|
İYİ BİR LİSE - İYİ BİR ÜNİVERSİTE HER ŞEY DEĞİLDİR (2. sayfa)
-
-
Maalesef bu sitede görünmüyor.
-
Sen galiba 150K istiyordun. 70 OBP ile 30K yapan birini tanıyorum. Sen neden bu civarlara yakın bir derece yapmayasın?
Yanlış hatırlamıyorsam 70 OBP, sıralamayı 10K geriletmiş ve 40K olmuş.
-
150k istemiyorum. OBP'm 70 değil 87 -
İnferniğin konusuna 150K yazmışsın, oradan aklımda kalmış. Bana aşırı düşük bir hedef gibi geldi. Potansiyelin 150K değil çünkü. Potansiyelinin 150K olduğunu düşünüyorsan bile daha yüksek bir hedef belirlemeni istedim.
OBPnin kaç olduğunu bilmiyordum. O kadar de düşük değilmiş. 70 OBPli kişi zaten bir örnekti.
87 OBP seni yaklaşık 3K, hadi en fazla 4K geriye çeker.
-
Onu dalgasına yazdım,10k hedefim. İlk 20k da 87 diploma notu ortalama bir sınavda yaklaşık 2k atıyor. -
Güzel hedef. Okul denemelerindeki birinci olan kişi 20K yapma potansiyeline sahip. Çünkü geçen sene anladığım kadarıyla en iyi yapan 20K yapmış.
Eğer denemelerde birinciyi geçersen 20K üstü derece yapabilirsin demek. Tabi sadece 1-2 defa birincilikle olmaz, istikrarlı bir şekilde birinci olmalısın. Okul denemelerindeki halihazırda birinci sen isen o zaman işin daha kolay olacaktır.
Önünde kocaman bir 6 ay var. Kendini sınava odaklarsan hedeflerine ulaşabilirsin. Başarılar dilerim.
-
hocam arkadaş 24k yaptı, düz 90 obp, oynatmadı sıralamayı. 2024 için geçerli tabii.
-
Şans işi. O sıralamadaki kişi sayısına göre değişiyor.2023 de yapsa 25.500 e atar mesela
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X