Bildirim
İyi bir görünütülü chat programı tavsiyesi??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun..kafana göre takıl..forza icq forza msn ha bi de skype -
Eyvallah..
hımmmm..Şu skype 'yi deneyelim bi.. -
paltalk -
görüntülü chatte bu ara camfrog 1 numara dene derim -
quote:
Orjinalden alıntı: baRbaRos
görüntülü chatte bu ara camfrog 1 numara dene derim
bunu download yapabilecegımız bı lınk verecek arksdas varmı......
/> -
quote:
Orjinalden alıntı: tunavy59
quote:
Orjinalden alıntı: baRbaRos
görüntülü chatte bu ara camfrog 1 numara dene derim
bunu download yapabilecegımız bı lınk verecek arksdas varmı......
/>
http://www.veya.net/indir/?id=24059&Camfrog+Video+Chat
-
sakın ha sakın paltak ı denemeyin internet bağlantınızı tamamen emiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: SSiriuSS
sakın ha sakın paltak ı denemeyin internet bağlantınızı tamamen emiyor
Alla alla!! Niye?? -
www.icuii.com
bu prg. da güzeldir... -
TAVSİYEM icuii senelik 50-60 dolar ama olsun deger .21 gün denem ondan sonra kapnıyor crack filan nafile sürekli güncellniyor ve registerine alakasız bir isimle key atıyor onu bulup silersen yine calışır . ben yaptım ve calışmıştı 6 ay filan kullandım sonra tam kapandı . veeee format diyorummmm -
Skype ile MSN'yi birlikte kullanıyorum, çünkü Skype'nin sesi mükemmel görüntü yok, MSN'de ise görüntü mükemmel ses iyi değil. Ben de ikisini birden kullanıyorum, birbirlerini tamamlıyorlar. -
ben yahoo messenger ı daha yetenekli buluyorum o konuda en azından birçok kişiye aynı anda cam açma olayı hiç birinde yok -
quote:
Orjinalden alıntı: Tribesman
ben yahoo messenger ı daha yetenekli buluyorum o konuda en azından birçok kişiye aynı anda cam açma olayı hiç birinde yok
Birden fazla kişiye webcam açma özelliği MSN'de var ya !!! -
icuii ustune tanımam akılları zorlayacak tipler var ancak versiyon 7 cıktıgından bu yana hicbir cr.. ise yaramaz oldu birde ispq var ama o biraz burnu havada tiplerle dolu haaa birde eyeball var ama orada sap cok dikkatli olmak fake yememek lazım ha ben sadece webcam seyredicem derseniz ozamanwww.webcamnow.com var acaip ilginc tipler var burada
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X