Şimdi Ara

İyi bir ADSL Modem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın size 662 HW kullanan biri.... ben yani... Bu modem süper bi alet. İstemediğin kadar özellik var benim bile hala bilmediğim özellikleri cıkıyor. En güzelide virüs programının modemin içinde PC den bağımsız calısması. Gelen giden net trafiği virüs taramasından geciriliyor modemin içinde. Bu özellik su anda benim bildiğim baska bi modem de yok. Bu arada ZYXEL in 630 USB modeli hariç diğer tüm modellerinde WEB arayüzü vardır ve kullanımı cok kolaydır. Öle ZOOM gibi bi ayar yapıp sonra modemi reboot etmenize gerek yoktur direkt save eder. 54 MBPS kablosuz desteği vardır. Harici anten takılabilir. 4 port switch mevcuttur. Ayrıca su an bu modemi alana 2 adet USB kablosuz ağ aparatı hediye verilmektedir. Daha ne diimm.. Tavsiye edilecek en ii modemdir... Fiyat biraz tuzlu ama...

ZYXEL 652HW :http://www.zyxel.com.tr/new/zyxel/product/dsl/p662hw.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanyo -- 26 Kasım 2004, 23:41:00 >

• quote:

Gladden

ve kusura bakmazsan forumun imkanlarını kullanarak yazdıklarını block luyorum sana belgelerinle mutlu bir yasam diliyorum [.]

insan kendisinin bilgisinin yetersiz oldugunu gorup bunu kabul etmiyorsa;
    hep ben diyip sen demiyorsa;
    bilgisizligini kabullenmeyip ogrenmiyorsa;
    toplum icinde ezilmeye
    ezilirkende toplumun dediklerini gormezden gelmeye
    mecburdur

nacizene hediyem olsun
    gorenler
    gormeyenlere duyursun

saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 27 Kasım 2004, 0:21:24 >
  • Kardeş ben zoom kullanıyorum ama para sorun diil diyorsan ben Siemens al derim.Alternatif olarak tek kulaniciysan Zoom x4,Çok kullanıcı için Zoomx5 OLay budur...
  • Ok arkadaşlar ZYXEL 662 HW alıyorum.

kullanan arkadaşlar bi yerde takılırsam bana yardım ederler.
    Daha önce hiç ADSL ile uğraşmadım ve kurmadım. Ama anladığıma göre zaten aleti kurmak kolay.

Bu arada ben normal bi ev kullanıcısı değilim. 350 bilgisayarlık bir şirketin LAN WAN WEB server İSA server Hard Firewall Exchange İntranet vs.vs. olan bir sistemi
    kuran ve bu sistemi 5 yıldır yöneten MCSE Sistem Administrator üm

Bilgilerinize arz olunur.
  • bide beyler bişey daha sorcam ADSL modemlerde ADSL kesildiğinde Dial-up moduna geçip 56 k falan çalımaya devem ediyomuş

bu doğrumu

ve şu bizim zxyel bunu da yapabilir mi??
  • ben U.S Robotics External aldım memnunum
  • Zoom'un X4 5551 modelinin Alcatel'de karşılığı olan model hangisi??

Speedtouch 510 mu??
  • iyi aferin gidin alın ZOOM mudur nedir verin 250 milyon
    arkadaşlar çok bilgisizsiniz bu konuda haa
    ben şimdiye kadar 30 tane GEEKADSL bağladım hiç sorun çıkmadı
    bi okadar cnet bağladım sorun cıkmadı bi okadar inca bağladım gene sorun yok
    tek sorunu SPEEDCOM adslusb modemde yaşadım o da zati el kadar bişeydi küçücük
    yani zoommuş bilmemnemiş.... paranıza yazık
    ii bi bilgisayarcı bulun söle sağlam biri olsun alın geek yada inca bakın keyfinize
    ama ben cok zenginim parayı harcıcak yer arıom diosanız bilemicem
  • şu bizim zyxel modem ne fiyatlarda arkadaşlar.
  • $280 civarlarda idi yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mageji
    yanlis. Zyxel modemlerin ara birimleri kullanimi en kolay olanlardan biridir ve bahsettigin modelin yani Zyxel 650HW in web ara birimi vardir. sadece telnet ile ayar yapilir diye bir sey soz konusu degil. yanlis bilgilendirme yapmayalim insanlara.
    diger bir konu ise Dynamic DNS sadece US Robotics ozelligi degil Zyxel modem de de var.

Bence güzel güzel açıklamışken o ibare hiç yalışmamış oraya. Arkadaşın 3com ile bir ortaklığı olamayacağını veya kasıtlı bir yanıltma politikası gütmeyeceğini düşünürsek kendi doğru bildiğini yazmış diyebiliriz. Herkes doğru bildiğini yazacak ki yanlışları (birbirimizi kırmadan) düzeltebilelim !!! Daha sağlam doğrulara ulaşalım.

Bize de yıllarca ıspanak demir deposu dediler. Ki bunu ailelerimiz yaptı. Çünkü yanlış biliyorlardı. Ama ıspanağın besin değerinin çok düşük olduğu ispatlandı. Lütfen birbirimize karşı biraz daha anlayışlı olalım.

Neyse sadece konu hakkında görüşümü belirtmek istedim.

Ben de dün akşam verdiğimiz karar üzerine bugün bir modem seçip adsl başvurusu yacacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: damonbounce
    alın geek yada inca bakın keyfinize

Aslında geek için aynı şeyleri bir isp şirkette çalışan tekniker arkadaşım da söyledi.
    Ben yine de ne bileyim zyxel eskiden beri bilinen bir marka. Bir de çoğu modeli telekom onaylı. Telekom 2 gün sonra sorun bizde değil sizin modeminizde zaten bakın onay vermedik derse ne diyecez ? Yani böyle ibir olasılık varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoyle -- 29 Kasım 2004, 11:46:00 >

• Telekomun modemlere onay veren sistemine pek guvenmeyin adsl hizmetinin dagıtımı yonetimi gibi isleriyle ilgilenen bolumde calısan yetkili ve isi bilen birinden duyduguma gore modemlere onay veren bolumun kriterleri modemlerin kurulu dslamlar ile sorunsuz calısmasını garanti eder nitelikte degil o yuzden sorun cıktıgında telekom verdıgı onaya bakmıyor sorun modeminizde degistirin diyor örnek="apache"
  • quote:

Orjinalden alıntı: gladden

Telekomun modemlere onay veren sistemine pek guvenmeyin adsl hizmetinin dagıtımı yonetimi gibi isleriyle ilgilenen bolumde calısan yetkili ve isi bilen birinden duyduguma gore modemlere onay veren bolumun kriterleri modemlerin kurulu dslamlar ile sorunsuz calısmasını garanti eder nitelikte degil o yuzden sorun cıktıgında telekom verdıgı onaya bakmıyor sorun modeminizde degistirin diyor örnek="apache"

Ben yine de zyxel modem için sipariş verdim. Aynı zamanda adsl için de başvuru yaptım tabii. Bir iki güne kadar bağlanır artık.
  • Zoom güzel amaX+ al bence (hepsiburada da 145milyon kdv dahil. X5 sakın alma, çok sorun çıkarıyo, zaten başka bi topikte herkes yeterince yazmış x5'i. en fazla 8 dolara bi switch alırsın.
    Ama geek 4 portlu her açıdan yeterli, hem de ucuz. hiç bi eksiği yok fazlası var.
  • selam lar arkadaşlar ..
    sice cnet madem öneririm..
    ayarlaması biraz zor olabilir sanki ingiliz mantığı var gibi..
    ama yinede performansı bence iyi ..
    çünki arkadaşlar ve iş yerindeki modemler de dahil gördüğüm modemler içinde iyi bir bağlantısı var..
  • us robotics 9106
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=265

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 1 Aralık 2004, 1:17:49 >
  • ALcatel ST510...
    evde e-con kullanıyorum,ucuz olanından.pek bi fark göremiyorum ama Alcatel kadar kolayını,stabilini görmedim şimdiye kadar...
  • bende e~con diyorum. sonrada alcatel diyorum. ama önce kesinlikle e~con diyorum. çok para vermeye gerek yok herşeyi yapıyor. stabil yamuk yapmıyor. diğer modemler neden fazla parayı sebep bulamadım. aradım taradım hadi vereyim okadar para ama neden diye sebep bulamadım. 2 sırada ise para ve kalite açısından alcateldir. alcatel ülkemizde pek tanınmıyor. herkes kalas cep telefonları yüzünden o marka sıradan bir marka zannediyor olabilir. oysa alcatel telekomünikosyonda bir dünya devidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: survivorturk

quote:

Orjinalden alıntı: Kodiak

bide beyler bişey daha sorcam ADSL modemlerde ADSL kesildiğinde Dial-up moduna geçip 56 k falan çalımaya devem ediyomuş

bu doğrumu

ve şu bizim zxyel bunu da yapabilir mi??

Ben sizin patronun yerinde olsam hemen işine son verirdim

Şaka bir yana, Böyle birşey mümkün değil. iki modemin çalışma prensipleri çok farklı

aynen....+1

• Allied Telesyn AT-AR250E, mukemmelhttp://www.alliedtelesyn.co.uk/en-gb/products/cat/product.asp?pid=88
    burda bimel.com.tr'ye bakman lazim, yada baska shoplara. garantisini ben veririm!!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.