Ps, Xbox, Nintendo derken Kalktık bu sabah erken erken Unuttuk kavgayı savaşı derken, 360 adaptörü patladı yemek yerken ...
Bayramınız kutlu olsuun
Şeker bayramınız kutlu olsun, nice bayramlara.
Tüm müslüman aleminin Ramazan bayramını kutlarım.Saygılar.
tüm oyuncuların bayramını kutluyorum
BİR ŞİİR DE BENDEN
Boynum bükük yok ki konsol Şaşırdım yönümü sağ sol Alabilseydim bir 360 Etrafımda yıllarca dönerdim 360
İyi Bayramlar İyi kötü günlerimiz oldu Tartıştık bir birimize kızdık alındın Ama hepsini unutmalıyız bu bayram gününde herkese İYİ BAYRAMLAR
iyi bayramlar dostlarım
bayramınız mübarek olsun
Bende tum teknoloji oyunlarina gonul vermis herkesin bayramini kutlar ,nice yeni oyunlara diyorum
Hayırlı ramazanlar.
Bütün donanım haber forum sakinlerinin ramazan bayramını kutlar sağlık huzur dolu günler dilerim.
quote:
Orjinalden alıntı: DeLLaS
DH nin tüm "konsol oyunları" müptelalarının ve diğerlerinin ŞEKER BAYRAMINI KUTLARIM
Bende bütün İslam aleminin ramazan bayramını kutlarım, fakat arkadaşlar artık çocuk değiliz , hepimiz eşşek kadar adam olduk anlayın, ramazan ayı bittiğinde ramazan bayramı olur. çocuklara şeker verildiği içim 0-12 yaş arası çocuklar şeker bayramı derler.
quote:
Orjinalden alıntı: alpalp84
quote:
Orjinalden alıntı: DeLLaS
DH nin tüm "konsol oyunları" müptelalarının ve diğerlerinin ŞEKER BAYRAMINI KUTLARIM
Bende bütün İslam aleminin ramazan bayramını kutlarım, fakat arkadaşlar artık çocuk değiliz , hepimiz eşşek kadar adam olduk anlayın, ramazan ayı bittiğinde ramazan bayramı olur. çocuklara şeker verildiği içim 0-12 yaş arası çocuklar şeker bayramı derler.
Saman altından laf geçirmek bu olsa gerek
Kızma canım Şeker de olur Ramazan da olur. Önemli olan niyettir kelimerle oynamıyoruz burada
quote:
Orjinalden alıntı: vizyoncu
quote:
Şeker bayramına Ramazan bayramı denilmesi gerekir buna bende katılıyorum. AMA birincisi burda herkes EŞŞEK kadar adam değil ufak kardeşlerimizde bu siteye giriyor.Önce buna bir daha sonra dün Terete 1 de Şeker Bayramı yurtta coşkuyla kutlanıyor diye yayın yapıldı.Şeker bayramı lafı defalarca bu kanalda söylendi.Şimdi bu adamlar senin dediğin gibi "eşşek kadar" olmamış mı ki onlar da şeker bayramı diyor.Dediğin bu lafa da ve dellas gayet masum söylediği laf için ortalığı gerdiğin için banoğlu ban
Hadi sende ordan
Ona terete değil TRT derler daha onu bile bilmiyorsan ramazan bayramı nı nasıl açıklarım sana. nasıl ufak kardeşlerimiz donanım haber e girip konsol kısmına bakıyor hayret içerisindeyim. daha çok evde çizgifilm seyredip saklambaç oynamaları lazım. seninde dediğin gibi eşşek kadar olmak önemli değil akıllı bilgili olmak lazım. sen herhalde 10 yaşında küçük bir çocuksun. kusura bakma gel elimi öpte sana biraz şeker vereyim.
Dallas kardeşime de en ufak bir lafım olmadı. Sadece bilgilendirmek istedim. Banada bir avukat lazım Pm at şartlarını konuşalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme