşşek kadar adam olduk anlayın, ramazan ayı bittiğinde ramazan bayramı olur. çocuklara şeker verildiği içim 0-12 yaş arası çocuklar şeker bayramı derler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpalp84

quote:

Orjinalden alıntı: DeLLaS

DH nin tüm "konsol oyunları" müptelalarının ve diğerlerinin ŞEKER BAYRAMINI KUTLARIM

Bende bütün İslam aleminin ramazan bayramını kutlarım, fakat arkadaşlar artık çocuk değiliz , hepimiz eşşek kadar adam olduk anlayın, ramazan ayı bittiğinde ramazan bayramı olur. çocuklara şeker verildiği içim 0-12 yaş arası çocuklar şeker bayramı derler.

Saman altından laf geçirmek bu olsa gerek

• Kızma canım Şeker de olur Ramazan da olur. Önemli olan niyettir kelimerle oynamıyoruz burada
  • quote:

Orjinalden alıntı: vizyoncu

quote:

Şeker bayramına Ramazan bayramı denilmesi gerekir buna bende katılıyorum. AMA birincisi burda herkes EŞŞEK kadar adam değil ufak kardeşlerimizde bu siteye giriyor.Önce buna bir daha sonra dün Terete 1 de Şeker Bayramı yurtta coşkuyla kutlanıyor diye yayın yapıldı.Şeker bayramı lafı defalarca bu kanalda söylendi.Şimdi bu adamlar senin dediğin gibi "eşşek kadar" olmamış mı ki onlar da şeker bayramı diyor.Dediğin bu lafa da ve dellas gayet masum söylediği laf için ortalığı gerdiğin için banoğlu ban

Hadi sende ordan

Ona terete değil TRT derler daha onu bile bilmiyorsan ramazan bayramı nı nasıl açıklarım sana. nasıl ufak kardeşlerimiz donanım haber e girip konsol kısmına bakıyor hayret içerisindeyim. daha çok evde çizgifilm seyredip saklambaç oynamaları lazım. seninde dediğin gibi eşşek kadar olmak önemli değil akıllı bilgili olmak lazım. sen herhalde 10 yaşında küçük bir çocuksun. kusura bakma gel elimi öpte sana biraz şeker vereyim.

Dallas kardeşime de en ufak bir lafım olmadı. Sadece bilgilendirmek istedim. Banada bir avukat lazım Pm at şartlarını konuşalım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.