Şimdi Ara

İyi bir klavye ve Mouse tavsiye edebilicek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kablolu kablosuz olmaması önemli değil ama tercihen kablosuz daha iyi olur 300 320 tl gibi bir bütçem var ben everest rampage kb-8 ve steelseries rival almayı düşünüyorum.Rival kablolu fakat yanında mousepadle beraber 199 tlye geliyor ayrıca klavyede kablosuz fakat ağırlığı hakkında düşünceliyim.Önerebilceğiniz bir şey varsa veya bu ürünleri tavsiye edermisiniz memnunmusunuz bilmek isterim

• Hocam size tavsiyem Razer DeathAdder Chroma 'dır .

Razer DeathAdderin görüntüsü çok güzeldir şık gözüküyor . Ve baktığınız zaman ben en iyisiyim diyor resmen . Harika bir performans kalitesi var , 5 tane düğme ile beraber istediğiniz özelleştirme yapabiliyorsunuz .
    Chroma özelliği sayesinde Scroll ve Razer ikonunu 16.8 milyon renk seçeneği ile farklı farklı konfigüre edebiliyorsunuz. 10.000 Dpiye varan hassasiyet , 200 inç ve 50 g hızlanma , 1000 Hz Ultrapolling bu da 1ms lik rapor süresi ve buna bağlı olarak altın kaplamalı(en iyi iletkenlerden biri altın olduğundan) usb girişi . Ve Razer Synapse .

Harika bir mause hocam , öneririm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi oyunları oynuyorsunuz? Genel olarak logitech g105 steelseries qck mass mousepad 150 lira civarına gelecektir geri kalan parayı 200 lira desek amazondan 50-55 dolarlık ürünü kargo dahil 200 e getirtenilirsiniz. Mmo için logitech g600; corsair scmichar gibi bir şey. FPS için naos 7000 razer deathadder. Belki logitech g502. Klavyede everestin o mekanik hisli klavyesi iyi gibi yada a4 tech bakabilirsiniz. Klavyeye fazla yatırım yapmayın taraftarıyım performansı çok etkilemiyor en kötü alışıyorsunuz zamanla. Ama Türkçe karakter olması iyi olur ondan Türkiye'den alın hem bu sayede amazondan aldığınız fare 75€ sınırı altında kaşcağından vergide odemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Everest kb r8 everestin en iyi 3 ürünü içindedir benim gözümde.

Logitech G402 - G105

Logitech G302 - G105

A4tech x7 750BH - A4TECH KD-800L

Steelseries Rival

Steelseries Sensei

G300s - G103

Buyrun bol bol tavsiye sundum seçip beğenebilirsiniz. A4tech x7 750bh'yi düşük bütçeye öneriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.