Şimdi Ara

İyi bir ADSL Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi bi ADSL Modem arıyorum. Para sorun değil. Bana önerebileceğiniz profesyonel işi bi modem varmı.

Dünya piyasasının en iyisi alcatel diye duydum. %60 %70 ini elinde tutuyolarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kodiak -- 26 Kasım 2004, 9:03:08 >

• yalnızca sen kullancaksan zoomX4 al yok paylaşım yapacağım diyorsan zoomx5
  • Arkadaşlar bende 3 kişinin kullanımı için bir ADSL modem tavsiyesi istiyorum. Geçen sene hep Zoom tavsiye edilirdi. Şimdi piyasa genişledi, hala zoom'mu diyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Consiglier

yalnızca sen kullancaksan zoomX4 al yok paylaşım yapacağım diyorsan zoomx5

bencede en iyisi
  • arkadaşlar iyiden kastınız ne ? herkeste bi zoom olayıdır almış başını gidiyor.... iyi güzel anladıkta teknik olan üstün yönleri ne yani diğer modemlerden ayrıcalığı ne ki bukadar önüne gelen zoom diyor arkadaşlar bi tavsiye veriyorsanız lütfen sebebinide yazında biz cahillerde bilgilenelim
  • Arkadaşlar baha harbi taş.. bişey lazım.
    Araya proxy server koyup nerdeyse 50 kişiye internet vereceğim.

ZYXEL 662 HW diye bi modem duydum kullanan varmı veya bunu bilen.

Ayrıca brute_force katılıyorum.
  • zoom yerine origo al.. aynı ürün daha ucuza .. zaten aynısının tıpkısı dışındanda belli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU adsl modem nasıl ???
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kodiak

Arkadaşlar baha harbi taş.. bişey lazım.
    Araya proxy server koyup nerdeyse 50 kişiye internet vereceğim.

ZYXEL 662 HW diye bi modem duydum kullanan varmı veya bunu bilen.

Ayrıca brute_force katılıyorum.

benim onerim suan da da kullandigim Zyxel Prestige P660H mukemmel bir modemdir tavsiye ederim.
    Zyxel Prestige P662HW ise bana gore dunyadaki ADSL modemler arasinda tartismasiz en iyisidir. Modemin bir cok ozelligi var ama en belirgin ozelligi Hardware Anti Virus korumasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 27 Kasım 2004, 18:36:29 >
  • USRobortics 9105
    bundan fazla yazmak anlamsız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 26 Kasım 2004, 23:27:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gladden

Zyxel Gercekten saglam modem fakat Ayarlanması oldukca guc modelleri var 650HW gibi modeme sadece telnet kullanarak girilebiliyor bence bu cok pratik degıl zoom lara gelince ben ilk alcatel sonra apache ve sonra zoom x5 kullandım hepside suan kullandıgım USRobortics 99105 kadar saglam ve kullanıslı degıl herkes X5 dıyor ama X5 bıle arada ıp bırakıyor ayarları cok sabıt yanı makınede port acmak ıcın ya dmz acakcaksın (butun portları) yada en fazla 20 tanımlama hakkıyla tek tek virtual server tanımlayacaksın yazılım destegı yok Robotics surekli guncel firmware yayınlıyor guvenlik onlemleri mükemmel baska modemlerde gormedıgım cok guzel bir ozelligide (Dynamic DNS) kayıtlı oldugun dns sunuculara ip adresin degisirse otomatik kendi ip yolluyor bu denemek (ornegin xxx.no-ip.com diye bir domainin var no-ip bu domaine gelen butun istekleri senin ip adresine yolluyor eger ip adresin degisirse no-ip yi budan sen degil modemin haberdar ediyor :) tabi eski yonleride var bikere alet baya buyuk X5 in 2 kati :) kurulumu normal kullanıcılar icin zor sayılabılır tabi direk CD den kurmayı denemezlerse :) cunku alet cd ile kurulmadan once web arayuzunu kısıtlıyor
    yanlis. Zyxel modemlerin ara birimleri kullanimi en kolay olanlardan biridir ve bahsettigin modelin yani Zyxel 650HW in web ara birimi vardir. sadece telnet ile ayar yapilir diye bir sey soz konusu degil. yanlis bilgilendirme yapmayalim insanlara.
    diger bir konu ise Dynamic DNS sadece US Robotics ozelligi degil Zyxel modem de de var.

• arkadasım aynı modemi 2 gun once ayarladim bir web arayuzude gormedim dikkatli okursan bazı modellerinde bu durum var dedim afaki konusmuyorum bir ikincisi zyxel modemlerde dynamic Dns var biliyorum bunu bir tek robortics te var diyerek anlatmadım boyle bir ozelligide var demek ıstedım okadar zyxel modemleri kotulemısım gıbı konusuyorsun daha ilk lafimda zyxele hakkını verdigıme inanıyorum...
  • quote:

arkadasım aynı modemi 2 gun once ayarladim bir web arayuzude gormedim dikkatli okursan bazı modellerinde bu durum var dedim afaki konusmuyorum bir ikincisi zyxel modemlerde dynamic Dns var biliyorum bunu bir tek robortics te var diyerek anlatmadım boyle bir ozelligide var demek ıstedım okadar zyxel modemleri kotulemısım gıbı konusuyorsun daha ilk lafimda zyxele hakkını verdigıme inanıyorum...
    sen gorememissin demekki ama 650HW de web ara birim var. hatta diger 650 serilerininde var. 650 R 31 / 650H-E1 / 650 HW 31 / 652 HW 31 web browser programlarıyla configüre edilebilmektedir. zaten olmamasi diye bir sey soz konusu degil.
    http://www.zyxel.com.tr/new/zyxel/product/dsl/650hw.htm
    merak eden olursa datateknik`e telefon acipda sorabilir. dedigim gibi burada bu modemi almak isteyen olabilir. yanlis bilgilendirme yapmayalim.

buda ekran goruntusu
    saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 26 Kasım 2004, 14:43:49 >

• Amacın ne senin ? kimseyi yanıltıgım yok "gorememıssın gıbı seyler sacmalama"
    asagıda aynı modemle ilgilibir port acma linki var buyur oku (linkteki resimlerde
    modemin modeli daha net okunuyor...!!!!!!)

http://www.portforward.com/zyxel/650hw-portforwarding.htm
  • quote:

Amacın ne senin ? kimseyi yanıltıgım yok "gorememıssın gıbı seyler sacmalama"
    asagıda aynı modemle ilgilibir port acma linki var buyur oku (linkteki resimlerde
    modemin modeli daha net okunuyor...!!!!!!)

http://www.portforward.com/zyxel/650hw-portforwarding.htm

arkadasim asil senin amacin ne? ben sana ss yolluyorum resmi sitesini yolluyorum bana gelmissin telnet ayarlari yazili bir sayfa veriyorsun. evet telnet de var web de var ftp de var. zyxel kullaniyorum. her modemin vardir. tutup burada sacma sayfalarr gosterip belgeymis gibi koyma. benim gibi kesin kanit koy ve 650hw de web ara birim yoktur yazisi olan bir sey koy ve bunu ispatla sonra konus. imzana yazdiginin aksini hic bir sey yapmiyorsun. bilmiyorsun ve fikir sahibiyim diye konusuyorsun. hey allam ya. adama ss gosteriyoruz hala web yok diyor
    al sana ikinci link
    ftp://ftp.exper.net.tr/TEKNIK_BULTENLER/ZyXEL_Prestige/
    gir bak ve 650 serisi web setup ayarlarinin oldugu bulteni indir oku.

al sana ana sayfasi http://www.zyxel.com/product/model.php?indexcate=1023416340&indexcate1=1021877946&indexFlagvalue=1021873638

al sana user guide`i
    ftp://ftp.zyxel.com/p650HWseries/document/p650HWseries_v3-40_UsersGuide.pdf

dahada web base kontrolu yok deme
    komik oluyo cunku. zyxel modemler hakkinda zerre kadar bilgi sahibi degilsin bide gelip uste cikmaya calisiyorsun. once bilgiyi edin sonra gel konusalim. simdi diledigini de ister dumduz git umrumda degilsin. geldim. bilgi ile once adam gibi nazikce uyardim. anlamadin. ikinci kez gosterdim yanlis oldugunu yine anlamadin. 3. kez bu tavrimi hakettin. simdi ne edersen de ne yapiyorsan yap umrumda degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 26 Kasım 2004, 15:26:46 >

• mageji kardeş kesinikle katılıyorum arkadaşlar buraya bir şey yazarken özellikle cevap verirken dikkatli olmalı iyi bilgiye sahip olmalı ve birazcıkta araştırmalı bende zyxel 660h modelini kullanıyorum söylediğin gibi zyxel modemler kurulmu ve kullanımı en kolay modemler zoom'dan farkına gelince forumları aratsınlar zoom'un en büyük derdi aşırı ısınması zyxelde böyle bişey yok saatlerce açık kalsa sorun yok.ADSL modem incelemeleri Chip Dergisi Eylül 2004 4 poert adsl modemlerde test birincisi zyxel 660hw test 4 ncüsü zoom x5 e daha ne diyim.ve Zyxel 660 serisi modemler (ADSL2ve ADSL2+ Destekler türkiyede şu an için bu mümkün deyil ama ilerisi için + bir avantaj).
  • zyxel...
  • Arkadasım inan sende benim umrumda deilsin ben soylenenleri yada yazanları konusmuyorum(Resmi sitesinde de yazsa umrumda degil) defalarca kurdugum bir modem neden web arayuzu dururken telnetle ugrasayım ? neyse ya ne onemi var demekki ben proxy arkasından falan ulasmaya calısmısım modem de boyle bır ozellık olmazmı var tabi hatta fazlası var telepati arayuzude koymuslar calıs diye dusunmen yeterli tum ayarları kendı yapıyor .... yanlız bir ricam var senin nazik bir insan bunu anlar heralde insanları bilgisizlikle suclarken dikkat et kimin ne bildigini bilemezsin...
  • siemens speedstream denemelisiniz. 9105'e gore cok daha iyi. ayrica 50 kisi demissin, bence direkt alinabilir.
  • quote:

Arkadasım inan sende benim umrumda deilsin ben soylenenleri yada yazanları konusmuyorum(Resmi sitesinde de yazsa umrumda degil) defalarca kurdugum bir modem neden web arayuzu dururken telnetle ugrasayım ? neyse ya ne onemi var demekki ben proxy arkasından falan ulasmaya calısmısım modem de boyle bır ozellık olmazmı var tabi hatta fazlası var telepati arayuzude koymuslar calıs diye dusunmen yeterli tum ayarları kendı yapıyor .... yanlız bir ricam var senin nazik bir insan bunu anlar heralde insanları bilgisizlikle suclarken dikkat et kimin ne bildigini bilemezsin...

benden size nacizane bir oneri. bilgiyi paylasirken karsinizdaki insanin bilgisine saygili olun. eger yanlis sizde ise bunu kabul etmek erdemdir. onemli olan bunu kabullenmek. siz modem hakkinda yeterli bilgiye sahip olmadiginiz icin hata yapmissiniz ve bilginizi ortaya dokmussunuz. fakat o bilginin yanlisligini kabul etmemek daha buyuk bir hata. yukarida global ve bolgesel iki resmi sayfa/ss/dokuman/ her turlu resmi belge ile geldim. yinede kabul etmediniz aksini ispatlayamadiniz ve kendi bildiginizi okudunuz. forumda da neyin ne oldugu dogru bilginin ne oldugunu insanlar gordu. bu onemliydi benim icin. neyse saglik olsun. kendi bilginizle mutluluklar. saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 26 Kasım 2004, 22:42:25 >

• sahraa o modemi hic deneme sansım olmadı kullanıyorsan bıraz bahseebılırmısın.

quote:

Orjinalden alıntı: sahraaa2002

siemens speedstream denemelisiniz. 9105'e gore cok daha iyi. ayrica 50 kisi demissin, bence direkt alinabilir.

mageji

+1 2 3 4 5 6 7 8 9.......

forumdakılere durumu ıspatlamanın sevıncını yasıyorsan ne mutlu sana dimi...
    ve kusura bakmazsan forumun imkanlarını kullanarak yazdıklarını block luyorum sana belgelerinle mutlu bir yasam diliyorum [.]
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.