Şimdi Ara

İYİ BAYRAMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH nin tüm "konsol oyunları" müptelalarının ve diğerlerinin ŞEKER BAYRAMINI KUTLARIM

• eyvallah.. herkese ii bayramlar...
  • Ooo ne güzel topic bu

Ben de bir şiir ithaf edeyim bu geceye özel olarak o zaman;

PS3 Fanları, Xbox fanları,
    Yarıyor donanımhaberde dört bir yanları,
    Her topicde kavga var, her konuda savaş,
    Aman arkadaş! Biraz yavaş...
    Konsol denen aşktır, oynamayı kim sevmez,
    Zira pc gibi upgrade gerektirmez,
    Aşık efro der ki bu şiir bitmez,
    Kısa kestim sözlerimi, dostlar beni hatırlasın.

• bu şiiri yeni yazdıysan bravo üssü bravo derim
    (yazar burada abartma betimlemesi için uğraşmaktı fakat maalesef becerememektedir )
  • Tabi ki şiirlerimiz yerli üretimdir. Üstelik doğaçlamadır. Sıcacıktır tadından yenmez
  • Herkesin bayrami Mubarek olsun.Hayirli Bayramlar,hayirli Tatiller.Umarim hersey dilediginzce olur.

Foruma da kavgasiz,alaysiz,biraz daha konulara odakli bir gelecek diliyorum....
  • Buyrun efendim buyrun

İYİ BAYRAMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Herkesin bayrami Mubarek olsun.Hayirli Bayramlar,hayirli Tatiller.Umarim hersey dilediginzce olur.

Aman tren gelmiş şu treni süreyim
    Açın yüzünüde yavrum göreyim oyyyy
    Nurimi sağsalim gördüm diyene
    Evimi barkımı müjde vereyim

bu mübarek günde TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET VE ACISINI ÇEKEN ANALARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIM...Allah Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimizden razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLaS

quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Herkesin bayrami Mubarek olsun.Hayirli Bayramlar,hayirli Tatiller.Umarim hersey dilediginzce olur.

Aman tren gelmiş şu treni süreyim
    Açın yüzünüde yavrum göreyim oyyyy
    Nurimi sağsalim gördüm diyene
    Evimi barkımı müjde vereyim

bu mübarek günde TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET VE ACISINI ÇEKEN ANALARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIM...Allah Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimizden razı olsun

Abi pek bir iliski kuramadim senin siir ile benim mesaj arasinda. Bana hakaret mie diyorsun,iltifat mi,ikisi de degilse neden alinti yapiyorsun.Anlamadim.

Allah tum sehitlerimize Rahmet eylesin.Ki sehitlerin yeri Cennet in ust katlari derler.Onlar sayesinde bu bayrami boyle rahat kutlayabiliyoruz belki de....

• Tüm DH'nin bayramı kutlu olsun sizlere seker ve çikolata ikram etmek isterdim ama henüz o teknolojiye ulasamadık ve bu arada 3fruz şiirine bayıldım özellikle şu kısmına "Zira pc gibi upgrade gerektirmez" ...
  • yok be solidfb senle neden dalga geçeyim güzel bir mesaj olduğundan alıntı yaptım
    Şu anda Nurettine Ağıt diye bir parça dinliyorum
    Şehitlerimiz ve çekilen acılar aklıma gelince bu mesajı attım
    Ne yapayım Vatanımda bayram kutalanıyorsa ben o insanlara şükretmemeyeyim dua etmemeyeyim mi? (cevabı bilinen bir soru sordum ama)
  • Bir de baska bir sitede bir link vardi.Enterasan.Hersey parayla degil.Cok enterasan bir video olmus.O sitede d ebayram tebrigi mesajidna bu video vardi.Bir bakin....

http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4
  • Ohoo iyi bayramlar arkadaşlar herkese...

@3fruz şiir süper
  • sanada
  • iyi bayramlaaaar
  • Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun nice bayramlara
  • Bende kutluyorum burdan hepinizin bayramını
  • iyi bayramlaar, 3fruz şiir süper olmuş lakin lokumlar kurtlu gibi (Nuri alço mode on)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 23 Ekim 2006; 4:03:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Ooo ne güzel topic bu

Ben de bir şiir ithaf edeyim bu geceye özel olarak o zaman;

PS3 Fanları, Xbox fanları,
    Yarıyor donanımhaberde dört bir yanları,
    Her topicde kavga var, her konuda savaş,
    Aman arkadaş! Biraz yavaş...
    Konsol denen aşktır, oynamayı kim sevmez,
    Zira pc gibi upgrade gerektirmez,
    Aşık efro der ki bu şiir bitmez,
    Kısa kestim sözlerimi, dostlar beni hatırlasın.

Hmm ben bu şiiri başka bir yerde duydum gibi. Senin gidi seni, söyle bakayım hangi şiiri modifiye ettin

Bu arada bayramınız mübarek olsun.

• iyi bayramlar ve de iyi oyunlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.